Pes6'da Pes5'deki gibi aynı pc'de ik kişi ile oynanıyormu. Ben oynayamadım. Bır Klavya ve kolla aynı pc'den pes5'le karsılıklı mac yapıyordum, Pes6 bunu başaramadım.. Yardımlarınız bekliyorum
arkadaslar bu kitserver 6 bende install edilemiyor indirdiğim kitserver kalsörünü pes 6 klasörü içine atıyorum sonra orada lod mixer calısıyor ama kitserver i calsıtıramıyorum. information unavaiable diyor current state yazısının yanında ve install butonu silik durumda görünüyor ne olur bir yardım edin
musty senin önerdiğin turf patchi yükledim..fakat dkz studio ile 0text dosyası içine importluyorum..ama oyunda hiç bir değişiklik olmuyo..lütfen yardım
dkzyle işinizi yaptıktan sonra save as diyip kaydedin daha sonra oyunun dat klasöründekiyle yer değiştirin
aslında bence doğrusu e_text.afsye e_text2.afs ismini verip buna dkzyle importladıktan sonra bunu save as diyip e_text.afs diye kaydetmek hem yedeklemiş olursunuz
Şu an için biraz erken ama anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Çünkü kafayı yemek üzereyim. Soruna gelince çok basit oyuna Face importlayamıyorum maalesef beceremedim açıkçası heralde.
Yaptıklarıma gelince;
1. Game graphics studio ile 0_tekst.afs dosyasını açıyoruz.
2. Karşımız "this is ıncludes up to 9806 files without subfolders use "artifical" sulfolders to show them in the afs explorer windows" ekranı yes/no seçeneği geliyor. Ben hayır diyorum geçiyorum.
3. Daha sonra uzun liste açılıyor. Unknow... diye gidiyor. Oradan face ekleyeceğim futbolcunun suratının nosunu bulup mouse sağ tuşla "Import Fıle Over Thıs One" seçeneğini seçiyorum.
4. Sonra bilgisayarımda kayıtlı bulunan *.bin uzantılı dosyayı seçip işlemi tamamlıyorum. Import yapılan oyuncunun suratı programda gözüküyor. Ha bir de hair (SAÇ) diye birşey var. Ona bulaşmadım daha.
5. Oyuna giriyorum tık yok.
Okuması zor gelebilir ama nerde yanlış yapıyorum öğrenmem lazım bu işi benim.
Yardımcı olanlar 100 er altınla ödüllendirilecektir.