|
decapitater -> Cevap: ADSL Modemlerde PORT açmak!! emule, kazaa, dc++, torrent vs.... (27 Temmuz 2005; 19:33:10)
|
merhaba, yeni uye oldum ve bu benim ilk postum, simdi sorumu okuyunca einstein olmadigimi anlayacaksiniz: bende Zoom 5510 var ve USB ile baglaniyorum, ABC yi kullanarak torrent download ediyorum ve daha allah rizasi icin 5k yi gecemedim 256 ADSL olmasina ragmen, tonlarca sayfa okumama ragmen su sorulara cevap bulamadim: 1- USB oldugundan port acmama gerek yok dogru mu ? 2- ama her halukarda port forwarding yapicam di mi (6881-89) 3- bunu yapmak icin ne denediysem olmadi, internal IP diyor herkes, bunu not edip ilk pencerede yazilanlari aynen yaptigimda internet baglantim tamamen kayboluyor, zaten ben her Run-command-ipconfig/all yaptigimda farkli IP adres goruyorum. 4- Sabite cevişrdigimde internet gidiyorsa, var olan ise her dakka degistiginden benim IP im degilse ben nasil olacak da port forwarding yapicam ? Eger diyorsaniz arkadas sen zaten UBS ile baglaniyorsun, birak portu falan, o zaman ben niye gectim 10k yi, 5 i bile gorunce sevindirik oluyorum ? Su an bir dosya download ediyorum, 8 tane peer var, 4 tanesi 100 %, gerisi 70-80 %, ben ise sadece 20 % ve hala 3-4 ile download edebiliyorum ??
|
|
|
|