Arkadaslar ben bugun aldım pes 6 yı ama rar dan cıkarırken 0_text.afs dosyası zara görmüş 444 megabayt olan.Bende diğer dosyaları tek tek cıkardım ama setup onsuz kurulmuyoo bu dosyayı nerden bulabilirim acaba yada biri upload yaparsa cok makbule gecer
Kardeş burası pes 6 patch topiği patch ilgili sorunun warsa sor yoksa diğer topiğe sormalısın. Bu arada tugy patchler için saol dewamı gelir inşallah
Arkadaslar ben bugun aldım pes 6 yı ama rar dan cıkarırken 0_text.afs dosyası zara görmüş 444 megabayt olan.Bende diğer dosyaları tek tek cıkardım ama setup onsuz kurulmuyoo bu dosyayı nerden bulabilirim acaba yada biri upload yaparsa cok makbule gecer
arkadaşım yüklediğin cd den gene yükle. 450 mb ı kolay kolay upload etmezler.
yahu arkadaşlar bi türlü çözünürlüğü nerden yarlayabileceğimi bulamadım.options bölümündede yok.nerden yapıcam bi allah aşkına söyleyin.19" monitörde 640*480 oynayabiliyorum..
başlattan tüm programlarda KONAMI .. orda Settings var oradan istedigin ayarı yapabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: beyazfatih
yahu arkadaşlar bi türlü çözünürlüğü nerden yarlayabileceğimi bulamadım.options bölümündede yok.nerden yapıcam bi allah aşkına söyleyin.19" monitörde 640*480 oynayabiliyorum..
ben HP Pavilion DV6000 de oynuyorum oyunu GeForce 7400 ekran kartı 1280-800 çözünürlükte gayet rahat oynuyor Quality de HİGH fakat pil elektiriğe bağlıysa sorun yok pilden yerse oynanmıyo
Wildparkstadion Karlsruhe by NormanKSC - Newlands - Parken Stadium, Kopenhagen by Fretz - Sapporo Dome - Madjenski, Reading by Madangie10 - Kashima Soccer Stadium - Nou Estadi, Tarragona by TXUKI2005 - Rasunda - Stade de Gerland, Lyon by 30yamak - Yokohama International Stadium - Allianz Arena, München by Fretz - Nagai Stadium - Rhein Energie Stadion, Köln by [4D]Nossy - Olympic Stadium - Weserstadion, Bremen by NormanKSC - Kusunoki- Mihama Stadium - Estadio do Dragao, Porto by Miguel - Big Eye Stadium - Emirates, London Converted from Fifa by Nt89 - Blautraum Stadion VORSICHT: ONLINE STADION - Ali Sami Yen, Istanbul by ? - Niigata Big Swan
. stadyum dosyalarini bi yere cikar
2. dkz'i ac
3. 0_text.afs ac --->mousela sag dügmeyle bos bi yere---->Import
4. Stadyumun klasörünü sec ve OK
5. dkz tüm dosyalari import ettikten sonra "0_text.afs" dosyasini mesela " in Z.B "0_text1.afs" olarak kaydet
6. eski "0_text.afs" i PES6/dat klasöründen uzaklastir ve "0_text1.afs" dosyasini yine "0_text.afs" olarak kaydet
diğer pes6 konusunda ben bir sürü tv logosu koymuştum..isterseniz onları indirin ve oyunun e_text dosyasına import edin
dostum su benım kramponlar rengarenk cıkıyodu benı yonlendırdın tesekkurler....verdıgın bott packı ındırdım yanlız 05322.bin dsoyası bende yok varda bin dosyası degıl sts mı ne oyle bısey var yardımcı olurmusun tesekkurler
- Formaları lisanslı-lisanssız ("Other C Teams" bölümü dahil) desteklemektedir. - Forma Şekilleri: 512x256 ve 256-color (PNG veya BMP). - HD-Formalar (Yüksek Kalite) hazırlanmadığı için eklenmedi. - 3. 4. ve diğer formaları seçmek için "1" ve "2" tuşlarını kullanın. - "Shared Palette" konusunda sorun yaşanmamaktadır. - Tüm forma şekillerini desteklemektedir (model, collar, numara/ad bölgesi).
Yeni Özellik: "shirt.number.location" Bu özellik milli takım formalarının önde bulunan numara konumunu ayarlar: ortada veya sağ üsttü.