Arkadaşlar Asusu mu alalı yaklaşık 4ay oldu çokk şükür düzgün çalışıyor du şu ana dek sorunum şu Bluetooth çalışmıyor hata mesajı şu: Bağlantı kurulamadığından dosya gönderilemedi. Bluetooth radyosunun takılı olup olmadığını denetleyin. ya şimdiye kadar çalışan alete noldu Not:vista yüklü pc de acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar fişi nerdedir söküp takabileceğim birşeymi lütfen canım sıkıldı bilen birileri yardım ets,n
daha oncede sormustum ama bır cevap alamadım bılgısayarımda vısta yuklu ancak hafıza kartları ve flash belleklerı gormuyor. yenı donanım bulundu surucuyu yukleyın mesajına ewet dıyorum fakat surucu bulunamadı mesajı cıkıyor(bırkac farklı flash bellek denedım).nedenını veya cozumunu bılenlerın yardımını beklıyorum
daha oncede sormustum ama bır cevap alamadım bılgısayarımda vısta yuklu ancak hafıza kartları ve flash belleklerı gormuyor. yenı donanım bulundu surucuyu yukleyın mesajına ewet dıyorum fakat surucu bulunamadı mesajı cıkıyor(bırkac farklı flash bellek denedım).nedenını veya cozumunu bılenlerın yardımını beklıyorum
Vista'da bu tür sorunlar çok oluyor. Sürücü (driver) yoğunluklu sorunlar. http://tr.asus.com'dan güncel sürücüleri indir tekrar dene.
arkadaşım bu adresteki sürücüyü yükle sorun düzelir galiba:
Arkadaşım yaklaşık 3 ay kadar kullandıktan sonra bende de ekranda aynı sorun başladı. Limeframe i kuramıyorumçBundan vazfectim ama her tıklamada ekran rengi değişiyor.Birde Fn tuşu canı isterse çalışıyor:Ekran sorununu nasıl çözebilirim.Lütfen bilgi ..
fn tuşlarının vista da çalışmamasıyla ilgili olarak;
arkadaşlar, asus un driver sitesinde(buradan) vista 32bit için en son çıkan sürücüler kısmına(latest) girdiğinizde 5nci sırada olan ATK_Hotkey UTILITY sürücüsünü indirin. setup dosyası önce sisteminizdeki ATK sürücülerini kaldırmanızı isteyecektir, kaldırın ve ardından tekrar setup u çalıştırarak indirdiğiniz sürücüleri yükleyin. artık fn tuşlarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 27 Haziran 2007; 12:18:27 >
Arkadaşım aydınlatıcı bilgin için çok teşekkür ederim.Bende ekranda siyah turuncu bir ton çıkıyordu menülere tuşlandıgında.Bugün pc açıldıgında Asus yazısı geldiğinde F9 tuşuna basarak yeniden recovery ederek formatladım.program cd si falan istemiyor.Ekrandaki renk sorunu ve Fn tuşları ile ilgili sorun düzeldi.Limeframe kurulamıyordu masaüstüne o da geldi.Ama önerdiğin çözümü tekrar denedim.işe yarıyor.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen buraya cevap yazsınlar.
Arkadaşlar ben pcyi vistaya upgrade etmeyi düşünüyorumda , iş içinde kullanıyorum pcyi içinde hayatım için öneml bilgiler var acaba upgrade sırasında veri kayıbı oluyormu ? birde siz öneriyormusunuz yükliyimmi vista.?
ben bilgisayarın normal hoparlörunden nüzik dinlerken anormal sekılde rahatsız edıcı sesler cıkıyo cızırtı tarzında ses kalıtesınden memnun değilim ben vista yuklu bilgisayarımda
ben bilgisayarın normal hoparlörunden nüzik dinlerken anormal sekılde rahatsız edıcı sesler cıkıyo cızırtı tarzında ses kalıtesınden memnun değilim ben vista yuklu bilgisayarımda
Fazla zorlarsan tabi çıkacak. Yalnız zorlamadanda çıkıyorsa arkadaşın dediği gibi birşey olmuş olabilir.