Şimdi Ara

Elite: Dangerous'a İki Yeni Gezegen Eklendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        Uzay simülasyonları arasında kendine yer edinmiş olan Elite: Dangerous, geçtiğimiz ay yaptığı çıkışından itibaren pek çok oyuncu tarafından beğenilerek oynanıyor. Geliştirici ekip yayınladığı açıklamayla Elite: Dangerous'un 300.000 adet sattığını duyurdu.
     
          Bu bilginin yanında yapımcı ekip yeni güncellemeyle 6 Ocak'ta NASA'nın keşfettiği Kepler-438b ve Kepler-442b isimli gezegenleri oyuna ekledi. Bu iki gezegenin şimdiye kadar keşfedilmiş gezegenler arasında Dünya'ya en benzer iki gezegen olduğunu hatırlatalım. Son olarak firma oyun için yayınlanacak büyük bir güncellemenin geliştirilmekte olduğunu ve oyunun MAC sürümünün yaklaşık üç ay içinde beta sürecine gireceğini açıkladı.
     








  • oyun çok eğlenceli, şu aralar bir miktar içerik eksikliği var lakin adamların söz verdiği modüller oyuna eklendikçe daha da enfes olacak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • trade rotalarımı bıtırdıgımde o gezegenlerede uğrayacağım merek edıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeknoss

    oyun çok eğlenceli, şu aralar bir miktar içerik eksikliği var lakin adamların söz verdiği modüller oyuna eklendikçe daha da enfes olacak.


    Link varmi atsana Modülleri merak ettim. Oyun cok egelenceli fakat ben su gemi özellestirme olayini cok can sıkıcı buluyorum. Yani slotlar arttirilabileymis. Mesela nasil oluyorda günesten benzin toplama özelligi 4 ton kargo ile ayni yeri kapliyor ve biz ikisinden birini tercih etmek zorunda kaliyoruz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • GTA V'den sonra almayı planlıyorum. Çok az reklam yapmalarına göre yine iyi satmış. Keşke anlık online sayısını da görebilsek. Alıpta bomboş bir evrende gezinmek istemiyorum.
  • sitesinde 50 euro çok tuzlu yahu.. daha uygun yer bilen var mı? kickstarter'dan mı bağışlasak...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • @Nipps Oyun hic bos olmuyor. Kimse olmasa bile birsürü NPC oluyor. Üstelik 300.000 oyunun resmi cikisindan sonra satilan adettir. Oyun Early Access'di ve kickstarter ile finsanse edildi.

    @EnsArTRance Kickstarterin süresi oluyor (1 ay) ondan sonra bagis olayi bitiyor. Kickstarter zamaninda alsaydin oyun 20€'ya mi ne geliyor. Ben oyunu su sekilde aldim ve bir sorun yasamadimhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=101420723
  • gezegenlere inme olayı gelsin bakalım nasılmış. star citizendeki gibi cutscene ile indirmesinde. o ne öyle tam bir rezalet. no mans sky bekliyoruz o da çıkmayacak gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.