Şimdi Ara

DiRT 3: Complete Edition Mac'e Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•        Daha önce pek çok oyunu Mac ve Linux platformlarına getiren Feral Interactive yeni bir duyuruyla karşımızda. Firma DiRT 3'ü Mac kullanıcılarına sunacağını duyurdu.

DiRT 3: Complete Edition adını alan oyunda daha önce çıkarılmış tüm ek içerikler (18 araba ve 12 iki pist.) bulunacak. Oyunun Mac çıkış tarihi henüz kesinleştirilmese de Feral, ilerleyen günlerde oyunun ne zaman Mac'e geleceğini açıklayacağını belirtiyor. Firmanın oyun için yayınladığı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

• Önce Windows Live zırvasından kurtulsun da o sonra da gelse olur.
  • Oyuna gittik para verdik Steam'den aldık Windows Live zımbırtısı yüzünden oyunu kaydetmiyor. Live'dan sözde yazın çıkartılacaktı. Live'dan kurtulması şart bu oyunun

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aynen ya yıllar evvel aldım hala oynayamadım games for windows live yüzünden. Kutusunda öyle duruyor garibim
  • İnsanların GFWL için yazdıklarını üreticiler görmüyorlar mı acaba? Batman gibi efsane bir seriyi oynarken bile küfürler ede ede silmiştim bilgisayarımdan.. GFWL desteği kaldırıldıktan sonra cennete düştüm sanmıştım yeminle.. "Harbi harika oyunmuş" demiştim kendi kendime.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.