Şimdi Ara

BAJAJ DİSCOVERY 125 ST mi? HERO THRİLLER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aklımda bajaj discovery 125 st var daha önce scooter tarzı motor kullandım viteslide ilk kullanışım olıcak sizce discovery mi? yoksa hero thriller mi daha uygun başlangıç motoru olarak benim tercihim biraz herodan yana fiyatı bajajdan tuzlu ama ibreleri filan hoşuma gitti + 150 cclik kullanan arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum. tvs apache rtr 150 hero thriller ve bajaj discovery 150 arasında kaldım ybr altımda bebek oyuncağı gibi kaldı cbfse pahalı geldi hero thrillerle aynı kasalar yanlış bilmiyorsam sanırım

• ybr altinda bebek gibi kalamaz ki yani gayet buyuk bi motor ybr kendi tercihini kendin yap derim hepsini incele hepsinin belli bi kullanici kitlesi var butcem yoksa mh125 drift oneririm sana tabi ki kasksiz baslama once kask ve bilimum ekipman al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bajaj discover 125st var.Güç olarak olduğu gibi yakıt olarak da çok memnunum öneririm
  • En ergonomik olanı hangisiyle (oturuş konumu, tutuş konumu, sürüşü)

En az yakanı ve en sorunsuzu hangisiyse onu al derim.

En az titreşeni hangisiye elbette onu tercih et
  • kesinlikle bajaj
  • kalite olarak bajaj görünüm olarak kuba cr 1 benimde almak uzun süredir aklımda. yarın a2 almak icin sürücü kurslarını dolaşcam ekipman hariç bütçem 4 bin tl çok kararsızım

• Nakit yönümden fazla sıkıntım yok elimde 9000-10000 kadar para var 250lik racing alıcaktım kendime güvenemiyorum honda pcx'im vardı manuel hiç kullanmadım 125 yada 150lik düşünüyorum.çogu bajajı önermişler.sizce başlangıç motoru olarak iyimi bide sıfır mı yoksa 2. el mi almalıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görünüm olarak da Bajaj çok güzel, gidin yakından bir görün derim.

Vitesli motorlarda 0km alternatiflerin şöyle:

Bajaj Boxer 150cc 12BG 2750TL

BAJAJ DİSCOVERY 125 ST mi? HERO THRİLLER Mİ?
    Şekildeki motorun orjinalinden farkı deponun ve yan kapakların boyanmış olması, bir de sele deriyle kaplanmış.

Honda CB125E Ace 125cc 8.72BG 3000-3500TL

Bajaj Discover 125cc çift bujili mikroişlemcili ateşleme 4 valfli 13BG 4200TL,

Hero(Honda) Glamour 125 çift bujili mikroişlemcili ateşleme 9.1BG 3900-4000TL,

Hero(Honda) Pleasure 150cc 14.4BG 5250TL

Yamaha YBR125 balansörlü titreşimsiz 9.79BG 4900-5000TL,

TVS Apache 150cc 13.5BG 5000-5400TL

Haojue(Suzuki) DA135S 135cc çift balansörlü titreşimsiz 11.13BG 4000-4500TL

Haojue(Suzuki) HJ150 150cc 11.26BG titreşimsiz 4800-4900TL...

Bunlar 0km mağaza teslim fiyatları. Hangisini alırsan al mutlaka kaliteli bir çift lastik alman gerekecek. Bir de hangisini alırsan al mümkün oluğunca çok alternatifi dene. Üzerine binmeden, çalıştırmadan, 1-2 tur atmadan motor alma sakın.

• arda4 kullanıcısına yanıt
    biliyorsanız yazın abicim bilmiyorsanız yazmayın pleasure 150 cc değil 102 cc üstelik taksitli fiyatı 4117tl
  • iyi ki bir yazım hatasını yakalamışsın,

ben de senin yaptığın gibi yazayım:

biliyorsanız yazın abicim bilmiyorsanız yazmayın

hero pleasure manuel debriyajlı değil, otomatik debriyajlı üstelik commuter de değil scooter

ayrıca bkz
    ekşi sözlük
    klavyeşör
    https://eksisozluk.com/klavyesor

• 6 nisanda hero thriller i test ettim.genelde buldugumuz motorlari test edip milleti bilgilendiriyoruz.neyse konuya gelelim hero hintli bildiginiz gibi bajajla hemseri.ilk olarak cinli degil.20 km test ettim.oturus sele konforu cok guzel yuksek oldugu icin trafige daha hakim oluyosun.aynalar gorus acisi guzel.dirsek fln gozukmuyo titresim yok.bu cok guzel sekil olarak zaten kasli iri gozukuyor.gunduz fari led stop falan guzel seyler eksi olarak vites gostergesi yok.ama vites gecisleri cok net.frenler guzel guven veriyor.istedigin yerde cakiyo.gece aydinlatmasi cok cok iyi ben sasirdim.uzerindeki lastikler berbat isinmiyo ve hafif virajda dahi kayiyor bir kac tehlike atlattim. Daha fazla yazmak isterdim ama bu kadar.

• Selam 7000 de hero thriller 3500 alınır mı

• Vitesli hiç kullanmadım ilk vitesli motorumu alacağım ne önerirsiniz

• Discover 150 f alamiyorsaniz hero thriller i alin bence.

• Alkan1905 A kullanıcısına yanıt
    ama fıyatı ucun kacık olmayanlarda hero glamoura bir bakın derim.
  • Hero thriller bence çok güzel motor. Bir bayi de incelemiştim rahat konforlu bir motor. Özellikleri çok iyi inmobilizer bile var. Frenler sağlam. Güzel yumuşak hamurlu bir lastikle seni uzmez. Motor saglamligina çok güveniyor firma ve 5 sene garanti veriyor. Bence öğrenmek için al zaten Honda-Hero motordu yani Hondaya motor üretiyordu. Thriller al takıl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.