Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Gezz Modemlerde Port Açmak

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Cevap: Gezz Modemlerde Port Açmak Sayfa: <<   < önceki  3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
coxackie

8 Temmuz 2005; 13:27:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: meret

Arkadaşlar,

eMule standard sürüm için yüksek ID almak ve modeminizde port açmanız için gerekli bilgileri www.meretx.com da türkçe ve resimli olarak anlattım. Yararlanabilirsiniz.

Meret ;)

Arkadaşım Datron yok burda ama

nilyum

8 Temmuz 2005; 14:11:26 

Adsl modemle 2 makine ile internette bağlanıyorum ..2pc ninde ip nosu internette aynı gözüküyor farklı ip almalarını sağlayabilirmiyim çok önemli lütfen yardım edin.......

Tutamayankamon

10 Temmuz 2005; 15:17:11 

Slm arkadaşlar;
Bu işlere yeni giren biri olarak sormak istediğim şey şu:
e-mule'u yükledim (0.46) ve High id almak istiyorum. Ancak port açma topiclerini okumakla birlikte portlardan 4662 ve 4672'yi açmama rağmen alamıyorum. Sanırım nedeni şu; apartmanca alınmış ADSL'i kullanmaktayım.(ağ kullanıcısı olarak) Yani modem ortak ve ben ayarlarını değiştiremiyorum. Kendi bilgisayarımdan portları açmama rağmen sanırım yeterli olmuyor... Sizce ne yapabilirim? Embesil modunda açıklarsanız sevinirim....

meret

10 Temmuz 2005; 22:00:32 

Tutamayankamon Kardeş,
Apartmanda ortak adsl kullanıcılarında benzer sorunlar yaşanıyor. Eğer ortak modemin yöneticisi (admini) sana izin vermezse port açamazsın. Admin haklı çünki eMule diğer kullanıcıların hızında yavaşlamaya sebep olur. Eğer izin aldın ve port açabildinse sabit IP almadığın yada firewallarını kapatmadığın için yüksek ID alamıyorsundur. Bu işlemler için www.meretx.com adresinden yararlanabilirsin.
Meret ;)
CaRBiNe

12 Temmuz 2005; 0:39:07 

elimde zyxel 600 modem var ve dediklerini yaptim ama hala emuleden high id alamadim
ben sadece 1000 ile 1100 portlarini açmak istiyorum ve bunun için ip ye ne yazmamiz gerekyior bir yardimcci olursan çok sevinirim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRBiNe -- 12 Temmuz 2005, 0:40:23 >

intel e6750|Msi p35 platinium|2*1 geil ddr2 800mhz|80GB seagate 7200 + 250gb seagate 7200|msi 8800gt oc |Samsung 206|Tagan 380w
KontG

12 Temmuz 2005; 0:51:50 

birileri dc++'da neden search edilmediğini açıklar mı lütfen?

LOST Fan iPod Touch User
uglyking

12 Temmuz 2005; 3:30:22 

arkadaslar benim gibi bilgisayara kafasi basmayan biri icin limewire oldukca iyi.ben oyle port acmak,proxy ayari,torrent morent hic anlamam,kafam basmiyo iste napayim.su ares nasil onada ayar cekmek gerekiyormu yoksa limewire gibi basitmi?baska limewire gibi basit paylasim programi varmi,ayar gerektirmeyen kazaa haric lutfen...

dr_divx

14 Temmuz 2005; 15:19:28 

aztech 206 u modemde port açma diye bir şey yok açık portların senin ..iyi günler port açmanı gerektirecek program ne ise windows güvenlik duvarından engellemeyi kaldır hepsi bu ..
quote:

Orjinalden alıntı: DarkSpirit

Aztech DSL206U şu modeme port nasıl açılır bi yardım edin allaşkına yaa

amd x2 5200+ am2,asus M2N-MX anakart ,1x1 gb twinmos ddr2 800 mhz ram, sapphire hd 2600xt gddr4 256 mb ekran kartı thermaltake 480 w psu ,thermaltake xaserII kasa ,xbox360 -NTSC-U

By.CyRus

15 Temmuz 2005; 18:05:21 

Arkadaşlar ben visual basic ile bir chat programı hazırlıyorum ama bu internal ve external iplerin farklılıkları yüzünden bağlantı sağlayamıyorum bunu aşmanın bir yolu varmı acaba yani bilgisayarın 10.0.0.5 gibi değilde 85.215.65.xx filan gibi gerçek ipyi alması için bir yöntem varmı

N. Flamel

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2005; 22:30:36 

quote:

Orjinalden alıntı: physioAMD

arkadaşlar ben modemi apartmanda bulunan beş kişiyle paylaşıyorum port açtığımda diğer kullanıcılarla çakışabilir mi? bilen varsa sölesin lütfen

porttan dolayı çakışma olmaz ama telnet portunu falan açık bırakma sakın hacker lar zil takıp göbek atar 5 bilgisayarın telnet portu aynı anda açılırsa...

“Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi?
Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala?
Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını
ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi .”

I may forgive ,i dont forget.
paylasim

26 Temmuz 2005; 17:10:48 

Selam Arkadaslar,

UsRobotics 9106' da port acmak icin asagidaki islemi yapmak yeterli.

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

sukber

26 Temmuz 2005; 20:19:16 

ZAFER PAYLAŞANLARINDIR.

WHAT NE DEMEK?
giotine

27 Temmuz 2005; 1:01:14 

Adminler den ve bu konu ile ilgili ark.lardan DATRON ADSL modem lerde port açma konusunda bize yardım çünkü ben dahil çoğu DATRON kullanıcısı bu konudan şikayetçi.

Yardımlarınızı ve önerilerinizi beklioruz .... Şimdiden teşekkürler çç

iPod 80 GB Video 5.5 Generation Black & N6670 Black Rage Against The Machine RATM

www.gezginmotorcu.com
decapitater
Uzaklaştırılmış
gün kaldı.

27 Temmuz 2005; 19:33:10 

merhaba, yeni uye oldum ve bu benim ilk postum, simdi sorumu okuyunca einstein olmadigimi anlayacaksiniz:

bende Zoom 5510 var ve USB ile baglaniyorum, ABC yi kullanarak torrent download ediyorum ve daha allah rizasi icin 5k yi gecemedim 256 ADSL olmasina ragmen, tonlarca sayfa okumama ragmen su sorulara cevap bulamadim:

1- USB oldugundan port acmama gerek yok dogru mu ?
2- ama her halukarda port forwarding yapicam di mi (6881-89)
3- bunu yapmak icin ne denediysem olmadi, internal IP diyor herkes, bunu not edip ilk pencerede yazilanlari aynen yaptigimda internet baglantim tamamen kayboluyor, zaten ben her Run-command-ipconfig/all yaptigimda farkli IP adres goruyorum.
4- Sabite cevişrdigimde internet gidiyorsa, var olan ise her dakka degistiginden benim IP im degilse ben nasil olacak da port forwarding yapicam ?

Eger diyorsaniz arkadas sen zaten UBS ile baglaniyorsun, birak portu falan, o zaman ben niye gectim 10k yi, 5 i bile gorunce sevindirik oluyorum ? Su an bir dosya download ediyorum, 8 tane peer var, 4 tanesi 100 %, gerisi 70-80 %, ben ise sadece 20 % ve hala 3-4 ile download edebiliyorum ??
airfatih

31 Temmuz 2005; 19:30:45 

quote:

Orjinalden alıntı: KontG

birileri dc++'da neden search edilmediğini açıklar mı lütfen?

active seçeneğini seçmişsindir ,portların açık olmadığı için ve de global ip numaranı yazmadığın için search yaptığında hiçbir sonuç çıkmaz.

AMD64 x2 4000+- Asus m2npv_mx- 2*1024 Dual DDR2 667- 320GB WD 16 mb sata2 HDD-Samsung 226 NW ------Audigy2 ZS &LOGITECH Z5500 & Crea 37" LCD TV & ACER PH530 WIDESCREEN HD PROJECTOR----
airfatih

31 Temmuz 2005; 19:42:14 

quote:

Orjinalden alıntı: giotine

Adminler den ve bu konu ile ilgili ark.lardan DATRON ADSL modem lerde port açma konusunda bize yardım çünkü ben dahil çoğu DATRON kullanıcısı bu konudan şikayetçi.

Yardımlarınızı ve önerilerinizi beklioruz .... Şimdiden teşekkürler çç

Modemin konsolundan bir ss verebilirsen yardımcı olmaya çalışırım. Zaten 3-4 tip konsol var rahatlıkla buradaki bilgileri kullanarak port açabilirsin.

AMD64 x2 4000+- Asus m2npv_mx- 2*1024 Dual DDR2 667- 320GB WD 16 mb sata2 HDD-Samsung 226 NW ------Audigy2 ZS &LOGITECH Z5500 & Crea 37" LCD TV & ACER PH530 WIDESCREEN HD PROJECTOR----
musacolak79

31 Temmuz 2005; 21:49:06 

onixon dsl100u modellerde nasıl port açabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musacolak79 -- 31 Temmuz 2005, 21:49:34 >

RideTheLightning

2 Ağustos 2005; 21:00:05 

Datron RTA230 da nasıl port açacağız arkadaşlar? Sabit IP ayarları nasıl yapılacak? Modemin Virtual Server bölümünden bir ss yolluyorum. Umarım yardım edersiniz. Şimdiden teşekkürler.

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

GhostRider