Şimdi Ara

CES 2015 : Lexar'dan 150MB/s hızlarına çıkabilen microSD kartlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • CES 2015 : Lexar'dan 150MB/s hızlarına çıkabilen microSD kartlar





    Hafıza kartlarında hız yarışı devam ederken, önce Kingston ardından da Lexar CES 2015 fuarında yüksek veri transfer hızlarına ulaşabilen microSD kartlarını sergiledi. Lexar hız yarışında bir adım önde görünüyor. 




    Lexar 1000x microSDHC ve microSDXC adındaki hafıza kartları geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Fuarda ise katılımcılara sergileniyor. Firma SD Birliği tarafından belirlenen ve daha hızlı olan UHS-II Standardı Sınıf 3 özelliğini benimsemiş. Bu sayede veri transfer hızları 150MB/s seviyesine kadar çıkabiliyor. 




    Lexar kart okuyucusunu da aynı standartlarda yazabilen ve USB 3.0 ile bilgisayarlara bağlanan bir şekilde tasarlamış. Böylece kartlar hem cihaz içerisinde kullanılırken, hem de veriler bilgisayara aktarılırken transfer hızlarından birşey kaybetmiyor. 




    Kartların fiyatına gelecek olursak 32GB kapasiteli model 47 Pound, 64GB kapasiteli model 85 Pound ve 128GB kapasiteli model 146 Pound olarak belirilenmiş. Kartların satışına ise bahar aylarında başlanacak. Kartlar UHS-I standardı ile de geriye dönük olarak uyumlu.  

     

     








  • Alınır aslında 64gb olanından bir tane
  • Ürün sitesi güzel...

  • Ben geçen yaz Çok araştırıp kamera ve fotoğraf makineleri performansı 4k video çekimi için başarılı bir kart aramıştım. ingiliz amerikan ve alman sitelerinin 10 da 9 unda lexar kafa atıyordu tüm markalara türkiyede 32gb 633x microsdxc si 300 küsür tllere(kendi sitesinde 49dolar) satılıyor resmen karaborsa ve bu marka sadece merak edip araştıracak adamların bildiği bir marka türkiyede :) ben Amazon prime ile kargo dahil 633x ini 80küsür dolara aldım.Arkadaşlar alacaksanız Sony samsung sandisk hiçbirini almayın lexar alın 633x in 95mb/sn yazma hızı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pahalı olduktan sonra hızlı olsa kaç yazar

  • ısınabilir ve uzun ömürlü olmaz. henüz bu hızları kullanan cihaz sayısı az ve profesyonellere yönelik fotoğraf makineleri/kameralar dışında pek işlevselliği yok... telefonlarda adam gibi okuma yazma hızı olursa bunlar yaygınlaşır.

    güzel ilerleme. umarım tlc nand lar gibi kısa ömürlü değildir.

  • Basarili, sandisk `in karti ortalama 10 MB/s yazip ciziyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni 10mb/s kart bile idare ediyor, bununla uçarım herhalde (telefonum 1080p video çek emiyor evet )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lexar crucial markasıdır ve halen sandisk toshiba ve diğer şirketler gibi rabet görmemektedir, çok büyük hata nedenide şu; ssd den örnek vereyim, diğer markalar 240 gb disklerini 400 tl nin altında satmazken ben geçen sene 3 yıl garantili ssd almıştım crucial ve gayet makul hızlarda ev kullanıcısına yetiyor 32 gb kargo dahil hafıza kartını 35 tl ye almıştım lexar class 10 uhs 1 tavsiye ederim firma pişman etmiyor

  • ssd isteyenin beni uçmuş sanırım ssd telefona fotoğraf makinesine yada video kameraya takılabiliyor mu hayır.

    neyse ürünü çok beğendim özellikle verdiği hız bir harika. alacak olursam 128 gb olanını alırım. ve telefonum 4k çekiyorsa karta kaydederim. kartlar yavaş diye kabul etmeyen 16/32 gb hafızalı telefonlar var piyasada sayısız şekilde

  • 5 yil önce yrtdisindan tel icin 2-3 tane 8 gb sdhc kart almistim hic sikayet etmedim üstelik cok ucuza almistim.
    ayni yerden 4 lü paketli 4 ve 8 gb lik flashbellekler almistim hic problem yasamadim.
    Bunun 64 gb lik olanini gözümü kirpmadan alabilirim
  • Gerçekten de hız olarak mükemmel ama alınabilir fiyatlarda olması lazım ki tercih edilebilirliği artsın.Uçuk fiyatlarla müşteriye sunulursa eğer hiç bir anlamı kalmaz.
  • thejackal4141 kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkiyeden Almıyorsanız Yurtdışı fiyatları diğer firmalardan kat be kat iyi ve daha kaliteli tr de ise benim kullandığım 600-700tl kendi sitesinde 99dolar amazon prime üzerinden şirketin satış fiyatı ise kargo dahil 80 dolar falandı Tr de herşey karaborsa Hepsi burada ilk getirdiklerinde 14 dolarlık Xiaomi Mibank e 199tl fiyat çekmişlerdi

    Edit:Benim aldığım 633x 95mb yazma hızı var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 23 Ocak 2015; 21:54:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle yurtdışı her zaman için daha cazip oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.