ei de ben origo asu-8000 i istiyom nasıl alacam bide ethernet li galiba port acmama gerek yokmus ama anlamadım o olayı ltf bi arkasımıs bana anlatabilirse cook sewinirim rica ediorum
denilen her şeyi yapıyorum.frewallı devre dış bıraktım her türlü yolu denedim ama çalılmıyor port.port range none yazıyor hep.delirmek üzereyim.yardım lütfen
denilen her şeyi yapıyorum.frewallı devre dış bıraktım her türlü yolu denedim ama çalılmıyor port.port range none yazıyor hep.delirmek üzereyim.yardım lütfen
sadece bi tane tcp portu açmışsın. bi tanede udp portu aç işlem tamam
abi onu da denemiştim.denemediğim yol kalmadı.bizim modem 4 portlu eternet modem mi diyorlar ne inca.söylenenleri yapıyorum harfi harfine.udp portu da açtım ama yine tık yok:(((
oha napmışın ya şimdide 4 tane port açmışsın. 3 tane tcp bitane udp 2 adet port açacaksın 1 tane tcp 1 tane udp. kaldır hepsini baştan yap. bak benim resime biraz oki high id alırsın artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLiTY -- 4 Mayıs 2006; 16:11:45 >
ya benim denemediğim tarz kalmadı,ondan dolayı dört tane gözüküyor orda. modemin ip si 10.0.0.2 ya bunu deneyerek açıyorum olmuyor.bilgisayarın ip si 10.0.0.3 bunu deneyerek açıyorum yine olmuyor.ne yaptıysam port range de hep none yazıyor ve port açılmıyor
bak resme dediğin gibi tcp ve udp yaptım sadece ama yine port range NONE yazıyor
ben bu portu radyo yayını için açacağım emule kullanmıyorum
ya radyo kurmayla ilgili bir sorun yok.tek sorun 8000 nolu portun açılmaması.Yoksa tüm ayarlar tamam.verdiğiniz linkte radyo kurulumu var bir de benimle aynı hatayı alanlar var ama cevap verilmemiş
Sabit Ip alıyorum Cmd Ipconfig / All yaptıgım zaman Ip' ım sabit ve istedigim sekilde Ama www.showmyip.com Gibi sitelerde baktıgım zaman baska bir ıp yazıyor Burada yanlıs olan nedir ? Ve neden bende Add Single Port, Add Port Range gibi seyler yok? Modemim Loopcomm LP-AL2011P
Bu konularda bilgisi olan birisi bana yardım edebilir mi ?
Yaw benim bi sorum var. DC++ ile ilgili. DC++ port açarken bağlanılacak hubların istediği port numaraları kullanılırmış. Peki biz o hubun istediği port numaralarını nerden nası bulcaz ??????
bende bu modemde nasıl port açılır onu yazayım bari, aslında form'a soruda sormuştum ama sonradan buldum, aslında basit, modemin control panelinde ( ayarları yaptığnız yerde) firewall/virtual servers adımında
Lan Ip adres'e pc nin adresi, protocol type 'a tcp&udp diyebilirsiniz, yada sadece tcp veya udp, farketmez bu kısım, Lan port ve public port alanlarına açmak istediğiniz port no enable'i işaretleyip apply dediğinizde port açılmış olacak,