arkadaşlar benimde bir haftadır laptop aşırı ısınmaya bağlı yüksek devirde fan çalıştırıyor ve film izlerken mesela donma yapıyor atlaya atlaya gidiyor, işletim sistemi aşırı yavaşlıyor. sorun şu olabilir mi diyorum(ki elektrikçi arkadaş var oda bundan şüphelendi); osmaniyedeydim zonguldak'a geldim bi süre önce problem zonguldakta baş gösterdi. bu evde voltaj problemleri olabileceğini söyledi ki sık sık sigorta atmaları ve çeşitli elektronik aletlerde dengesizlikler meydana geliyor. hepsine ek olarak diğer iki arkadaşımında hp laptopları var birisi 1 senelik diğeri 6 aylık onlardada batarya problemleri hat safhada 1 senelik olan artık sarj edip kullanamıyo laptopı çünkü 20 dk gidiyor. Diğeride artık fişe takılıyken şarj alıyor gibi görünüyor windows batarya doldu diyor ama hala batarya boş. burda voltajla ilgili bir problem olabilir mi sizcede?...(osmaniyede yazın 40-45 derece sıcakta tık demiyordu laptop)
arkadaşlar laptobunda nokia telefonu nokia sitesinden versiyon update eden oldu mu hiç acaba?ben deniyorum ama bir türlü olmadı güvenlik duvarını kaldırdığım halde bilgisi olan varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jancker_9 -- 17 Aralık 2007; 21:15:26 >
nokia pc suit i kurdun değil mi???
prosedürünü harfiyen yaptığım halde olmuyor sanki birşey engelliyor gibi..başka bilgisayarda update yaptım sadece notbookta niye olmuyor diye merak etmiştim.Birşey daha sorsam bilgisi olan vardır mutlaka .Bu ekran kartı sürücüsünün son sürümünü indirdim setup dosyasını tılklıyom açmıyo..acaba bu güncelleme biostan mı oluyor? Bu arada herkesin kurban bayramı mübarek olsun iyi bayramlar
Orjinalden alıntı: jancker_9 prosedürünü harfiyen yaptığım halde olmuyor sanki birşey engelliyor gibi..başka bilgisayarda update yaptım sadece notbookta niye olmuyor diye merak etmiştim.Birşey daha sorsam bilgisi olan vardır mutlaka .Bu ekran kartı sürücüsünün son sürümünü indirdim setup dosyasını tılklıyom açmıyo..acaba bu güncelleme biostan mı oluyor? Bu arada herkesin kurban bayramı mübarek olsun iyi bayramlar
indirdiğin .rar lı dosya bozuk olabilir, tekrar indirmeni tavsiye ederim.
Arkadaşlar ben ekran kartını değiştirmek istiyorum ama servise mi götürmek gerekiyor?Buna uygun ekran kartının satıldğı gösterildiği bi link verebilir misiniz?
Arkadaşlar ben ekran kartını değiştirmek istiyorum ama servise mi götürmek gerekiyor?Buna uygun ekran kartının satıldğı gösterildiği bi link verebilir misiniz?
türkiye piyasasında şu an bulunan notebook ların, monster hariç, ekran kartları değiştirilemiyor.
İnanmıyorum ya gerçekten mi?Bende nvidia go 7300 ekran karı falan görünce başlı başına bi ekran kartı var zannettim.Bu da mı onboard yani?Kesin eminsin değil mi?
İnanmıyorum ya gerçekten mi?Bende nvidia go 7300 ekran karı falan görünce başlı başına bi ekran kartı var zannettim.Bu da mı onboard yani?Kesin eminsin değil mi?
kesin eminim evet :) go7300, 1gb ram varken sistemde, 128mb + gerektiğinde(oyun gibi uygulamalarda) sistem belleğinden 384mb ekleyerek 512mb ram e sahip.
Bu ekran kartı onboard değil. 128mb harici ekran kartı var. ayrıca sistem belleğinden de kullanabiliyr
arkadaşlar benim f3jc notebookta nero ile cd veya dvd yazmaya çalışıyorum ama %10 a gelmeden cd ve dvd ler yanıyor.power calibrator error diye bir şey çıkıyor hata olarak.acama ne yapmam gerek.matshita dvd rw markası bende.