Şimdi Ara

Playstation TV - Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony'nin sekizinci nesil mikro konsolu Playstation TV ile PSP, PSOne ve bazı PS Vita oyunlarını oynayabiliyorsunuz. Playstation 4 oyunlarını aynı Wi-Fi ağında stream etme özelliğine de sahip olan cihazın video incelemesiyle karşınızdayız.

• benim anlamadığım şu oyunları kartuş tan oynasam genede hafıza kartı lazımmı ?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu zamazingo inanılmaz gereksiz geldi bana.

• Soru 1: Vitayı TV'ye bağlamakla aynı şey mi ?
    Soru 2: Hangi Kontrolörler uyumlu ?
    Şimdiden teşekkürler :)

• Öncelikle herkese merhaba mobilden eskiden izleyebiliyordum şimdi ise lisa dan beri izleyemiyorum bir çözüm bulursanız sevinirim.
  • PS Tv ile görüntüyü laptop ekranına aktarabilir miyim?
  • Cok gereksiz bi olay kardesim yan odada ps4 var ben gidecem bunla oyun ne sacma olay ya alirim ps4 ukendi tvme.baglarim. gereksizlik abidesi
  • Merhaba arkadaşlar;
    mobilden videoların izlenmeme sorununu giderdik.
    Atilla Altun;
    Oyunlar kartuşlara kaydedilmiyor; yani 1 GB'lık dahili belleğe oyunu kaydedebilirsin, ama bir süre sonra yetersiz gelecektir.:

Wiismash;
    PS3 ve PS4 kontrolcüleriyle uyumlu

• Editör arkadaşlar çok iyimser düşünmüş fiyatı Türkiye fiyatı tamı tamına 439 tl "kaynak: hepsisony.com Sony'nin resmi satış sitesi. Sony kafayı yedi bu fiyata satış beklemesinler ayrıca bir piyasa araştırması yaptım amazon dan ürünü 220 liraya kargo dahil alabilirsiniz...

• Ya çok mu zor ps4 ü fişten çıkarmak. Çıkarırım fişten kendi odama takarım zaten öylede yapıyorum ikisin dede hdım kablo takılı sadece ps4 ü taşıyorum oda ayda olursa 2-3 defa gereksiz saçma bie alet olmuş.

• bence aşırı gereksiz ..

• bildiğin çöp lan bu :D

• yarısına kadar izleyebildim bu nedir ya :D fuzili israf sanki ps4 100 kiloda bu kolaylık sağlıyo 400 tl fiyatı ne diyelim alana hayırlı olsun..

• 30-40 dolara android tv'ler var. 3th party uygulamalar ile xbox yada sony gamepad de kullanabiliyorsunuz.
    400 tl verilmez bu alete. dahili hafıza yok harici olarak sadece sony'nin kendi kartını takabiliyorsunuz. onlarda normal belleklere göre çok pahalı.

al bir android tv. tak hafiza kartını. 5-10 tl'ye alınan çok güzel gamepad destekli oyunlar var. hatta emulator yükle snes oyunlarını ps oyunlarını oyna

• Psvita olu dogmasina ragmen ayni sistemi neden yapmislar akil alir gibi deyil kesinlikle alinmaz cop

• tam tamına 439 TL, hayrola Sony Türkiye? Türkçe dil desteğin için seviyoruz seni ama sende ayak üstü bizi sevme yani. the order 1886 ı yı da 199 TL yapmışsınız zaten, Aral dan farkınız kalmadı yani.

• Ben kullaniyorum ve benim hosuma gitti merak edenler icin ufak bir incelemede yaptim

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100677521&p=1#100677521

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abd de 70 ila 100$ a satılan ürünü hadi 100 euro + vergi ike 300? den satsınlar . 400 ? fiyat verip bunu bu şekilde satmaya çalışacaklarsa cidden fırsatçılıkta son noktadır bu.

Vita slime bi hdmi çıkışı eklemek yerine böyle aptal aptal işlere girdi sony.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hayatımda gördüğüm en saçma zımbırtı yok ps4 olucakmışta onu stream edicekmişim diğer tv ye de ya bi tv daha varsa gidip oraya takarım ps4 ü kimsenin rahatsız etmiyceği yere takarım 50 inch de oynamam da 32 inch de fantezi yapmadan oynarım çok gülüç geldi bana..

• Amerikada insanlarin evleri kocaman. Bizler gibi 150 metrekare'de oturmuyorlar. Her ev dublex ve her evin basement yani alt kati var.

70$ bunu aliyor adam PS4 sokup takmadan yatak odasinda oynuyor. Ayni zamanda bizim ulkemizde olmayan, Netflix, yahoo video, crunchyoll, nhl, nba gibi kanallarida izleyebiliyorlar.

Sen eger Turkiye'yi merkez alip bir cihaza cop ya da sacma dersen sacmaligin daniskasini yaparsin. Su an bu cihaz amerika'da ps3 hatta wii u konsolundan fazla satiyorsa demek ki dunyanin merkezi sen ve senin gibilerin bakis acisi degil.

Allah insanlara mantik vermis kullan demis. Sizler malesef ama malesef bunu yapamiyorsunuz birde kalkip editor cok iyimser diye yazan kisiyede ithamda bulunuyorsunuz.

Soylenecek cok soz var ama bircogunu anlayamayacaginiz ortada. O yuzden umarim birgun sizde mantik gibi olmazsa olmaza sahip olursunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.