Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS F3Jc ORTAK PAYLAŞIM ALANI(İnceleme,öneri ve sorunlarınız)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: ASUS F3Jc ORTAK PAYLAŞIM ALANI(İnceleme,öneri ve sorunlarınız) Sayfa: <<   < önceki  34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mbugraa

24 Haziran 2007; 23:43:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Asusu mu alalı yaklaşık 4ay oldu çokk şükür düzgün çalışıyor du şu ana dek
sorunum şu Bluetooth çalışmıyor hata mesajı şu:
Bağlantı kurulamadığından dosya gönderilemedi. Bluetooth radyosunun takılı olup olmadığını denetleyin.
ya şimdiye kadar çalışan alete noldu
Not:vista yüklü pc de acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar fişi nerdedir söküp takabileceğim birşeymi lütfen canım sıkıldı bilen birileri yardım ets,n

faruk28

25 Haziran 2007; 16:18:17 

daha oncede sormustum ama bır cevap alamadım bılgısayarımda vısta yuklu ancak hafıza kartları ve flash belleklerı gormuyor. yenı donanım bulundu surucuyu yukleyın mesajına ewet dıyorum fakat surucu bulunamadı mesajı cıkıyor(bırkac farklı flash bellek denedım).nedenını veya cozumunu bılenlerın yardımını beklıyorum

kartal
ww.com.tr

25 Haziran 2007; 16:29:49 

arkadaşlar ben rem alcam f3jcye

Corsair marka,
- 200 pin, Cas 5,
- PC 5400 667 MHz, DDR 2
- Notebook belleği

bu özelliklerde rem alsam uyarmı notbuğa sorun çıkarmaz dımı?

ASUS F3JC

WWW.BTMARKET.COM

arifcetiner

25 Haziran 2007; 18:27:14 

quote:

Orjinalden alıntı: faruk28

daha oncede sormustum ama bır cevap alamadım bılgısayarımda vısta yuklu ancak hafıza kartları ve flash belleklerı gormuyor. yenı donanım bulundu surucuyu yukleyın mesajına ewet dıyorum fakat surucu bulunamadı mesajı cıkıyor(bırkac farklı flash bellek denedım).nedenını veya cozumunu bılenlerın yardımını beklıyorum

Vista'da bu tür sorunlar çok oluyor. Sürücü (driver) yoğunluklu sorunlar. http://tr.asus.com'dan güncel sürücüleri indir tekrar dene.

kyuksel

26 Haziran 2007; 10:20:42 

quote:

arkadaşım bu adresteki sürücüyü yükle sorun düzelir galiba:

http://www.speedyshare.com/427727480.html

zakdogan

26 Haziran 2007; 18:30:05 

Arkadaşım yaklaşık 3 ay kadar kullandıktan sonra bende de ekranda aynı sorun başladı. Limeframe i kuramıyorumçBundan vazfectim ama her tıklamada ekran rengi değişiyor.Birde Fn tuşu canı isterse çalışıyor:Ekran sorununu nasıl çözebilirim.Lütfen bilgi ..

sazan84

Sisteme Gözat

27 Haziran 2007; 12:17:00 

fn tuşlarının vista da çalışmamasıyla ilgili olarak;

arkadaşlar, asus un driver sitesinde(buradan) vista 32bit için en son çıkan sürücüler kısmına(latest) girdiğinizde 5nci sırada olan ATK_Hotkey UTILITY sürücüsünü indirin. setup dosyası önce sisteminizdeki ATK sürücülerini kaldırmanızı isteyecektir, kaldırın ve ardından tekrar setup u çalıştırarak indirdiğiniz sürücüleri yükleyin. artık fn tuşlarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 27 Haziran 2007; 12:18:27 >

ASUS F3JC
zakdogan

27 Haziran 2007; 22:07:07 

Arkadaşım aydınlatıcı bilgin için çok teşekkür ederim.Bende ekranda siyah turuncu bir ton çıkıyordu menülere tuşlandıgında.Bugün pc açıldıgında Asus yazısı geldiğinde F9 tuşuna basarak yeniden recovery ederek formatladım.program cd si falan istemiyor.Ekrandaki renk sorunu ve Fn tuşları ile ilgili sorun düzeldi.Limeframe kurulamıyordu masaüstüne o da geldi.Ama önerdiğin çözümü tekrar denedim.işe yarıyor.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen buraya cevap yazsınlar.

ww.com.tr

28 Haziran 2007; 14:20:52 

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=5286049

arkadaşlar bu ram uyar dımı f3jcye

ASUS F3JC

WWW.BTMARKET.COM

PesimistChe

28 Haziran 2007; 14:33:03 

Arkadaşlar ben pcyi vistaya upgrade etmeyi düşünüyorumda , iş içinde kullanıyorum pcyi içinde hayatım için öneml bilgiler var acaba upgrade sırasında veri kayıbı oluyormu ? birde siz öneriyormusunuz yükliyimmi vista.?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ALph1940

28 Haziran 2007; 16:33:50 

Arkadaşlar asus'un ses kalitesinden memnunmusunuz.?

Hoparlörler ses kartı v.s..

PesimistChe

28 Haziran 2007; 18:02:22 

quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

S/PDIF ses çıkışı mevcut gayet güzel, kulaklıktaki kaliteyi hiç bişiye değişmem (ne ipod,mp3 player fısss)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ALph1940

28 Haziran 2007; 20:54:09 

quote:

Orjinalden alıntı: PesimistChe

quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

S/PDIF ses çıkışı mevcut gayet güzel, kulaklıktaki kaliteyi hiç bişiye değişmem (ne ipod,mp3 player fısss)

İşte bu iyi haber

cool_gemi

29 Haziran 2007; 9:03:53 

ben bilgisayarın normal hoparlörunden nüzik dinlerken anormal sekılde rahatsız edıcı sesler cıkıyo cızırtı tarzında ses kalıtesınden memnun değilim ben vista yuklu bilgisayarımda

cumhur
PesimistChe

29 Haziran 2007; 9:31:53 

quote:

Orjinalden alıntı: cool_gemi

ben bilgisayarın normal hoparlörunden nüzik dinlerken anormal sekılde rahatsız edıcı sesler cıkıyo cızırtı tarzında ses kalıtesınden memnun değilim ben vista yuklu bilgisayarımda

Ozman patlatmıştır , ilkdefa öyle bişi duyuyorum.

arifcetiner

29 Haziran 2007; 9:39:07 

quote:

Orjinalden alıntı: cool_gemi

Fazla zorlarsan tabi çıkacak. Yalnız zorlamadanda çıkıyorsa arkadaşın dediği gibi birşey olmuş olabilir.

kyuksel

30 Haziran 2007; 14:11:11