Şimdi Ara

samsung nx300 kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler arkadaşımda samsung nx300 var ama bir türlü kapatamıyor bende baktım kapama tuşuna bastımızda ekranda samsung yazısı yanıp sönüyor hiç kapanmıyor bunun sebebi nedir bilen var mı yada yapabileceğimiz bişey varmı ?

• Pilini çıkarttınız mı? Daha sonra da firmware güncellemesi yapmanızda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman_goksel

Pilini çıkarttınız mı? Daha sonra da firmware güncellemesi yapmanızda fayda var.

Merhaba bende de aynı sorun var Pil sürekli çıkarılacak mı ? Firmware güncellemesini nasılyapacaaqgım hayli bilgisizim
  • Samsun :-) 300 firmware diye arayın. Dosyayı indirim ve ad karta atın ,sonra makine yazılım güncelleme menüsünden yazılım güncelleyin basit bir işlemdir.

• http://www.samsung.com/uk/support/model/EV-NX300ZBATGB

Bu adresten 240 mb olan dosyayı indirin ve zip içersinden klasörün de içinde bulunan firmware dosyasını ad karta atın ve güncelleyin.

Ama zeiten çıkan klasörü atmayın klasörün içindeki firmware î atın

• Konuyu hortlatayım, yaklaşık 2 senedir kapanmama problemi vardı, kullanmıyordum bi araştırayım çözümü var mı diye, samsung un i-launcher programı ile yazılımı güncelledim, arkadaşın dediği gibi dosyayı hafıza kartına atıp ayar menüsünden de güncelleyebilirsiniz. i-launcher da güncelleme dosyasını indirip hafıza kartına atıyor direk. aynı şey yani, launcher i kurmadan da yapılabilir.

Sorun çözüldü kapanıyor açılıyor şuan düzgün çalışıyor, güncellenen sürüm 1.45.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.