jant kucuk durmus.nedeni yay olmaması ve lstik yanagının kalın olması.arabayı indir ve yanakları küçült o zaman cok fark edecktir
saygılar
bi secenek daha var mesela bunun gibi
orjinali daha ii arabanın beence!!
quote:
Orjinalden alıntı: serom23
ne adamsınız yaaa barii saygı duyun böle yazmana ne gerek varki kardeşim_?
elinden geleni yapmış işte helal olsun bence güzel yapmş
masallah allah kaza bela vermesin çok süpper olmus güle güle kullan
quote:
Orjinalden alıntı: bjkbjkmurat
quote:
Orjinalden alıntı: serom23
ne adamsınız yaaa barii saygı duyun böle yazmana ne gerek varki kardeşim_?
elinden geleni yapmış işte helal olsun bence güzel yapmş
Krdsim adam fikrimizi sormus yalan mı söliim ala alaa
farlar manyaq olmuş
hocam yanlış anlama ama angellar hariç biraz gereksiz işler yapmışsın. Umarım bu yorumumu yanlış anlamazsın. Tabi bu işler zevk ve renk meselesi ama ben yinede bişiler yazayım karar sana kalmış. İlk önce bence 17 leri deiştir , momo wrs jant 215 45 17 lastik ve 50mm lik yay arabanı çok değiştirecektir. 8000k zenonlalra görünüşün düzelecektir. Ön ve arka logo iptali. Ben olsam o güzelim arabaya ek yapmam. Komple yeni tamponlar alırdım. İşallah bi işe yarar Allah kaza bela vermesin...
bu farları nerden temin edebiliriz. cok yakısmıs. iyi günlerde kullan..
arkadaşlar merhaba..benim araçta focus 2006 hb yeni kasa...bu arkanın kayması muhabbetinden ben bir kaza geçirdim ve ucuz atlattım.daha öncede başıma gelmişti ama onlarda toparlamıştı,sonuncuda toparlayamadı...benim sorum sizlere bu kaymayı önlemek için sizlerce neler yapabilirim arabaya...lastik seçimi,jant değişimi,arkayı indirme vs.vs.yada daha başka bişi....önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: turkwell.com
bi secenek daha var mesela bunun gibi
hocam bu jantın olduğu linki yazarmısın.. eğer mümkünse ilgimi çekti jant
quote:
arkadaşlar merhaba..benim araçta focus 2006 hb yeni kasa...bu arkanın kayması muhabbetinden ben bir kaza geçirdim ve ucuz atlattım.daha öncede başıma gelmişti ama onlarda toparlamıştı,sonuncuda toparlayamadı...benim sorum sizlere bu kaymayı önlemek için sizlerce neler yapabilirim arabaya...lastik seçimi,jant değişimi,arkayı indirme vs.vs.yada daha başka bişi....önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum...
Aynı arabayı pert ettim yaklaşık 3 ay önce belimde 3 kırık var şuan. Bende kaydım eski şehir yolunda bindirdim bi duvara. Çok memnundum arabamdan ama ön taraf tamamen dağıldı. (Fırtına grisi TDCI Ghia) Yarın gidip tekrar alıcam aynı arabadan. Fakat aynı renk yok metalik gri alıcam mecburen. Şirket yönetici makam arabası gibi olucak gri ama ne yapalım...