Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Gezz Modemlerde Port Açmak

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network ve Güvenlik >> Network >> Cevap: Gezz Modemlerde Port Açmak Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
coxackie

8 Temmuz 2005, 13:27:39  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: meret

Arkadaşlar,

eMule standard sürüm için yüksek ID almak ve modeminizde port açmanız için gerekli bilgileri www.meretx.com da türkçe ve resimli olarak anlattım. Yararlanabilirsiniz.

Meret ;)

Arkadaşım Datron yok burda ama

nilyum

8 Temmuz 2005, 14:11:26  

Adsl modemle 2 makine ile internette bağlanıyorum ..2pc ninde ip nosu internette aynı gözüküyor farklı ip almalarını sağlayabilirmiyim çok önemli lütfen yardım edin.......

Tutamayankamon

10 Temmuz 2005, 15:17:11  

Slm arkadaşlar;
Bu işlere yeni giren biri olarak sormak istediğim şey şu:
e-mule'u yükledim (0.46) ve High id almak istiyorum. Ancak port açma topiclerini okumakla birlikte portlardan 4662 ve 4672'yi açmama rağmen alamıyorum. Sanırım nedeni şu; apartmanca alınmış ADSL'i kullanmaktayım.(ağ kullanıcısı olarak) Yani modem ortak ve ben ayarlarını değiştiremiyorum. Kendi bilgisayarımdan portları açmama rağmen sanırım yeterli olmuyor... Sizce ne yapabilirim? Embesil modunda açıklarsanız sevinirim....

meret

10 Temmuz 2005, 22:00:32  

Tutamayankamon Kardeş,
Apartmanda ortak adsl kullanıcılarında benzer sorunlar yaşanıyor. Eğer ortak modemin yöneticisi (admini) sana izin vermezse port açamazsın. Admin haklı çünki eMule diğer kullanıcıların hızında yavaşlamaya sebep olur. Eğer izin aldın ve port açabildinse sabit IP almadığın yada firewallarını kapatmadığın için yüksek ID alamıyorsundur. Bu işlemler için www.meretx.com adresinden yararlanabilirsin.
Meret ;)
CaRBiNe

12 Temmuz 2005, 12:39:07  

elimde zyxel 600 modem var ve dediklerini yaptim ama hala emuleden high id alamadim
ben sadece 1000 ile 1100 portlarini açmak istiyorum ve bunun için ip ye ne yazmamiz gerekyior bir yardimcci olursan çok sevinirim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRBiNe -- 12 Temmuz 2005, 0:40:23 >

intel e6750|Msi p35 platinium|2*1 geil ddr2 800mhz|80GB seagate 7200 + 250gb seagate 7200|msi 8800gt oc |Samsung 206|Tagan 380w
KontG

12 Temmuz 2005, 12:51:50  

birileri dc++'da neden search edilmediğini açıklar mı lütfen?

LOST Fan iPod Touch User
uglyking

12 Temmuz 2005, 3:30:22  

arkadaslar benim gibi bilgisayara kafasi basmayan biri icin limewire oldukca iyi.ben oyle port acmak,proxy ayari,torrent morent hic anlamam,kafam basmiyo iste napayim.su ares nasil onada ayar cekmek gerekiyormu yoksa limewire gibi basitmi?baska limewire gibi basit paylasim programi varmi,ayar gerektirmeyen kazaa haric lutfen...

dr_divx

14 Temmuz 2005, 15:19:28  

aztech 206 u modemde port açma diye bir şey yok açık portların senin ..iyi günler port açmanı gerektirecek program ne ise windows güvenlik duvarından engellemeyi kaldır hepsi bu ..
quote:

Orjinalden alıntı: DarkSpirit

Aztech DSL206U şu modeme port nasıl açılır bi yardım edin allaşkına yaa

amd x2 5200+ am2,asus M2N-MX anakart ,1x1 gb twinmos ddr2 800 mhz ram, sapphire hd 2600xt gddr4 256 mb ekran kartı thermaltake 480 w psu ,thermaltake xaserII kasa ,xbox360 -NTSC-U

By.CyRus

15 Temmuz 2005, 18:05:21  

Arkadaşlar ben visual basic ile bir chat programı hazırlıyorum ama bu internal ve external iplerin farklılıkları yüzünden bağlantı sağlayamıyorum bunu aşmanın bir yolu varmı acaba yani bilgisayarın 10.0.0.5 gibi değilde 85.215.65.xx filan gibi gerçek ipyi alması için bir yöntem varmı

N. Flamel

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2005, 22:30:36  

quote:

Orjinalden alıntı: physioAMD

arkadaşlar ben modemi apartmanda bulunan beş kişiyle paylaşıyorum port açtığımda diğer kullanıcılarla çakışabilir mi? bilen varsa sölesin lütfen

porttan dolayı çakışma olmaz ama telnet portunu falan açık bırakma sakın hacker lar zil takıp göbek atar 5 bilgisayarın telnet portu aynı anda açılırsa...

“Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi?
Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala?
Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını
ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi .”

I may forgive ,i dont forget.
paylasim

26 Temmuz 2005, 17:10:48  

Selam Arkadaslar,

UsRobotics 9106' da port acmak icin asagidaki islemi yapmak yeterli.

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

sukber

26 Temmuz 2005, 20:19:16  

ZAFER PAYLAŞANLARINDIR.

WHAT NE DEMEK?
giotine

27 Temmuz 2005, 1:01:14  

Adminler den ve bu konu ile ilgili ark.lardan DATRON ADSL modem lerde port açma konusunda bize yardım çünkü ben dahil çoğu DATRON kullanıcısı bu konudan şikayetçi.

Yardımlarınızı ve önerilerinizi beklioruz .... Şimdiden teşekkürler çç

iPod 8GB Nano 2. Generation Black & N6300 Black Rage Against The Machine RATM

www.gezginmotorcu.com
decapitater
Uzaklaştırılmış
gün kaldı.

27 Temmuz 2005, 19:33:10  

merhaba, yeni uye oldum ve bu benim ilk postum, simdi sorumu okuyunca einstein olmadigimi anlayacaksiniz:

bende Zoom 5510 var ve USB ile baglaniyorum, ABC yi kullanarak torrent download ediyorum ve daha allah rizasi icin 5k yi gecemedim 256 ADSL olmasina ragmen, tonlarca sayfa okumama ragmen su sorulara cevap bulamadim:

1- USB oldugundan port acmama gerek yok dogru mu ?
2- ama her halukarda port forwarding yapicam di mi (6881-89)
3- bunu yapmak icin ne denediysem olmadi, internal IP diyor herkes, bunu not edip ilk pencerede yazilanlari aynen yaptigimda internet baglantim tamamen kayboluyor, zaten ben her Run-command-ipconfig/all yaptigimda farkli IP adres goruyorum.
4- Sabite cevişrdigimde internet gidiyorsa, var olan ise her dakka degistiginden benim IP im degilse ben nasil olacak da port forwarding yapicam ?

Eger diyorsaniz arkadas sen zaten UBS ile baglaniyorsun, birak portu falan, o zaman ben niye gectim 10k yi, 5 i bile gorunce sevindirik oluyorum ? Su an bir dosya download ediyorum, 8 tane peer var, 4 tanesi 100 %, gerisi 70-80 %, ben ise sadece 20 % ve hala 3-4 ile download edebiliyorum ??
airfatih

31 Temmuz 2005, 19:30:45  

quote:

Orjinalden alıntı: KontG

birileri dc++'da neden search edilmediğini açıklar mı lütfen?

active seçeneğini seçmişsindir ,portların açık olmadığı için ve de global ip numaranı yazmadığın için search yaptığında hiçbir sonuç çıkmaz.

AMD64 x2 4000+- Asus m2npv_mx- 2*1024 Dual DDR2 667- 320GB WD 16 mb sata2 HDD-Samsung 226 NW ------Audigy2 ZS &LOGITECH Z5500 & Crea 37" LCD TV & ACER PH530 WIDESCREEN HD PROJECTOR----
airfatih

31 Temmuz 2005, 19:42:14  

quote:

Orjinalden alıntı: giotine

Adminler den ve bu konu ile ilgili ark.lardan DATRON ADSL modem lerde port açma konusunda bize yardım çünkü ben dahil çoğu DATRON kullanıcısı bu konudan şikayetçi.

Yardımlarınızı ve önerilerinizi beklioruz .... Şimdiden teşekkürler çç

Modemin konsolundan bir ss verebilirsen yardımcı olmaya çalışırım. Zaten 3-4 tip konsol var rahatlıkla buradaki bilgileri kullanarak port açabilirsin.

AMD64 x2 4000+- Asus m2npv_mx- 2*1024 Dual DDR2 667- 320GB WD 16 mb sata2 HDD-Samsung 226 NW ------Audigy2 ZS &LOGITECH Z5500 & Crea 37" LCD TV & ACER PH530 WIDESCREEN HD PROJECTOR----
musacolak79

31 Temmuz 2005, 21:49:06  

onixon dsl100u modellerde nasıl port açabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musacolak79 -- 31 Temmuz 2005, 21:49:34 >

RideTheLightning

2 Ağustos 2005, 21:00:05  

Datron RTA230 da nasıl port açacağız arkadaşlar? Sabit IP ayarları nasıl yapılacak? Modemin Virtual Server bölümünden bir ss yolluyorum. Umarım yardım edersiniz. Şimdiden teşekkürler.

Ekteki dosya (1)

GhostRider
giotine

5 Ağustos 2005, 3:51:33  

quote:

Orjinalden alıntı: RideTheLightning

Datron RTA230 da nasıl port açacağız arkadaşlar? Sabit IP ayarları nasıl yapılacak? Modemin Virtual Server bölümünden bir ss yolluyorum. Umarım yardım edersiniz. Şimdiden teşekkürler.

Ben emule de port eklemeyi başardım MSN'e gel halledelim ... tugi_21@hotmail.com

www.gezginmotorcu.com
nane

6 Ağustos 2005, 14:04:28  

Çok güzel olmuş.Ellerine sağlık dostum...

ttbarracuda

6 Ağustos 2005, 14:10:20  

yaw şu port açma konusunu üst konu yapsınlar artık sabitleyin şunu

dreaMMaster

8 Ağustos 2005, 20:20:30  

hayret hiç kimse kapatmak istemiyor?
21 - 23 vb (cmd [netstat -an], regedit, tcp-ip <bunlar hariç)portlar nasıl kapatılır? Biosta port ile ilgili ayarı bilen varsa lütfen cevap yazarsa sevinirim. tşk

dreaM der ki; "Netice ki, fena inkişaf etmiş bir hissin dimağ ve şahsiyet üzerindeki akislerini, Sırat-ı teğet geçecek imanla; yatayları dikey yapabilecek aSilBirRuhun gözyaşları cihanı sararsa, realitenin anadinamosu hüclerindeki tılsımından güc alabilir." datacell.org
Mehmet Beşir

9 Ağustos 2005, 11:32:01  

peki pikatel modemle zone.com'a age of oynamak için neler yapmam lazım...Ayrıca "range"li durumlarda mesela tcp 2300-2400 dior, ben from 2300 to 2400 mü yazcam. son kısma ne yazcam peki 2300 mü 2400 mü?Hani hepsine aynı yazıyoduk ya! bi el atsanız...

E6400, P5W DH Deluxe, ........... ATI Radeon X2547 XXTXY :)................, Kulaklık, masa vs vs..
giotine

10 Ağustos 2005, 20:52:14  

DATRON RTA 230 EMULE PORT AÇMAK BUYRUN ARK.LAR ....

http://forum.donanimhaber.com/m_3695636/tm.htm

www.gezginmotorcu.com
keops

23 Ağustos 2005, 22:17:41  

Selam port açma işlemini yaptım. Ancak yinede emule download hızım çok düşük 1.5 falan problem nerede olabilir ?

meret

23 Ağustos 2005, 22:59:39  

Datron Kullanan Arkadaşlar,
www.emuleturk.com sitesine datron modemde port açmayı yazdım, yararlanabilirsiniz.
Meret ;)
MasterWindu

25 Ağustos 2005, 22:47:26  

meret kardeş valla eline sağlık iki dkda hallettim işimi site güzel olmuş
screenshot alma dersine koptum

meret

26 Ağustos 2005, 17:52:10  

MasterWindu Kardeş,

Övgülerine teşekkür ederim.
Ama öyle insanlara MSN de dert anlatmaya çalışıyorum ki yaptıklarımı görsen kahkahadan kırılırsın. Ama gülmemek lazım, öğrenmek isteyenlere saygı duymak gerek.

Birde ben bu eMule konusunda arkadaşlarla bildiklerimi paylaşmaya çalıştığımdan beri anladımki, bir konuyu basit anlatmak kadar zor birşey yokmuş. Konuya her yönüyle çok hakim olmak gerekiyormuş. O kadar çok çuvallıyorumki inanamazsın.

Kal salıcakla,

Meret ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 26 Ağustos 2005, 17:53:09 >
keops

28 Ağustos 2005, 13:47:49  

Arkadaşlar port açtım. Emule de yüksek ID diyor tamam. Sabit IP işi de tamam. Ancak DNS numaralarım değişken turk DNS ayar kullanıyorum. Norton Internet Security'nin firewall'undan tüm Emule trafiğine izin verdim oda tamam. Ancak gene de port açmadan önceki haliyle aynı download hızım. Nedendir ?

N. Flamel

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2005, 12:56:52  

quote:

Orijinalinden alıntı: keops

Arkadaşlar port açtım. Emule de yüksek ID diyor tamam. Sabit IP işi de tamam. Ancak DNS numaralarım değişken turk DNS ayar kullanıyorum. Norton Internet Security'nin firewall'undan tüm Emule trafiğine izin verdim oda tamam. Ancak gene de port açmadan önceki haliyle aynı download hızım. Nedendir ?

dns emule da etki etmez. DNS internetteki sayfaların gerçek adını o isimlere dönüştüren birşeydir sadece. Yani google ın gerçek hali aslen sayılardır - ip si - bu ip yi senin www.google.com yazdığında görüntüleyebilmeni sağlayan şeydir DNS. Emule ile bir alakası yok yani.
Belirttiğin ip ye göre port ta açmışsın tamam.
Nortonda emule için izin verdim demişsin o da tamam.
Service Pack 2 kullanıyorsan onda da ayarlaman lazım. -> Windows güvenlik duvarı -> Özel durumlar.
Onun dışında çektiğin dosyanın kullanıcı sayısı az olabilir, veya benzer şeyler olabilir...

“Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi?
Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala?
Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını
ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi .”

I may forgive ,i dont forget.
arafal

29 Ağustos 2005, 18:07:28  

Arkadaşlar bende U.S. Robotics marka modem var 4port router burdan aldığım bilgilerle port açtım hatta emule high id olarak bağlandı. Torrent portlarınıda açtım ona rağmen bitcomet 0.59 la dosya çok yavaş geliyo (0) başka arkadaşlarda 20-25 le gelen dosya bende gelmiyo sebebi ne olabilir???
Teşekkürler
burak_55

1 Eylül 2005, 20:55:40  

sayın arkadaşlar ben istiyorum ki benim ip mi yazın ca direk modem benim bilgisayara olensin yani ben internete baglanıyorumya işte orda ipbul .com daki ip var işte onu yazın ca direc benim modem açılıo şifreyi yazosun modem açılıo ben istiyorumki benim bilgisayarın ip sine yonlensin ip sabit degil agda ki ip ise 10.0.0.5 lütfen yardımcı olurmusunuz

McCarty

Sisteme Gözat

18 Eylül 2005, 16:16:34  

ya beyler ben zooma port acamıyorum
biri yardım etsin cok acil

HiperX

22 Eylül 2005, 10:40:25  

Arkadaşlar çok ben interneti alalı henüz 2 gün oldu ve ethernet bir asus modemim var. Şu port açmak benim ne işime yarayacak merak ediyorum. Bağlantı hızımda veya download hızamda bir fark olacakmı? Yardım ederseniz sevinirim.

INTEL-Q6600 / GIGABYTE-GA-EP45-DS3L / Sapphire HD3850 / Samsung 794MB / WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 500GB / FSP 500Watt BLUE STORM
SENNHEISER CX300
DH Katılım zamanı: 20 Eylül 2005;
Maç Özeti
impromptu

17 Ekim 2005, 22:43:23  

Arkadaşlar bende zoom x 5 var. bu forumda portlarla ilgili bir dünya yere girdim port açma ayarları var. DMZ diye bir sekmeden bahsediliyor. bende öyle bir sekme yok.

bendeki gelişmiş ayalar aşağıdaki tabloda (çıkmışsa eğer)

Ekteki dosya (1)

vidocq

18 Ekim 2005, 2:33:20  

quote:

Orjinalden alıntı: impromptu

Arkadaşlar bende zoom x 5 var. bu forumda portlarla ilgili bir dünya yere girdim port açma ayarları var. DMZ diye bir sekmeden bahsediliyor. bende öyle bir sekme yok.

bendeki gelişmiş ayalar aşağıdaki tabloda (çıkmışsa eğer)

arkadaşıma katılıyorum bende daha yeni aldım modemimi sırf port açıp ftp kurmak için ama dedikleri gibi virtual server yada DMZ die bir bölüm yok.bize bu konuyla ilgili yardım ederseniz sevinirim.resimli olursa daha çok seviniriz

onay

24 Ekim 2005, 13:37:02  

ip yönlendirme veya port ayarının altında olması gerek o bolume bak gereken ayarları oredan yapabilirsin

onay

24 Ekim 2005, 22:39:07  

slm arkadaşlar Zoom Ver 2.4.4 modemim var dmz konfigirasyunu yaptım
bir sonuç alamadım sonra Virtual Server Configuration bolumunden TCP ve udp olarap port actım ama yine bi sonuç alamayınca sildim..
başka ne tip bi ayar yapmalıyım denemedigim şey kalmadı bi sonuc alamadım MODEMİN İPSİNİ PC NİN İP Sİ GİBİ GOSTERMENİN BİR YOLU YOKMU bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ..

[image][/image]

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onay -- 24 Ekim 2005, 22:54:45 >

Tobin Bell

26 Ekim 2005, 21:37:19  

eline sağlık

Ne Mutlu Türk'üm Diyene! | M.Kemal ATATÜRK
KingCavalry

31 Ekim 2005, 8:25:58  

Özür Dilerim bi sorum var belki daha önceki sayfalarda yazd1n1z ama hepsini okuyacak vaktim yoktu ; Azureus'a nasil port açicam datronRTA230 ile cevaplarsaniz berhudaaar olucam

butcher boy

7 Kasım 2005, 15:54:23  

arkadaslar torrent e nasıl port acıyoruz...

musa7040

20 Kasım 2005, 17:05:10  

ya anlatımlar hatalı yada biz yapamıyoruz zoomx4 modemde denedim anlatılanların hepsini yaptım internet baglantısı bile gitti nebiçim anlatımsa modemin kitapçıgında host ip yazan yere 10.0.0.16 yazın dio onuda denedik ondada internet baglantısı gidiyo
tcp ip teki ayarı otomatik ip al seçenegini degiştirince baglantı kopuyor bu konuda bilgisi olan cevaplarsa sevinirim zoomx4 modemden anlayan

Cem

Sisteme Gözat

21 Kasım 2005, 2:27:38  

anlamadı ben bu isi..yani ben simdi emule vss... gibi programları indirip kurdugumda kullanamayacakmıyım...suan limewire kullanaıyorum...sorun yok..bu port acma ne ise yarıyor yokmu sunun basit anlatımı

Chi of love
santana007

22 Kasım 2005, 22:58:16  

arkadaşlar herkes emule için port açmak istiyor,ama ben torrent için connectable olmak istiyorum,yoksa adamlara bağlanıp indiremiyorum,bu konuda ne yapmam gerek ?yardımcı olursanız sevinirim! modemim zoom x4,teşekkürler...

hep o sevgimle...
Tornedo

30 Kasım 2005, 16:37:28  

Arkadaşlar hepinize kolay gelsin öncelikle

Benim e-con usb modemim var ve windowsun güvenlik duvarıda kapalı.Bİ programı açmaya çalışınca;

Unable to bind to port 1863. Please double check if you are running any other proxies

walla ben birşey anlamadım anlayan varsa yardımcı olurmu.Çok sağolun

Uyan ülkem uyan silkelen kendine gel...Bu hesap sorulacak apo denen köpekten!
Ya Sev, Ya Terket!
Tornedo

30 Kasım 2005, 16:45:51  

Ya ben tahmin ediodum başka bir programın kullandığını hatta
messenger discoveryx programı oldugunuda tahmin etmiştim kaldırdım
ancak res atmamışım res atınca oldu çok sağulun genede

Uyan ülkem uyan silkelen kendine gel...Bu hesap sorulacak apo denen köpekten!
Ya Sev, Ya Terket!
ofliusak

1 Aralık 2005, 13:03:05  

onixon marka modemim var .... emule için port açmak istiyorum ...

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/VikingII/AR520/eMule.htm

bu ayarları yorumlucak arkadaş varsa lütfen yardım etsin ...

Nat Rule Information kısmını nasıl dolduracam ...bundan sonra yapmam gereken bişeler var mı ??

madonu

11 Aralık 2005, 10:10:59  

Ya babacanlar ben bu internet ortamına yeni girdim.Bana bi yardım edinde su port neden açılmıyor bir bakın!!(modem speedcom)
Bu ip ayarları;
http://img308.imageshack.us/img308/1442/alabi22hj.jpg
Bu nat ayarı;
http://img210.imageshack.us/img210/1618/ofyaw0kt.jpg

e.hekimler

11 Aralık 2005, 14:03:41  

Speedtouch 330 usb adsl modemim var, nasil port acabilirim. dc++, bitcomet, vs. seyler icin ?

tesekkurler...

why so green and lovely?
yayengec

21 Aralık 2005, 21:15:18  

us robotics modemde port açmak için
ıp no'sunu giriyorum kullanıcı adı ve parola istiyo
kullanıcıadı admin di galiba ama parolayı unuttum
bunla r sabit miş galiba eğer değiştirmessek
parolayı bilen varmııııııııııııııı
ULUSOY

22 Aralık 2005, 12:41:12  

çok güzel ve başarılı bir çalışma herkeze teşekürler

19"PHILIPS 190X6FB TFT LCD SIYAH M.MEDYA(8MS)-ASUSTEK M2N32-SLI DELUXE-XFX GeForce® 285 GTX XXX Edition 1024MB-DDR3 512BIT DX10 - AMD PHENOM X4 9550 (2.2 Ghz) -OCZ NVIDIA SLI 2 GB 800 MHz CL4 DDR2 Kit (2x1GB)+ 1 KINGSTON 800 Mhz DDR2-RAM -Enermax MODU82+ 625Watt - KASA THERMALTAKE 8000 ARMOR-PLEXTOR PX-800A 48x32x48 CDRW 18x8x18 DVDRW-HDD=SATA(500/400/300/160/80 - 160/120*2)IDE(80)(HARICI HDD 80*3)-LOGITECH LX500-THERMALTAKE HARDCANO13-LOGITECH FREEDOM 2.4CORDLESS.JOYSTICK-SKYSTAR 2 PCI DIJITAL TV KARTI-LOGITECH Z-5500 505W 5.1 DIJITAL HOPARLÖR THX-----iPHONE 8GB 2,2 TR-----

akaral

26 Aralık 2005, 17:39:30  

asus modemim var. 3389 nolu portu yönlendirirken aşağıdaki hatayı verdi.Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

etherial

27 Aralık 2005, 20:42:13  

Arkadaşlar gösterdiğiniz analtımlardaki zoom menülerinde, yeni nesil zoom5654 modemlerin menüleri arasında farklar var. 5654 için yardım edebilecek olan var mı?(torrent portları için)

umtfbl

2 Ocak 2006, 22:40:33  

arkadaşlarrr acil yardıım edin bende zoom 5510b adsl modemı var ama port acamıyorum 10.0.0.2 veya 10.0.0.1veya 10.0.0.15 e gıremıyorum bı sekılde e-mule den yararlanmak ıcın bun acmam lazım lutfen yardım edın

CyberTerrorist

6 Ocak 2006, 2:47:50  

Arkadaşım Dedigin Ayarları Yaptım Sonra Zoom un Ayarlarını Yapmak İcin Sitesine Girdim..Ordan Advanced Settings e Girdim Fakat DMZ diye bir buton yok..Senin Gösterdigin Resimde Var..Kullandıgım Modem ZOOM X4..Nasıl Yapabilirim Bu Port Açma Olayını Yardımınızı Bekliyorum..isterseniz MSN e ekleyin : Keyif_Man1903@hotmail.com

Saygılar..

Farus

6 Ocak 2006, 24:29:46  

arkadaşlar bende datron RTA 1320 modem var sabit ıp yi ayarladım fakat modemin sayfasındaki ayarı yapamadım,yardımcı olanın ayağını öperem

orkunbjk

6 Ocak 2006, 18:47:53  

INCA IM-201 model ADSL modemim var. Edonkey için 4662 portunu açmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Ekteki dosya (1)

electrotechnics

9 Ocak 2006, 5:59:53  

+1 geek için

ilhami

10 Ocak 2006, 21:34:41  

şunu bir yukarı alalımda milletin gözü gönlü açılsın
burak08

11 Ocak 2006, 23:56:54  

geek modemde nasıl acıyorum portu? GEEK Pro-Max UE1 modeli

ok ok hallettim basitmiş 18 kb la iniyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak08 -- 12 Ocak 2006 0:02:07 >

INTEL Q8200 2.80 Ghz [7x400] ~ Gigabyte GAEP43-S3L ~ A-DATA 2x1 GB DUAL DDRII 1066 Mhz Extreme ~ Sapphire 1 GB HD4830 600@2000 Mhz ~ OCZ - Stealthxtream 600W PSU ~ Creative Megaworks THX 550 ~ Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music ~ WD Caviar Black 1 TB & Samsung 400 GB ~ Cooler Master Centurion 5 ~ LG Flatron ezT730SH
Sayfa:   <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network ve Güvenlik >> Network >> Cevap: Gezz Modemlerde Port Açmak Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
The Godfather II
Baba geri döndü.
A-Data T806 ve T807 Flash Bellek video inceleme
A-Data'nın tasarımları ile fark yaratan USB bellekleri, performans olarak da bekleneni verebiliyor mu?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız