|
RedShade -> Cevap: ADSL Modemlerde PORT açmak!! emule, kazaa, dc++, torrent vs.... (8 Haziran 2005; 0:05:54)
|
ya aslına bakrsanız bu güne kadar portlarımın hepsinin kapalı olmasına rağmen hiçbir sorun çekmedim, p2p lerde downloadlarda vsvs, lakin benim istediğim bir şey var bu konuda; ben localhosttaki iis imi kullanarak ftp ile dosyalarımı paylaştırmak istiyorum yapacakları tek şey ip ile girip dosyayı indirmek olacak, ne denediysem olmadı, modemim zyxel 650r, bütün port açma ayarlarımı yaptım, modem üzerindeki bütün güvenlik engellemeleri kaldırdım, windeki bütün güvenlik duvarlarını kapttım ama yine olmuyor yine olmuyor, herşey mükkemel çalışıyor ama o olmuyor.. bunun için sanal host kurmam gerektiğini duymuştum ama tam bir bilgiye sahip değilim ne şekilde yapabilirim bunu? hız önemli değil, hiç birşey önemli değil sadece ben bunu yapmayı başardım diyebilmek için yapmak istiyorum, çünkü zaten host'um var, ama bu içimde bi ukte olarak kaldı! yardımcı olabileceğiniz veya bir link verebileceğiniz varsa çok memnun olurum...
|
|
|
|