walla çok çok dua ederim sana bana *5'in port açmak için anlatımı lazım yani yazarsan bana sevinirim lütfen bana yardım edin YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMM MMMMM MM M m
emule edonkey gibi programları kullanmak için eğer ethernet adsl kullanıosan port açman gerekir...
“Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi .”
Buraya yazdığınız port açma açıklaması Windows XP için sanırım çünkü benim bilgisayarımda "My Computer > My Network Places > View Network Connections" diye bir yer yok...
Yani "Bilgisayarım" penceresinde "My Network Places" diye bir yer yok... Ne yapacağım?? Windows 98 kullanıyorum...
Cernunnos her modemde aynımı bu her sayfaya yazıorum ama yardym eden yok
Port açmak her modemde hemen hemen aynı sistemdir sadece yapılışı farklıdır.Airfatih in gösterdiği gibi sabit ip alınır ;
bağlantı simgesine çift tıklanır özellikler/tcp protokolü gibi bişi var orda aşağıdaki ip adresini kullan diyip modemin standart dns olarak kullandığı ip den daha büyük bi ip değeri girceksin - 10.0.0.2 ise mesela 10.0.0.5 yazcaksın - bir altına 255.255.255.0 yazıcan..Bi altına o sabit ip yi yazcaksın / 10.0.0.2 idi demin yazdığım değerde... Altındaki menüde yine 10.0.0.2 yi yazıcaksın...
Bu sabit ip alman...
Ardından internet explorer veya ne kullanıosan onda adres çubuğuna 10.0.0.2 yi yazıosun.Portlar nerden açılıosa oraya tek tek ekliosun portları...Mesela econ s4 modemde virtual server da... Burdaki önemli nokta porları eklerken ip olarak demin belirlediğimiz 10.0.0.5 e göre almaktır portları.. şöyleki ; start = 4661 end = 4661 private = 4661 TCP ip = 10.0.0.5 olcak mesela o satırda econ kullanıosan... Diğer modemlerde de benzer şeyler yazar illa kelime kelime aynı menüyü kullanmazlar.Sonra add this port diosun save ediosun port eklenmiş oluyor..Ardından o sayfada her nerdeyse artık modemin firewall unu kapatıosun - Ben kapadım kapamayınca n'olur bilmiyorum ama tek bi virüs bile gelmedi söyleyim ki 20 port ta açık bende... - Olay kısaca bundan ibaret...
“Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi .”
Merhaba arkadaşlar , port açma sorunları ile ilgili sürekli pmler alıyorum yoğun ders trafiğimden dolayı birçoğunu cevaplayamıyorum. Ama şunu da belirtmek istiyorum. ADSL modemlerde 5-6 tip arayüz var. Yani sizin modeminize göre port açma olayı anlatılmamış olsa da buradaki diğer modellere bakarak ayarlarınızı yapabilirsiniz. Ayrıyeten ben sadece 3-4 değişik model kullandım yani diğerlerinin konsolunu bilsem belki yardımcı olabilirim ama adını hiç duymadığım bir modem için kimseye bir yardımda bulunamam. Bu port açma olayının daha düzene girmesi için bu topic altındaki gereksiz msjları silip sadece port açma işlemleri anlatılsın, anlatılmayan markalar da zamanla tamamlanır. Böylelikle daha düzenli ve işlevli bir topic'imiz olur.Fırsatım oldukça ben de sizlere yardımcı olmaya çalışırım.
speedcom modem kullanıyorum.port açmak istiyorum ancak şifrem epicrouter değil modemin içine giremiyorum.nasıl port açarım yada nasıl eski haline geri çeviririm...
selamlar, d-link dsl 500g marka modem kullanıyorum, gezmediğim forum incelemediğim sayfa kalmadı öte yandan hiçbir şekilde DC++ için active ayarlarını yapamıyorum. bu marka modem kullanan ve bu ayarları yapabilmiş bi arkadaş var mı? ve tabi varsa yardımcı olabilir mi? görüşmek üzro...
millet allah rızası için bu portu nasıl açacam zyxel için dediklerinizin aynısını yaptım yok hala düşük ıd diyo tcp 4661 udp 4671 değilmi yazdım karşısına ip numaramı yazdım hala düşük diyo hala düşük diyo sıyıracam yardım edin birde datron modemlerde nasıl açcaz anlatırsanız sevinirim