Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
vibramobil

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> vibramobil Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fagrusovic

31 Ekim 2006, 11:00:07  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Şimdilerde bir vibramobil çıktı.Nasıl abone olduğumu bile hatırlamıyorum.Kontörlerimi tek mesajla hortumluyor.Müşteri hizmetleri yapacak bir şeyimiz yok diyor.Turkcel de buna göz yumuyor.Tek soyulan ben değilmişim.Şikayetimvarı açınca gördüm.vibramobil den kurtulmanın tek yolu hattı iptal ettirmek galiba.15 günde hiç bir görüşme yapmadan 167 kontörden (-17) kontöre indirdi beni.
http://www.sikayetim.com/module.php?moduleid=1&cid=41

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagrusovic -- 31 Ekim 2006; 18:45:47 >

HEPİMİZ MUSTAFA KEMAL'İZ.HEPİMİZ TÜRK'ÜZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
nescafe07

31 Ekim 2006, 18:08:07  

vibracell nasıl bi isim bu böle ya
adında bilen hayır yok

vibracell operatör mü servismi

recep41

31 Ekim 2006, 18:39:54  

quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

vibracell nasıl bi isim bu böle ya
adında bilen hayır yok

vibracell operatör mü servismi

kalbin fesat senin kardeşim.hemen nerelere çekiyorsun. sana

bu arada bu nasıl bir isim ya.sen mi uydurdun dostum.tamam benim kalbim fesat değil ama geliyo aklıma ister itemez.dimö lem hüseyin.alp bu konuya bakmamaış herhalde şimdi damlar buraya.

TAHSİL CEHALETİ ALIR EŞŞEKLİK BAKİ KALIR...
fagrusovic

31 Ekim 2006, 18:46:56  

Yanlışlıkla vibracell yazmışım.Vibramobil olacaktı arkadaşlar.,Özür dilerim.

DoubleDragon

31 Ekim 2006, 23:11:18  

Vibramobil neymiş ki? Kontörlerini tek mesajla nasıl hortumluyor?

InsideR

1 Kasım 2006, 12:20:05  

sizde bukadar saf olmayin ama yaa okuyun ogrenin ole kayit olun mesaj gonderin herseye baliklama atlamayin?

Bakkal Gazi

1 Kasım 2006, 8:55:37  

+1
artık herkes bu durumdan muzadrip. kardeşim bir kampanyaya katılıyorsanız detaylarını inceleyip katılın.
quote:

Orjinalden alıntı: InsideR

sizde bukadar saf olmayin ama yaa okuyun ogrenin ole kayit olun mesaj gonderin herseye baliklama atlamayin?

nescafe07

1 Kasım 2006, 9:26:22  

ya vibramobil ditomito hede hödö ıvır zıvır ne kadar çok şikayet var ya kontorlerimi yiyo diye durup dururken kimse sizin kontorlerinini almaz buralara üye olmayın telefonunuza melodi resim logo falan indrmeyin işte sonra çokk başınız yanar böle.

akın48

1 Kasım 2006, 10:47:30  

quote:

ya vibramobil ditomito hede hödö ıvır zıvır ne kadar çok şikayet var ya kontorlerimi yiyo diye durup dururken kimse sizin kontorlerinini almaz buralara üye olmayın telefonunuza melodi resim logo falan indrmeyin işte sonra çokk başınız yanar böle.

sadece tlf.değilki hüseyin örnek credi kartı alıyoruz altındaki açıklamaları okuyan varmı?

benim hayatta yegane onurum,servetim TÜRK lükten başka bir şey değildir.
ey TÜRK yukarıda gök çökmedikçe aşağıda yağız yer delinmedikçe senin il ini,töreni kim bozbilir? BİLGE KAĞAN

ercan_wrc

1 Kasım 2006, 10:53:09  

yaw bende duydum bunu arkadaşıma mesaj gelmiş oda okuyup silmiş ama nasıl oluyosa 45 kntr gitmiş ilerde de gidermi acaba hattı kapattırsın eğer öylesye ama üye bile olmadan gelen mesajle nasıl kntrler gidiyo anlayamadım

THE ART OF DRIVING TOYOTA

fagrusovic

1 Kasım 2006, 11:11:16  

kayıt veya üye olduğumuz yok.Nasıl üye olduğunu anlayan yok.Bir mesaj geliyor okumadan silsen bile 40-50 kontör gidiyor.

nescafe07

1 Kasım 2006, 24:34:58  

quote:

Orjinalden alıntı: fagrusovic

kayıt veya üye olduğumuz yok.Nasıl üye olduğunu anlayan yok.Bir mesaj geliyor okumadan silsen bile 40-50 kontör gidiyor.

ksyıt veya üye olmadan nasıl kontor alırlar ya olamaz böle bişey mutlaka bi yanlışlık olmuştur. eğer uyarı olmadan üye olmadan kontor alınıyorsa bu tazminat hakkı ortaya çıkarmaz mı ?

aswod
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Kasım 2006, 13:07:53  

Ya bu turkcell in bu kampanyaları da sıktı artık.. Bu kampanyalardan mağdur olmayan yok heralde.
En iyisi turkcell hattımızı sadece arama yapmak ve mesajlaşmak için kullanmamız.
nescafe07

1 Kasım 2006, 18:32:21  

quote:

Orjinalden alıntı: aswod

Ya bu turkcell in bu kampanyaları da sıktı artık.. Bu kampanyalardan mağdur olmayan yok heralde.
En iyisi turkcell hattımızı sadece arama yapmak ve mesajlaşmak için kullanmamız.

hocam bu türkcellin bir kamanyası değilki bunu türkcell yapmıyo diğer operatörlerde de var böle şeyler

recep41

1 Kasım 2006, 18:52:50  

bu vibra mobil ne ki.

fagrusovic

2 Kasım 2006, 11:10:13  

bubi tuzağı gibi birşey.Melodi ve mesaj servisi imiş.Hiç bi .ok yolladığı yok.Tek mesajda işini bitiriyor.
quote:

Orjinalden alıntı: recep41

bu vibra mobil ne ki.

recep41

2 Kasım 2006, 11:28:56  

quote:

bubi tuzağı gibi birşey.Melodi ve mesaj servisi imiş.Hiç bi .ok yolladığı yok.Tek mesajda işini bitiriyor.
quote:

bu vibra mobil ne ki.

demircibu

Sisteme Gözat

4 Kasım 2006, 5:27:32  

quote:

quote:

bu vibra mobil ne ki.

herzamanki turkcell taktiği desene

benim dünyamda imkansız yoktur
Neo İs Back!
Bu®i
nescafe07

4 Kasım 2006, 15:08:46  

quote:

quote:

bu vibra mobil ne ki.

güzel benzetme

fagrusovic

7 Kasım 2006, 23:57:23  

şikayetim.com a yazdım kurtuldum.

61Fatal61

10 Kasım 2006, 12:51:47  

Size gelen mesajin son kısmında nasil iptal edeceğiniz belirtiliyor zaten IPTAL yazip bir boşluk birakiyorsunuz ve orada yazan numaraya gönderdiginizde uyeliğiniz otomatik olarak iptal ediliyor. iptal yazarsaniz geçerli olmaz IPTAL yazmaniz gerekli.

sergen_baba

10 Kasım 2006, 22:15:01  

quote:

Orjinalden alıntı: Avea_İletisim_Merkez

Size gelen mesajin son kısmında nasil iptal edeceğiniz belirtiliyor zaten IPTAL yazip bir boşluk birakiyorsunuz ve orada yazan numaraya gönderdiginizde uyeliğiniz otomatik olarak iptal ediliyor. iptal yazarsaniz geçerli olmaz IPTAL yazmaniz gerekli.

bi bilgi vermiisn ama neyin nasıl kullanıdğını bilmiyorsun ...

ingilzce karakter kullanabilirisin bu şekilde ilave servislerde işlem yapmak için.

küçük harfle yazarsan iptal .. büyük harfle IPTAL

Msn: baba.sergen@hotmail.com

Asıl Olan Hayattır Hayatta BEŞİKTAŞ
61Fatal61

11 Kasım 2006, 23:48:28  

quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

Orjinalden alıntı: Avea_İletisim_Merkez

bi bilgi vermiisn ama neyin nasıl kullanıdğını bilmiyorsun ...

ingilzce karakter kullanabilirisin bu şekilde ilave servislerde işlem yapmak için.

küçük harfle yazarsan iptal .. büyük harfle IPTAL

Herşeyin iyisini sen biliyorsun mükemmelsin.

rule of diee

13 Kasım 2006, 6:23:58  

yaw hu ne alaka.....

quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

quote:

bu vibra mobil ne ki.

herzamanki turkcell taktiği desene

gümüsh renkli güne başlarkkenn.....
xxxxxy

24 Kasım 2006, 13:32:13  

VİBRAMOBİLDEN KURTULMA AŞAĞIDAKİ LİLNKTEDİR ;

http://forum.donanimhaber.com/m_10569322/tm.htm

İmza Gerek YOK namımız yeter...
aymatov

3 Aralık 2006, 19:49:16  

arkadaşlar bana mesaj geldi pop web ten yani vibramobile den ben iptal pop wep yazıp 3033 mesaj çektim hemen akabinde bana mesaj geldi siz hala pop xeb üye degilsiniz üye olmak için üyelik pop web yazıp 3033 gönderin diye mesaj geldi tabi biz de sazan degiliz hemen üye dlalım
sakın ha arkadaşlar böyle üye olup tuzağa düşmeyin yoksa sizi soyup soğana çevirirler haftalık 24 sms yani 48 kontör alıyorlar aman aman sakın

yalnız genc

8 Aralık 2006, 2:43:27  

vibra mobil hahahaha bu ne ya ben gündemdeen düşmüşüm resmen hakaret ediyorlar ama isime bakarmısınız vibra mobil vayyybee bunu başka yerde görsem komedi amaçlı yazmışlar sanırdım vibra mobil vibra...örmobil türkcell aşmış ya

darker

9 Aralık 2006, 21:03:17  

quote:

Orjinalden alıntı: Communicator

+1
artık herkes bu durumdan muzadrip. kardeşim bir kampanyaya katılıyorsanız detaylarını inceleyip katılın.
quote:

BEDAVA yazıyor çoğu hizmetinde ama paralı geçiriyorlar... soygun yapılıyor ama hiç bir kurum buna karşı çıkmıyor.. TV lerde görüyorsununz BEDAVA yazılarını.. milleti kandırıyorlar... hak hukuk adalet yok nası olsa.. yapanın yanına kar kalıyor her şey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 9 Aralık 2006; 21:04:11 >

vvv_com

9 Aralık 2006, 23:47:45  

modern dolandırıcılık.

peki buna izin verenlere ne demeli? ne zaman düzelecek bu işler?

DH Sonsuza kadar 256 limitsiz...
xxxxxy

10 Aralık 2006, 1:10:34  

quote:

Orjinalden alıntı: darker

quote:

Orjinalden alıntı: Communicator

+1
quote:

BEDAVA yazıyor çoğu hizmetinde ama paralı geçiriyorlar... soygun yapılıyor ama hiç bir kurum buna karşı çıkmıyor.. TV lerde görüyorsununz BEDAVA yazılarını.. milleti kandırıyorlar... hak hukuk adalet yok nası olsa.. yapanın yanına kar kalıyor her şey..

şunu unutmayın kimse kimseye bedava birşey vermez bedava logo melodi yollamak için aklı başında kimse televizyonlara 100 binlerce dolarlık reklam parası vermez bu dolandırıcılıkları milletçe kazık yiye yiye öğrenecez

İmza Gerek YOK namımız yeter...
zeskebhis

9 Kasım 2007, 10:43:12  

Arkadaşlar 02123392909 numaralı telefonu arıyorsunuz müşteri temsilcisi ile görüşü yorsunuz hoş sesli bayan arkadaşımıza bu vibra mobil zımbırtısını kapatmak istiyorum diyorsunuz kapatıyo......

zaman çok az herşey için...kötümser olmanın hiç anlamı yok hayata hep gülmek lazım
werty1905

10 Kasım 2007, 14:10:11  

bedava kontor,bedava logo melodi, karı kız diyorlar balıklama atlıyorsunuz sonra yok turkcelle ban yok dandik vodafone rezil avea diye firmalara suçluyorsunuz

1faturalı 3 kontorlu hattım var ve 99 senesinden beri cep telefonu kullanıyorum benim niye başıma böyle bişey hiç gelmiyor.lütfen tv reklamlarına internet sitelerindeki bannerlara kanmayın illaki abone olacaksanız sayfaların altında mikroskopla yazan sözleşmeleri dikkatli okuyun.

schumyeah
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Kasım 2007, 14:25:20  

benim arkadaşımda da var böyle bir sorun 1 ay içinde 250 kontörden -20'ye düştü garibim..

bozo085

11 Aralık 2007, 15:22:36  

arkadaşlar bende aynı duruma düştüm konturler teker teker gitti bu dolandırıcılar bedava kontur falan diyolar vatandaşı kandırıyo şerefsizler 2123392909 bu onların numarası ben aradım bayağı küfür edip rahatladım aramak isteyen varsa arasın

>istanbullu-karateci<

Sisteme Gözat

16 Aralık 2007, 19:02:01  

02123392909 bu numaradan mı kapatılıyo

bozo085

18 Aralık 2007, 14:43:01  

quote:

Orjinalden alıntı: garip adam

02123392909 bu numaradan mı kapatılıyo

hayır iptal etmek için iptal web yazıyosun 3033 e sms olarak gönderiyosun üyeliğin iptal ediliyo ama iptal edildiğindede son hafta üyelik ücreti kesiyolar

3m3r3Mekan61

3 Ocak 2008, 19:37:16  

Arkadaşlar bu vibra Mobil 0212 339 29 09 nolu numarada kapatılmaktadır ancak 1 gün için de kapatıldıgından aradıktan hemen sonra kontor yuklemyınız mesj geldikten sonra yüklerseniz daha karlı olur...
quote:

Şimdilerde bir vibramobil çıktı.Nasıl abone olduğumu bile hatırlamıyorum.Kontörlerimi tek mesajla hortumluyor.Müşteri hizmetleri yapacak bir şeyimiz yok diyor.Turkcel de buna göz yumuyor.Tek soyulan ben değilmişim.Şikayetimvarı açınca gördüm.vibramobil den kurtulmanın tek yolu hattı iptal ettirmek galiba.15 günde hiç bir görüşme yapmadan 167 kontörden (-17) kontöre indirdi beni.
http://www.sikayetim.com/module.php?moduleid=1&cid=41

simurg61

16 Şubat 2008, 17:55:20  

MAĞDURLAR DİKKAT

arkadaşlar benim de başıma geldi bu olay ve az önce itibariyle sanıyorum ki inşallah çözmüşümdür.

yahu neyseki bu hattıma fazla kontör yükleyemediğim için 300 kadar kontörümü yiyebildi bu meret.
çok FENA bir şey bu .
mesaj geliyor siz hiç bir yere üye olmasanız bile üye gibi gösteritor sizi ve anında kontörler gidiyor..

neyse

iptal için benim yaptığımı en azından vereyim belki yardımı dokunur

iptal yazıp boşluk bırakın firsatweb yazın 3033 e gönderin.

bir de üyeliğiniz iptal edilmiştir teşekkürler diye bir mesaj atıyorlar teerbiyesizler...

dikkatli olalım bu dolandırıcılara karşı lütfen

EYÜP KUTLU

23 Kasım 2008, 2:00:37  

arkadaslar ben bu sıkıntıya 20 dakıka once kapıldım hattımda 200 kontur vardı anında bıttı ben araştırma yaptım kardeslerım sızle paylaşıyorum

bu işin altında AVEA var beyler hemen bana abonelıgınız ıptal ettırmek ıcın 0555 lı bır numara verdı abone olmadım bırde bu fırmayı aradım olurmu beyfendı sız abone olmussunuz bır de nasıl abone olunuyor tek yolu varmıs

telefona sms gelıyor o sms dekı sıfreyı gırıyorsun ınternete yaa ben boyle bırsey yapmadım gelen mesaja cevap yazmadım ve gıttı konturlerım.

yaa sızden rıcam ben bu firmayı şikayet edecegım bu vıbramobıl ve avea yı bu dertten sıkıntılı olan arkadaslarla bırlık olalım ve savcılığa şikayet edelım ne dersınız kardesım mılletın konturlerını çatır çatır sen abone olmasanda goturuyorlar.

ama bu avea nın terbıyesızlığı ben 10 senedir avea nın musterısı ıdım benı bu çakalların vibra mobil in kucağına attılar böyle şeymi oluryaa bırde bu fırmayı aradım adresınız neresı dıye sordum adres veremıyoruz dıyorlar

kardesım benimle birlikte bu davayı koşturacak bu çakallara dava açacak madur lazım bu kansızlara paramızı yedırmıyelım işin en kotu yanı bu vibra mobıl denen yer uygunsuz bır fırma bu sızın adınıza kayıtlı bır hat ıse sız sapık damgası yersınız mahallenızde bır sapıklık olayı olsa hattınız ıncelemeye alınsa ınanın sapık dıye muamele gorursunuz o yuzden ne olur sızden rıcam bu davada benımle olacak arkadasları arıyorum pm atın msn adresınız telefonunuzuda ekleyın sıze ulaşayım ben pazartesı gunu savcılığa şikayette bulunacagım bu firma hakkında.

birlik olursak kazanırız.

saygılar

musterı hızmetlerı bu aralar bu olay çok arttı dıyor ama biz bu olayın içinde yokuz dıyorlar ama nedense bu vibramobıl ın telefonları 0555 768 xxxx seklınde

AmigaOS

23 Kasım 2008, 2:24:55  

Sizi abone yapmak için yapmaları gereken çok basit.

Örneğin. "Merhaba ben ece, senin numaranı arkadaştan aldım, seni çok beğendim benimle buluşmak ister misin?" diye mesaj geliyor sizde "Evet isterim" gibi bir mesaj ile cevap verdiğinizde sistem Evet yazısını algılıyor ve sizi otomatik üye yapıyor.

Bana da "ben hale, Ankara da ikamet ediyorum benimle buluşmak ister misin?" şeklinde mesaj geldi. Uyanıklık edip numarayı arayınca bir firmanın arkadaşlık servisi çıktı bende direk kapadım.

Bu mesajlara kanarsanız sonra ben ne zaman bu servise üye oldum diye kendinizi yer bitirirsiniz.

Tanımadığınız kişilerden gelen mesajlara asla cevap vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigaOS -- 23 Kasım 2008; 2:24:50 >

tarıka

23 Kasım 2008, 2:59:22  

bana da bugün mesaj geldi. mesaj numarası turkcelldi, vodafone numarası yazmış ara diye.
Konu 2006'nın.

EYÜP KUTLU

23 Kasım 2008, 3:44:08  

valla kardes konu 2006 nın ama benım basıma bugun geldı bu cakallar hala iş basında desene.

yaa avea turkcell ve vodafone bu 3 operator bu cakallara canak tutuyor yaa googlede arastırdımda vıbramobıl dıye allahhh mılletı manyak tokatlıyorlar.valla duyarsız kalmıyalım kardesler benımle sıkayette bulunacak madur arkadaslar bana pm atsınlar beklıyorum mesajlarınızı bırlık olup savcılıga sıkayette bulunanlım.

ayrıca bu benım basıma avea da geldı ama turkcel aklıma geldı 3 adet faturalı hattım var ve turkcelı aradım veee evet orada dunya kadar madur var musterı hızmetlerı kabul ettı evet vıbramobıl dıye

arkadaslar bakın benım basıma gelmedı dıye sakına dusunmeyın zaten basınıza gelınce iş işten gecıyor
musterı hızmetlerınızı arayın avea turkcell vodafone bu vibramobıl ve reklam la ılgılı gelen tum sms lerı kapattırın yoksa bır anda konturlerınız ucar ve adınızda sapıga cıkar ben erotık servıse ve fal servısınıe abone olmusum demelerıne gore.

musterı hızmetlerınızı arayın ve bu servısı kapattırın ve bu madurıyetıde sıkayet mahıyetınde bıldırın neden boyle cakallara hızmet verıyorsunuz dıye sıkayetınızı bıldırın

musterı hızmetlerı numaraları

avea : 500
turkcel : 444 0535 ve 444 0532
vodafone yı bılmıyorum onuda bır arkadas yazsın ama kesın arayın yoksa sızınde basınıza gelır tum servıslere reklam ve abonelık servıslerıne kapattırın hattınızı.

valla adamcagız gıbı sızede ay sonunda 1300 ytl fatura gelmesın valla ben odemem demeyın catır catır ödetiyorlar....!

AmigaOS

23 Kasım 2008, 3:47:16  

444 0 542

EYÜP KUTLU

23 Kasım 2008, 3:58:42  

amıgos senın kac kontur gıttı ? ve kardes gazetelere yazalım forum sıtelerıne yazalım ben sabahtan berı 15 tane forum sıtesıne yazdım soyle 25 kısı olup savcılıga suc duyurusunda bulunacagım sımdı o cakallar yok sen abone oldun derler ama ne abonelıgı haberım bıle yok yaa ama hatırlıyroum oyle bır sms geldı ama hemen sıldım cevap vermeden.işin garıbı az once faturalı hatlarımın basınada gelır dıye turkcelı aradım evet ıtıraf ettı kabul edıyor musterı hızmetlerı gunduz arayın bızı kapatalım bu servıslere dedı avea dan yedık zaten kazıgı tukcelıde allahtan ben aradım bayan suan sıstemlerde sorun var dedı gunduz ara kapatalım dedı ve sordum bu vıbramobıl den sıkayet varmı dıye çooook var dedı haddınden fazlaymıs bizim paralar nereye gıdıyor yaa valla bu olaydan sonra korkmaya basladım hatlarımımı kapatsam dıye dusundum yaa adama 1300 ytl fatura gelmıs bee

valla http://www.sikayetvar.com/ a da sıkayetınızı bıldırın ve gsm sıtelerıne ve en onemlısıde sesınız kayı altında oldugu ıcın musterı hızmetlerıne.

EYÜP KUTLU

23 Kasım 2008, 4:02:13  

quote:

Orjinalden alıntı: schumyeah

benim arkadaşımda da var böyle bir sorun 1 ay içinde 250 kontörden -20'ye düştü garibim..

arkadasım gulme senınde basına gelırse anlarsın

EYÜP KUTLU

23 Kasım 2008, 4:05:49  

quote:

quote:

ksyıt veya üye olmadan nasıl kontor alırlar ya olamaz böle bişey mutlaka bi yanlışlık olmuştur. eğer uyarı olmadan üye olmadan kontor alınıyorsa bu tazminat hakkı ortaya çıkarmaz mı ?

evettt işte aynen oyle uye olmadan alıyorlar ben gelen mesajı hemen sıldım ama benı uye yapıp 200 konturum bır anda havaya uctu

AmigaOS

23 Kasım 2008, 4:23:36  

Eyüp bey ben mesaj atmadığım sadece numarayı aradığım için kontör düşmedi.

Noxco

23 Kasım 2008, 4:24:19  

Benimde başıma böyle bişey gelmişti. Biryere abone olmuşum nasıl olduysam artık. Sabah kalktığımda telefonumda falanca yere aboneliğiniz başlamıştır mesajını görünce hemen türkcelli aradım. Ben böyle bir abonelik için başvurmadım nedir diye. Bana söylenen sesli yanıt yöntemiyle kayıt olduğum! Gece uykumda olmuş olmalıyım dedim. Madem öyle kayıtları çıkartın falan deyip biraz üstüne gidince iptal etmişlerdi...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> vibramobil Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HD4770 Crossfire, GTX285'e Karşı!
Bakalım fiyat performans lideri HD4770 ile kurulacak Crossfire X düzeni GTX285'i geçebiliyor mu?
Samsung I8910 HD, S8300 ve Beat DJ; Ön inceleme ve Röportaj
Samsung'un en yeni cep telefonlarının sergilendiği Get in Touch TIR lansmanındayız!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız