Şimdi Ara

CES 2015 : GoPro kanalı LG akıllı televizyonlarına geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • CES 2015 : GoPro kanalı LG akıllı televizyonlarına geliyor





    Hero serisi aksiyon kameraları ile bilinen GoPro, bunun yanında aksiyon videolarına yer verdiği video kanalları ile de çok konuşuluyor. Firma şimdi bu kanalını LG akıllı televizyonlarına getiriyor. 




    İkili arasında yapılan anlaşmaya göre 400 saatten fazla GoPro HD videolarının olduğu GoPro kanalı 2014 ve 2015 yılında satışa sunulan tüm WebOS işletim sistemli akıllı televizyonlarda önyüklü olarak gelecek. 




    Bir video talep servisi (VOD) olan GoPro kanalında şimdilik 4K videolar yok ancak gelecekte kanala eklenecek. Kanala LG Magic uzaktan kumanda üzerindeki tek bir tuşla erişmek mümkün olacak.




    GoPro kanallar hali hazırda Microsoft Xbox One, Xbox 360, YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, Vimeo, Pinterest gibi platformlarda yayın yapmaktaydı.  

     

     




  • Gopro son zamanlarda çok büyüdü video işi bence goprodan sorulur yakında gopro drone çıkaracağıda konusuluyor haberi gokamera.com.tr/gopro sayfasından okudum sanırım iyi bir drone geliyor ... :)

  • Gopro 4 black im var pil ömrü rezalet.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • la, lm serisi kullanan müşteriler resmen mağdur duruma düştü, webos'un bir şekilde bu seri tv'lere de eklenmesi gerekiyor. lb serilerinden daha yüksek fiyata la serisi aldık, yakında güncellemeyide keserlerse hiç şaşırmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.