Şimdi Ara

Kart Kıyaslamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda gerek bazı konuların içinde, gerekse bazen konu açarak, "hangi kartı craftlamalıyım", "hangi kart daha kullanışlı", "şu deste için hangi kart daha iyi" gibi soruların gelmesi üzerine, hem bu soruları tek başlıkta toplamak, hemde tavsiye açısından daha çok kişiye ulaşacağını düşünerek böyle bir konu açmayı düşündüm.

Eğer craftlama veya desteye ekleme konusunda karar verirken birkaç kart arasında kaldıysanız ve seçim yapamıyorsanız, bu kartları buraya sorabilirsiniz. Örnek olarak ben başlayabilirim (hemde ciddi anlamda sormak istiyorum )

Control warrior için Iron Juggernaut mu yoksa Dr. Boom mu önerirsiniz ? İkisininde görselini ekleyim yardımcı olması açısından ;

Kart Kıyaslamaları
    /
     Kart Kıyaslamaları

Bu şekilde seçim yapmakta karar veremediğiniz kartları burada kıyaslama için sorabilirsiniz.

• Öncelikle konu güzel olmuş hocam.

Sorunuza gelince kesinlikle dr.boom juggernaut coldlight oracle ile kullanılan bir deck var rank deck rehberi konumda bulabilirsiniz,onda kullanılıyor.Ayrıca craftlamayı düşünüyorsanız zaten dr.boom hem netural bir kart.Bir çok yönden daha avantajlı artı olarakta dr.boom gvg ile gelen en iyi legend bence ki forumdaki ankettede birinci çıktı.
  • Dr boom u öneririm. Juggernaut fordexosun söyledigi deck ve bazı mech warrior deckleri dısında görmedim. Tabii ki bu useless demek defil sadece kullanım alanı az ama belli mi olur craftlayıp juggernautun cuk oturdugu bi deck yapıp cığır acarsın :) dr boom ise suan neredeyse her deckte var (abartmıyorum popüler decklerin %95 inde kullanılıyor) ve klasik control warrior decki icin de daha uygun bir secim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm kartların sorulup, listeleneceği bir ana konu olarak güzel olmuş hocam. Üst konuya da ekledim.
  • Dr.Boom iyi hoş ama etkisiz hale getirmek oldukca kolay.
    İron bence daha iyi, Control olayını bilmeyerek söylüyorum bunu.

• Rikudou kullanıcısına yanıt
    Bence Dr.boomu güçlü yapan etkisiz hale getirilmesinin zor olması. Silence yemiyor , hex assasinate vs yese bile o bombalar problem yaratıyor ve sadece 7 mana

• Pandalarla desteklenmiş Juggernaut size de çok çılgınca gelmiyor mu? Teorik olarak 50dmg'a kadar vurabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kart paylaşımı...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DgnByz kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_100566706/tm.htm Şurda warriorla ilgili bölüme bakarsan hocam zaten öyle bir deck metada mevcut şu anda geçen arkadaşla rank kastık rank 10 civarı bir kaç kez gördük birde mech warrior deckinde gördük ama çok etkili değildi ikiside iş tamamen şansa kaldığı için.
  • DgnByz kullanıcısına yanıt
    Teorik olarak cok güclü ve eglenceli bir deck fakat sansa cok baglı. O yüzden pek güvenilir bir deck degil.

Not: juggernautun bombası kart cekme sayılsa decklerde cok daha fazla görürüz. Suan mayını cekip 10 dmg yiyo karsısı fakat sonrasında kart cekiyo tekrar. Sırf sansa 10 damage icin oynamak pek mantıklı degil bunun üstüne warrior decklerde genelde alex oynanıyo eger mayını alexten önce cekerse adam o 10 damageinde bi anlamı kalmıyo. Dedigim gibi mayın kart draw sayılsa o tur adam mayın dısında kart cekmese daha hos bi konsept olurmus

• Toz haline getirilmeli mi?
     Kart Kıyaslamaları

+1600/-3200
  • bunlar toz edilir mi?

Gold Blizzard, Gold Mana Addict, Gold Thrallmar Farseer

Normal Shadowform
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    King krush etkili bitirici ama mana costu yüksek bu aralar oyunlar krush a izin verecek duruma pek gelmiyor.Onu dustlayıp yoksa leeroy craftlayabilirsin ki webspinnerdan yine krush gelme ihtimali var.

Blizzardın golden olması pek bir şey katmıyor dustlanabilir.
    Gold common ve rare kartlar benim için free dust.
    Shadowform kullanmana bağlı.Ben 2 adet dustladım çünkü oyun stilime uymuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 8 Ocak 2015; 20:09:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

King krush etkili bitirici ama mana costu yüksek bu aralar oyunlar krush a izin verecek duruma pek gelmiyor.Onu dustlayıp yoksa leeroy craftlayabilirsin ki webspinnerdan yine krush gelme ihtimali var.

Blizzardın golden olması pek bir şey katmıyor dustlanabilir.
    Gold common ve rare kartlar benim için free dust.
    Shadowform kullanmana bağlı.Ben 2 adet dustladım çünkü oyun stilime uymuyor.

Teşekkürler.
    Hocam handlock destemdeki yoğun eksikliği kapatmak adına, 2 molten 2 mountain craftladım.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun 4 gerekli epic güzel trade bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Hayırlı olsun 4 gerekli epic güzel trade bence

Teşekkür ederim hocam.
  • Arkadaslar oyunu 2-3 haftadır oyniyorum. Daha hic naxx kartım yok. Bir kaç gündür göle biriktiriyordum bugün 5 paket actimve Leeroy Jenkins çıktı. Suana kadar actigim kartların hiçbirini kullanmadim daha. Ya basic desteklerle ya da basic kartlardan internetten bakarap yaptığım warlock destesiyle oynurum. Bu kart iyi midir yoksa dustlayayim mi? Dustlarsam ne yapayim?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Şu sıralar cok popüler bi face hunter deckinde tekrar kullanılmaya basladı leeroy. Ona bi bak oyun stili hosuna gider belki

• quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

Şu sıralar cok popüler bi face hunter deckinde tekrar kullanılmaya basladı leeroy. Ona bi bak oyun stili hosuna gider belki

Hocam destenin ismi nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Hearthpwn sitesinde hunter deckleri arasında görmüstüm. Adını hatırlamıyorum face hunter gibisinden birşeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Toz haline getirilmeli mi?
     Kart Kıyaslamaları

+1600/-3200

O kart bana çıksa vazgeçilmezim olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.