Şimdi Ara

The Making of the Mob: New York (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizi bitti. 8 bölümlük belgesel tarzdaydı.
    İkinci sezon olarak "The Making of The Mob: Chicago" gelecek. Ayrıntılar aşağıda.

Sezon 1: The Making of the Mob: New York

AMC kanalı yaz aylarında prömiyeri gerçekleşecek olan bir dönem minisini duyurdu.

1905 yılında başlayıp 50 yıllık bir süreci anlatacak olan Making of the Mob; Charles "Lucky" Luciano, Meyer Lansky ve Benjamin "Bugsy" Siegel'in yükselişi de dahil olmak üzere orjinal beş Amerikan mafya ailesinden izler taşıyan bir belgesel-drama ile karşımıza çıkacak.

8 bölümden oluşacak olan dizinin yapımcılığını ise 2 kez emmy kazanan Stephen David üstleniyor.

http://www.comingsoon.net/tv/news/398193-amc-to-premiere-docu-drama-making-of-the-mob-new-york

Sezon 2: The Making of The Mob: Chicago

AMC, The Making of the Mob: New York'un ardından bu defa Chicago özelinde Chicago Outfit mafya örgütünü konu alan bir mini belgesel daha yayınlayacağını duyurdu.

Dizi, Orta Amerika'da organize suçların ortaya çıkışına ve ikonik gangster Al Capone'un yükselişi ve çöküşüne odaklanacak. Capone'un ilk günlerinden itibaren Lucky Luciano ve Bugsy Siegel ile sokaklarda çalışan Chicago'nun İrlandalı gangsterleri ve Elliot Ness ile girdiği mücadelelerle birlikte organize suçlarla mücadele eden kuruluşla yapacağı uzun soluklu savaşları izleyeceğiz. Seri, Chicago yeraltı mafyasının gerçek ve doğru hikayesini anlatacak.

Yine 8 bölümden oluşacak dizi 2016'da ekrana gelecek.

http://www.amc.com/shows/the-making-of-the-mob-new-york/talk/2015/07/amc-orders-a-new-season-of-themaking-of-the-mob

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 4 Ekim 2015; 0:44:15 >

• 22dakika.org ta gördüm bende. Boardwalk Empire bu karakterlerin üzerinde çok durmamıştı senaryo itibari ile.

Umarım kaliteli bi yapım olur
  • Boardwalk Empire gibi bir dizi henüz bitti, onun kadar kaliteli bir dizi çıkması zor olsada umarım ortalama üstü bir dizi olur.
  • Boardwalk Empire'ı hatırlattı bana da. 2. sezonda kalmıştım. Neyse şu an sırada 3 dizi var onlar bitsin devam ederim

Bu arada belgesel tarzı olmayacak di mi bildiğimiz kurgusal dizi?
  • Tutacağını pek sanmıyorum, umarım yanıltır da keyifleniriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fortescue kullanıcısına yanıt
    Burada kast edilen belgesel dizidir. Belgeye dayanan, yaşanmış olayların kuşaktan kuşağa aktarılmasını sağlayan dökümanlar vasıtasyla belgesel diziyi çekecek yapımcının yararlandığı kaynaklar topluluğu olarak açıklayabilirim.

Bu dizi için bazı köklü mafya aileleriyle de görüşülecekmiş. Belgesel dizinin mantığı bu, yaşanmış olaylara dayanır. Band of Brothers da bir belgesel mini idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölüm tarihi 15 Haziran olarak duyuruldu.
  • Sevdiğim bir tür bekliyorum.

• Bekliyoruz
  • Trailer gelmiş fakat amc bizim ülkeye açmadığından dolayı proxy ile bakılabiliyor.
    Başka video kaynağı bulamadım. Bulabilen varsa ekleyelim.

Lucky Luciano ve 5 mafya ailesi ile toplantısından kısa bir kesit;

30 saniyelik trailer videosu;

Ayrıca birkaç tane de kareler paylaşalım.

• Amc yapıyosa izlenir.

• 5 Sene sonra yapsalardı keşke, Boardwalk Empire yeni bitti, Bugsy dışındaki ikisi çoğu bölümde olan karakterlerdendi zaten.

Edit: Belgesel tarzıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 5 Haziran 2015; 18:48:36 >
  • bakalim nasil olucak bugun cikicak
  • İzleyen yorum atabilir mi? Boardwalk Empire'dan sonra 8 bölüm güzel gelebilir.
  • hala izleyen yok mu nasıldı ona göre başlamayı düşünüyorum
  • Belgesel tarzında olduğunu bilmiyordum ilk bölümü izledim ama ben pek bu tarz sevmiyorum. Arada yaşlı amcalar yorum yapıyor, arkadan hikayeyi seslendiren abimiz konuşuyor, keşke böyle olmasaymış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi belgesel tarzda olduğu için ayrıntılara maalesef inilmemiş. Oyuncular vasatı aşamamasına rağmen hikayenin diziyi kurtardığı görülüyor. Bence Making of the Mob, Hbo tarafından 5-6 sezonluk bir dizi halinde işlense kesinlikle daha etkili olurdu. Olay örgüsü gerçekle örtüşüyor. Bu açıdan bir sıkıntı yok. Ayrıca Charles Luciano'nun hayatı genel olarak iyi anlatılmış. Yalnız Luciano'daki bir ayrıntı yansıtılmamış, dikkatimi çekti;
    1929'da Manzarano tarafından kendisine suikast girişimi oluyor ve sağ göz kapağı düşüyor. Bunu sunmadılar.
    Önemli bir eksiklikti. Oyuncu performanslarını açıkçası beğenmedim. Bu dizi tam Hbo'lukmuş. Amc biraz hayal kırıklığı yarattı.

Tablonun tümüne bakarsam; tarihi olay, özellikle suç ve mafya tarzı meraklıları için başvurulabilecek 8 bölümlük dizi denilebilir.

Bu arada AMC kanalı The Making of the Mob: Chicago serisi için resmi açıklama yapmış. Chicago Outfit örgütü yani Al Capone'u işleyecek bu sefer. 2016'da yayınlanacak. Ayrıntılar ilk mesajda... Başlığı yeni yılda güncellerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 4 Ekim 2015; 0:42:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.