Şimdi Ara

Hosting alana Web sitesi ücretsiz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Forum vasıtasıyla daha önce birçok arkadaşın Şahsi fikirlerini / projelerini hayata geçirdik. Ya da Şirketine, firmasına Web sayfaları hazırladık. Çoğu arkadaşın hosting hizmeti bulunmamasından Kaynaklı problem yaşadığımız için böyle bir çözüm geldi aklıma.

    Hosting hizmeti alana statik Web sayfaları olmak üzere sayfa sayısı Sınırsız, firma tanıtım, kişi tanıtım vs Web Sayfalarını ÜCRETSIZ yapıyoruz.

    Hosting ücreti : 100 TL (Yıllık)



    Ayrıca niteliğine bakılmaksızın web sitesi işini yaptığımız herkese ilk sene ücretsiz olmak üzere hosting ücreti 50 TL dir.


    Hosting bayiliğimiz ülkemizin en iyi firmalarımdan olan , hatta bana göre en iyi Firması olan fbs bilişim dir.

    Size faydası nedir ?
    Bizden alacağınız hosting ile aynı özelliklerdeki hostingi piyasada en as iki Katına alırsınız. Tabi aynı kalitede, aynı uptime oranına sahip. Yoksa piyasada bir sürü ucuz hosting var.
    Aynı firmadan alabilirsiniz, ancak bayi olmanın avantajı ile yaklaşık %30 luk bir avantaja sahip olursunuz. Bu işe kalkışma sebebimiz bu zaten.

    Bu özellikte, bu kalitede bir hizmet bu fiyata Kaçmaz.
    Bu işin ticareti değil, kesinlikle ortak bir havuz oluşturma Amacıyla yapılmıştır. Site sahiplerinin birbiriyle dayanışma ve yardımlaşma içerisinde olacağı ortak bir platform hazırlanıyor.
    Ayrıca referanslarımıza katkısı olması Amacıyla da Web sitesinin ücretsiz olması gibi bir durum söz konusu.
    Lütfen kıyaslamak Amaçlı birşeyler yazmayın. Hostingin kalitesi tartışmaya açık değil. Oldukça verimli. Isteklerinizi, düşüncelerinizi özel mesajla ya da buradan iletebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Güncellendi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.