Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: ADSL Modemlerde PORT açmak!!emule ,kazaa,dc++,torrent vs....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network ve Güvenlik >> Network >> Cevap: ADSL Modemlerde PORT açmak!!emule ,kazaa,dc++,torrent vs.... Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
shadowman88

29 Mart 2005, 22:31:42  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yanıtı bulduysan banada yollar mısın ? haqan1988@hotmail.com

EN BÜYÜK FENERBAHÇE
shadowman88

29 Mart 2005, 22:34:31  

walla çok çok dua ederim sana bana *5'in port açmak için anlatımı lazım yani yazarsan bana sevinirim lütfen bana yardım edin YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMM
MMMMM
MM
M
m

EN BÜYÜK FENERBAHÇE
ka2500s

30 Mart 2005, 3:30:28  

anLamadığım $u. adsL ev KuLLanı©ısıyım.ßu i$Lemin ßize ne gißi ßi ƒaydası øLu©aK õze†Lerseniz ßende pør†Larımı a¢ıyım:)

@@-.
unix

1 Nisan 2005, 19:51:21  

Merhaba Arkadaslar Bende GEZZ Marka RouterLi modem war port 'umu acamadim nerden oldugunu bilmiyorum yardimcı olursanız Sevinirim kolay gelsin..

Sorunsuz Alıs veris Yaptıklarım Referanslarım
-----------------------------------------------------
nasuhbey,wild,$idikli,hannibal,eskidende,ALPelektronic,mustafa_ogr,linkin8888,PCPartner,hetfield,cihanbilgisayar,isirgan
unix

1 Nisan 2005, 20:15:09  

GEZZ routerLi modem Port acmak hakkında bana Yardimci Olabilirmisiniz Arkadaslar?

nasuhbey,wild,$idikli,hannibal,eskidende,ALPelektronic,mustafa_ogr,linkin8888,PCPartner,hetfield,cihanbilgisayar,isirgan
unix

2 Nisan 2005, 17:19:41  

Sanırım 6 'cı sayfaya giren yok

N. Flamel

Sisteme Gözat

2 Nisan 2005, 18:58:43  

quote:

Orjinalden alıntı: ka2500s

anLamadığım $u. adsL ev KuLLanı©ısıyım.ßu i$Lemin ßize ne gißi ßi ƒaydası øLu©aK õze†Lerseniz ßende pør†Larımı a¢ıyım:)

emule edonkey gibi programları kullanmak için eğer ethernet adsl kullanıosan port açman gerekir...

“Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi?
Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala?
Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını
ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi .”

I may forgive ,i dont forget.
unix

3 Nisan 2005, 17:07:53  

Cernunnos her modemde aynımı bu her sayfaya yazıorum ama yardym eden yok

Daichi

10 Nisan 2005, 19:39:54  

Arkadaşlar benim modemim Zoom X4...

Buraya yazdığınız port açma açıklaması Windows XP için sanırım çünkü benim bilgisayarımda "My Computer > My Network Places > View Network Connections" diye bir yer yok...

Yani "Bilgisayarım" penceresinde "My Network Places" diye bir yer yok... Ne yapacağım?? Windows 98 kullanıyorum...

Ne olur yardım edin...

CASIO Ex-Z75
N. Flamel

Sisteme Gözat

10 Nisan 2005, 20:02:34  

quote:

Orjinalden alıntı: unix

Cernunnos her modemde aynımı bu her sayfaya yazıorum ama yardym eden yok

Port açmak her modemde hemen hemen aynı sistemdir sadece yapılışı farklıdır.Airfatih in gösterdiği gibi sabit ip alınır ;

bağlantı simgesine çift tıklanır özellikler/tcp protokolü gibi bişi var orda aşağıdaki ip adresini kullan diyip modemin standart dns olarak kullandığı ip den daha büyük bi ip değeri girceksin - 10.0.0.2 ise mesela 10.0.0.5 yazcaksın - bir altına 255.255.255.0 yazıcan..Bi altına o sabit ip yi yazcaksın / 10.0.0.2 idi demin yazdığım değerde... Altındaki menüde yine 10.0.0.2 yi yazıcaksın...

Bu sabit ip alman...

Ardından internet explorer veya ne kullanıosan onda adres çubuğuna 10.0.0.2 yi yazıosun.Portlar nerden açılıosa oraya tek tek ekliosun portları...Mesela econ s4 modemde virtual server da... Burdaki önemli nokta porları eklerken ip olarak demin belirlediğimiz 10.0.0.5 e göre almaktır portları.. şöyleki ; start = 4661 end = 4661 private = 4661 TCP ip = 10.0.0.5 olcak mesela o satırda econ kullanıosan... Diğer modemlerde de benzer şeyler yazar illa kelime kelime aynı menüyü kullanmazlar.Sonra add this port diosun save ediosun port eklenmiş oluyor..Ardından o sayfada her nerdeyse artık modemin firewall unu kapatıosun - Ben kapadım kapamayınca n'olur bilmiyorum ama tek bi virüs bile gelmedi söyleyim ki 20 port ta açık bende... - Olay kısaca bundan ibaret...

ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi .”

airfatih

11 Nisan 2005, 19:55:16  

Merhaba arkadaşlar , port açma sorunları ile ilgili sürekli pmler alıyorum yoğun ders trafiğimden dolayı birçoğunu cevaplayamıyorum. Ama şunu da belirtmek istiyorum. ADSL modemlerde 5-6 tip arayüz var. Yani sizin modeminize göre port açma olayı anlatılmamış olsa da buradaki diğer modellere bakarak ayarlarınızı yapabilirsiniz. Ayrıyeten ben sadece 3-4 değişik model kullandım yani diğerlerinin konsolunu bilsem belki yardımcı olabilirim ama adını hiç duymadığım bir modem için kimseye bir yardımda bulunamam. Bu port açma olayının daha düzene girmesi için bu topic altındaki gereksiz msjları silip sadece port açma işlemleri anlatılsın, anlatılmayan markalar da zamanla tamamlanır. Böylelikle daha düzenli ve işlevli bir topic'imiz olur.Fırsatım oldukça ben de sizlere yardımcı olmaya çalışırım.

AMD64 x2 4000+- Asus m2npv_mx- 2*1024 Dual DDR2 667- 320GB WD 16 mb sata2 HDD-Samsung 226 NW ------Audigy2 ZS &LOGITECH Z5500 & Crea 37" LCD TV & ACER PH530 WIDESCREEN HD PROJECTOR----
obo@obo

15 Nisan 2005, 1:45:23  

bu konu birçok kişinin derdi. konu listebaşı olsun diye mesaj atmak istedim.

ayrıca buradaki bilgilerdede ziyadasiyle yararlandım. Katkıda bulunan herkese saygılar.

• YARIM HOCA İMAN'DAN,
  • YARIM DOKTOR CAN'DAN,
  • ÇOK BİLEN -- BİLGİSAYARINDAN-- EDER İNSANI.
    -----Çok Bildiğini Sanan Çok Yanılır.-----
  • zaferinli

19 Nisan 2005, 1:39:29  

speedcom modem kullanıyorum.port açmak istiyorum ancak şifrem epicrouter değil modemin içine giremiyorum.nasıl port açarım yada nasıl eski haline geri çeviririm...

sevgilerle
    silpion

19 Nisan 2005, 24:46:10  

selamlar,
    d-link dsl 500g marka modem kullanıyorum, gezmediğim forum incelemediğim sayfa kalmadı öte yandan hiçbir şekilde DC++ için active ayarlarını yapamıyorum. bu marka modem kullanan ve bu ayarları yapabilmiş bi arkadaş var mı?
    ve tabi varsa yardımcı olabilir mi?
    görüşmek üzro...
    sceep

Sisteme Gözat

29 Nisan 2005, 19:17:39  

millet allah rızası için bu portu nasıl açacam zyxel için dediklerinizin aynısını yaptım yok hala düşük ıd diyo tcp 4661 udp 4671 değilmi yazdım karşısına ip numaramı yazdım hala düşük diyo hala düşük diyo sıyıracam yardım edin birde datron modemlerde nasıl açcaz anlatırsanız sevinirim

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
    İLKBAHAR28

29 Nisan 2005, 21:03:46  

ariffatih hocam bilginizden dolayı tşk.ler

YUSUF
    airfatih

1 Mayıs 2005, 2:09:24  

quote:

Orjinalden alıntı: silpion

selamlar,
    d-link dsl 500g marka modem kullanıyorum, gezmediğim forum incelemediğim sayfa kalmadı öte yandan hiçbir şekilde DC++ için active ayarlarını yapamıyorum. bu marka modem kullanan ve bu ayarları yapabilmiş bi arkadaş var mı?
    ve tabi varsa yardımcı olabilir mi?
    görüşmek üzro...

dc++ da aktif olabilmek için 4111 nolu portu aç. Ardından modemin konsolunda gözüken ip'ni(local ip değil,telekomdan gelen dinamik ipni) dc++ da aktif pasif seçeneğini yaptığın yere yaz.Tabi her modemi kapattığında vss ipin değişir bu yüzden her ip değişikliğinde yeni elen ipni oraya yazman lazım. Hepsi bu kadar.

AMD64 x2 4000+- Asus m2npv_mx- 2*1024 Dual DDR2 667- 320GB WD 16 mb sata2 HDD-Samsung 226 NW ------Audigy2 ZS &LOGITECH Z5500 & Crea 37" LCD TV & ACER PH530 WIDESCREEN HD PROJECTOR----
    airfatih

1 Mayıs 2005, 2:13:01  

quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

millet allah rızası için bu portu nasıl açacam zyxel için dediklerinizin aynısını yaptım yok hala düşük ıd diyo tcp 4661 udp 4671 değilmi yazdım karşısına ip numaramı yazdım hala düşük diyo hala düşük diyo sıyıracam yardım edin birde datron modemlerde nasıl açcaz anlatırsanız sevinirim

standart emule mi kullanıyorsun?
    preferences/connection kısmında kullandığın versiyonun hangi portlardan bağlandığı yazar. Belkide tcp1100 udp1110 kullanıyordur.

sceep

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2005, 2:20:39  

emule plus v1.1d tcp 11339 udp 11350 bunu nereye yazcaz benim kendi modemim datron

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
    airfatih

2 Mayıs 2005, 4:27:30  

quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

emule plus v1.1d tcp 11339 udp 11350 bunu nereye yazcaz benim kendi modemim datron

Yukarıda zyxel yazıyordu.
    Datron için nasıl port açılıyorsa o portları açacaksın işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airfatih -- 2 Mayıs 2005, 4:27:43 >

Daichi

9 Mayıs 2005, 19:13:44  

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...

Modemim Zoom X4...

Buraya yazdığınız port açma açıklaması Windows XP için sanırım çünkü benim bilgisayarımda "My Computer > My Network Places > View Network Connections" diye bir yer yok...

Yani "Bilgisayarım" penceresinde "My Network Places" diye bir yer yok... Ne yapacağım?? Windows 98 kullanıyorum...

Ne olur yardım edin...

CASIO Ex-Z75
    Bahtiyar38

14 Mayıs 2005, 15:42:49  

Armada bilgisayarın sattığı U.S.Robotics 4 portlu A.D.S.L. MODEM aldım Türkçe kılavuz ,ayarlar v.s. de zorlandım,2. Gün internete giremez oldum ,daha sonra bilgisayarım 4 portlu yönelticiyi algılarken lütfen bekleyin diyordu Kablolarda hiçbir bağlantı hatası yapmadım zaten lan 1 ışığıda yanıyor ama bağlanamıyordum Ensonunda modemi aldığım yere iade ettim[image][/image] ASUS AAM6030BI 4 PORTLU Modem aldım Modemde PORT açmakta çok basit .Boğaziçi Bilgisayar ASUS AAM6030BI 4 PORTLU Modemi Flasla görüntülü ve yazılı olarak anlatmışlar İlkokul çocuğu bile bu ayarları yapabilir tavsiyem ASUS yada ZOOM arkadaşlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahtiyar38 -- 14 Mayıs 2005, 15:50:43 >

2005 CİVİC "ES" GÖRÜNÜMLÜ "LS"
    VARSA YOKSA HONDA
    linkinpark34

14 Mayıs 2005, 17:39:27  

ben e-con 4 port modem kullanıcısıyım static ip adresi aldıktan sonra modemime giremiyorum...birde ipconfig yazınca bilgi ekranı görünüp kayboluyo sorunu bilen var sa bi zahmet cevaplasın...nasıl port açacammmmm

linkinpark34

14 Mayıs 2005, 17:42:38  

e-con modemlerin teknik servisinin telini ve ya sitesini bilen var mıı....

aRaNeL

31 Mayıs 2005, 23:35:05  

lütfen yardım portları açtım indirme hızı arttı ama sörf yapamıorm şimdide ilk sayfada anlatılmış ama şekille şekillerde görünmüyo bende lütfen bi yardım edin............

RedShade

Sisteme Gözat

8 Haziran 2005, 12:05:54  

ya aslına bakrsanız bu güne kadar portlarımın hepsinin kapalı olmasına rağmen hiçbir sorun çekmedim, p2p lerde downloadlarda vsvs,
    lakin benim istediğim bir şey var bu konuda; ben localhosttaki iis imi kullanarak ftp ile dosyalarımı paylaştırmak istiyorum yapacakları tek şey ip ile girip dosyayı indirmek olacak, ne denediysem olmadı, modemim zyxel 650r, bütün port açma ayarlarımı yaptım, modem üzerindeki bütün güvenlik engellemeleri kaldırdım, windeki bütün güvenlik duvarlarını kapttım ama yine olmuyor yine olmuyor, herşey mükkemel çalışıyor ama o olmuyor..

bunun için sanal host kurmam gerektiğini duymuştum ama tam bir bilgiye sahip değilim ne şekilde yapabilirim bunu?

hız önemli değil, hiç birşey önemli değil sadece ben bunu yapmayı başardım diyebilmek için yapmak istiyorum, çünkü zaten host'um var, ama bu içimde bi ukte olarak kaldı!

yardımcı olabileceğiniz veya bir link verebileceğiniz varsa çok memnun olurum...

Hayat silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
    RedShade

Sisteme Gözat

8 Haziran 2005, 12:49:07  

bu resimdeki görüntüyü asla alamıyorum, sanırım bunu görüntüleyebilsem sorunumu çözmüş olacam, bunu ethernetten kullandığım için göstermiyo sanırım ama, ne şekilde olursa olsun olmuyo...

yardımcı olabilecek birileri varsa msn'ime beklerim...

huseyinavni_uzun@hotmail.com

Hayat silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
    meret

8 Haziran 2005, 2:17:30  

Arkadaşlar,

eMulede yüksek ID alma ve modemlerde eMule için port açma ile ilgili olarak www.emuleturk.com da detaylı bilgi verdim.

Diğer P2P programlar, oyunlar için www.portacma.net sitesinden yararlanabilirsiniz.

Meret ;)

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 1 Ocak 2008; 14:19:43 >

Pekaz şey bildiğimin farkındayım ama bildiklerimi paylaşmaktan keyif alıyorum.
    DarkSpirit

10 Haziran 2005, 16:32:54  

Aztech DSL206U şu modeme port nasıl açılır bi yardım edin allaşkına yaa

İntikam! Zulme uğrayanı hayata bağlayan tek duygu...
    mucitmuzo
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

11 Haziran 2005, 23:16:23  

airfatih senin webportalimda üyeliğin var mi?
    düzenleme: modemlerinizi ayrı ayrı sorupta kafa patlatmanıza gerek yok arkadaşta muhtemelen burdan aldı bilgileri(e-mule için)... Buyrun: www.meretx.com hepsi burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucitmuzo -- 11 Haziran 2005, 23:21:23 >
    N. Flamel

Sisteme Gözat

13 Haziran 2005, 23:02:03  

quote:

Orjinalden alıntı: linkinpark34

ben e-con 4 port modem kullanıcısıyım static ip adresi aldıktan sonra modemime giremiyorum...birde ipconfig yazınca bilgi ekranı görünüp kayboluyo sorunu bilen var sa bi zahmet cevaplasın...nasıl port açacammmmm

e-con olayını en az 2-3 kere anlattım git gemiş sayfaları araştır... cevap yazmıyorum.

alplanet

14 Haziran 2005, 18:19:07  

slm arkadaşlar çok güzel ve faydalı bi konuya temas etmişsiniz bana da yardımcı olursanız çok sevinirim benim zoomx4 modemim var ama yazılımı yeni model o yüzden çoğu yerde bulamıyorum .Bulduklarımda eski modelin yazılımı bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aklımın Bİldiklerine Sınır Koydum.
    bilalilhan86

14 Haziran 2005, 22:59:13  

Arkadaşlar bu port açma ile oyunlarda host olma arasında bir bağlantı var mı?
    bende oyunun içinnde yours ip dene kısımda 10.0.0.6 gibi bişey yazıyoo ama bunla diğer oyunculara bana ulaşamıyor:S whatipmyip den aldığım ip de de olmuyoo... Eğer potla bi alakası varsa fifanın portunu bileniniz var mı?
    teşekkürler....

Öyle Bir aşk Öyle Bir sevdaki tarihinin en kötü Günlerinde bile kalplerden ve Gönüllerden sesleniyoruz Bir Kere deil Binlerce kez EsEsEs KiKiKi EsKi EsKi Es...
    metin_snake

22 Haziran 2005, 24:14:33  

tecom için lütfeeeeeeen bidaha!!!!!!!!!!

msadi

26 Haziran 2005, 13:45:01  

yaw kardesler overnet te normal hız nedır?benımkı degısıyo 20 40 arası

Mehmet Sadi Zengin
    gok90

26 Haziran 2005, 21:56:46  

YAV DATRON MODEM İÇİN PORT NASIL AÇILIR LÜTFEN BİRİSİ YARDIM ETSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÇOK ÖNEMLİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

morphsonur

27 Haziran 2005, 5:43:04  

Yuh bir kişi Us Robotics'i açıklayamamış
    SAT

Sisteme Gözat

27 Haziran 2005, 13:18:36  

GÜZEL BİR ÇALIŞMA

*INTEL P4 2.8 GHz Prescolt 800FSB*GİGABYTE 1000G ANAKART*200GB SAMSUNG SATA HDD*ASUS 52X CDROM*ASUS 52*32*52CD-RW*MİTSUMİ FLOPPY* 2*512 TWİNMOS DUAL DDR RAM*EVEREST ÇİFT FAN NEON KASA*MSI FX5200 128MB DDR EKRAN KARTI*17"PHILIPS 107T6 MONİTÖR*Philips MMS430 50W RMS 2+1 Speaker (Gümüş-Siyah) *MUSTEK 1200UB TARAYICI
    MiNiK

27 Haziran 2005, 14:36:57  

quote:

Orjinalden alıntı: meret

Arkadaşlar,

Diğer formlarda da ilettim. eMulede yüksek ID alma ve modemlerde
    eMule için port açma ile ilgili olarak www.meretx.com da detaylı bilgi verdim.
    Site sürekli güncelleniyor ve yeni modemler ekleniyor. Modemin orda bulamayan
    arkadaşlar benimle e-mail yoluyla bağlantı kurabilirler. (meret@tnn.net).
    Kalın salıcakla,

Meret

Ufaltılmış ön izleme resmi

meret çok sağol modemimi buldum eve gidince deniyecem işallah olur.
    volkisto

28 Haziran 2005, 17:37:54  

SLM MİLLET..BENDE PİKATEL COMBO ADSL MMODEM VAR AMA BİLDİĞİNİZ GİBİ YÜKSEK ID İÇİN UĞRAŞIYORUM..BU BAŞLIK ALTINDAKİ KONULARA BAKTIM..PORT AÇMAK İÇİN..AYARLARI YAPIYORUM..HERŞEY TAMAM..BİLG YENİDEN BAŞLATIRM..AYARLAR GEÇERLİ AMA MODEMİ RESTAR EDİYORUM AYARLAR KAYBOLUYO...

ARTIK CİNNETTT GEÇİRCEMMM

BİRİ BANA YARDIM ETSİN..E-MULEDE NASIL YÜKSEK ID ALCAZ

meret

28 Haziran 2005, 23:37:02  

Arkadaşım,
    Eğer sabit IP alarak işlemlere başladıysan sanıyorum son bölümü atlıyorsun.

IP Filter - DMZ Default Action - Accept

Sonra admin bölümünden commit&reboot bölümüne gelip önce commit yapıyoruz sonra reboot yapıyoruz.
    bilgisayarı yeniden baslatın...

İşlem Tamam :)

Meret :)

weed

29 Haziran 2005, 24:18:20  

zoom 5510 kullanıyorum konsolu açtığımda bahsi geçen ayarlardan hiç birini göremiyorum... napacazz??

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weed -- 29 Haziran 2005, 12:25:50 >

akıllı düşman aptal dosttan iyidir.
    meret

29 Haziran 2005, 21:55:51  

Arkadaşım,
    Zoom 5510B USB Modem olduğu için farklı arayüzü var ve port açman gerekmiyor.

emrahgonul

29 Haziran 2005, 23:05:34  

Arkadaşlar Picatel quartet adsl modem in ip yönlendirme (DMZ Host) ayarlarını bilen var ise yazarmı. Teşekkürler.

takoz

30 Haziran 2005, 9:24:58  

ya arkadaşalr bende d-link dsl500g var.Ya şu pğort açmaya başlamadan çnce bir şifre soruyorlar ya size çok garip egelebişir asma ben o şifreye ne yazıcam ya şifreye ne yazıcağımı bir bilsem yapıcağımı yapıcam ama olmuyor. www.portforward.com.
    baya iyi site ing anlatıyor ama resimlere bakarak ne yapıcağımızı anlayabiliriyoruz.BİDE ŞU PORT AÇARKEN SABİT İP ALMAK ZORUNDAMIYIM YA BİR SÖYLESENİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takoz -- 30 Haziran 2005, 9:54:59 >

weed

30 Haziran 2005, 10:18:49  

quote:

Orjinalden alıntı: meret

Arkadaşım,
    Zoom 5510B USB Modem olduğu için farklı arayüzü var ve port açman gerekmiyor.

kardeş saol yaa.. cahillik başka şey yani.. :)
    takoz

30 Haziran 2005, 22:02:43  

ya arkadaşalr bende d-link dsl500g var.Ya şu pğort açmaya başlamadan çnce bir şifre soruyorlar ya size çok garip egelebişir asma ben o şifreye ne yazıcam ya şifreye ne yazıcağımı bir bilsem yapıcağımı yapıcam ama olmuyor. www.portforward.com.
    baya iyi site ing anlatıyor ama resimlere bakarak ne yapıcağımızı anlayabiliriyoruz.BİDE ŞU PORT AÇARKEN SABİT İP ALMAK ZORUNDAMIYIM YA BİR SÖYLESENİZ.Bir yardom edin ya çok acillll

meret

1 Temmuz 2005, 23:05:21  

Arkadaşım,

D-Link 550G için yanlış hatırlamıyorsam default username: admin ve password: admin olacaktı.
    Port işi için www.meretx.com a gidersen yararlı olur. Orda senin modemi yazdım.
    Kal salıcakla,
    Meret ;)

takoz

2 Temmuz 2005, 12:51:45  

Çok sağol beeeeeeeeee allah ne muradın varsa versin ayarlarımıda yaptım sayende oynuycam bu işin ne kadar uğraştım bilemezsin sağol kardeş

meret

3 Temmuz 2005, 1:47:46  

Takoz Kardeş,
    Sende saol arkadaşım, Allah seninde ne muradın varsa versin.
    Sende bildiklerini paylaşırsan iyi olur.
    Meret ;)
    eucalyptus

3 Temmuz 2005, 10:30:15  

ya ben acmadik port birakmadim, hala sesli baglanti kuramiyorum karsi modemle. ama goruntu var.

herkes ile oluyor hatta ayni modeme sahip baskalari ile de ama bir tanesi ile olmuyor. hatta ayni modemden baska bir bilgisayar ile bu sesli baglanti kuramadigim bilgisayar ile sesli baglanti da problem cikmiyor ama diger bilgisayar'in bu ses baglantisi kuramadigim bilgisayara karsi bir alerjisi mi var nedir? fazla karisik yazmadim umarim.

modemler:

1. bilgisayar > 580i alcatel (norton internet security 2004)
    2. bilgisayar > usr 9105 (mcaffee antivirus)
    3.bilgisayar > 580i alcatel (norton internet security 2005)

1'den 2'ye sadece goruntu var, ses yok. Halbuki diger 9105'lerle problem yok. butun 9105 ayarlari ayni.
    3'den 2'ye ses ve goruntu de var.

1'deki norton ayarlarinda all ports open for msn messenger. buna ragmen ses yok.

portcular, bu nedir ya?

Microsoft hangi konumda olduğunu algılayıp ekranı ona göre otomatik çevirebilecek teknolojileri gelecek modellerde şart koşacak. O zaman bir dert kalmaz.
    Donanımhaber2005...
    Dark Wanderer

3 Temmuz 2005, 17:27:39  

selam arkadaslar.
    ben adsl ye yeni abone oldum.
    bende datron RTA230 modem var. Port acma isini tarif edildigi uzere yaptigimi dusunuyorum cunku Emule'de portlari test ettigi zaman TCP ve UDP check'lere okey diyor.
    sorunum ise E-mule de hiçbir servere baglanamamam.
    <server ismi> appears to be dead (olü gözüküyor) diyor surekli

sorun neden kaynaklaniyor sizce yardimci olabilir misiniz?

Desperado

5 Temmuz 2005, 7:01:57  

quote:

Orjinalden alıntı: Dark Wanderer

selam arkadaslar.
    ben adsl ye yeni abone oldum.
    bende datron RTA230 modem var. Port acma isini tarif edildigi uzere yaptigimi dusunuyorum cunku Emule'de portlari test ettigi zaman TCP ve UDP check'lere okey diyor.
    sorunum ise E-mule de hiçbir servere baglanamamam.
    <server ismi> appears to be dead (olü gözüküyor) diyor surekli

sorun neden kaynaklaniyor sizce yardimci olabilir misiniz?

bende test ettiğimde hata veriyor ama emul takır takır işliyo ne iş anlamdım walllaa

Hee bide keysmartda nasıl açılacağını bilen var mı?
    Çok sayıda soru gelip yanıtlayan az olduğu için herhalde bıkmıştır arkadaş bu sorulardan :)

"Dont Panic, Just Relax"
    halifax

5 Temmuz 2005, 15:10:36  

quote:

Orjinalden alıntı: shadowman88

zoom*5 modemim var ama port açamıyorum çünkü onlarda DMZ diye bir şey yok advenced setup da ben nereye gireceğim yardımmmmMMMMMMMMMMMMM

www.meretx.com da var zoom x5!! süper ya sal kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halifax -- 5 Temmuz 2005, 15:19:47 >

_Physio_

5 Temmuz 2005, 18:56:36  

arkadaşlar ben modemi apartmanda bulunan beş kişiyle paylaşıyorum port açtığımda diğer kullanıcılarla çakışabilir mi? bilen varsa sölesin lütfen

Rehabilitasyon Özgürlüktür...
    SkiNNy

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2005, 10:22:37  

quote:

Orjinalden alıntı: cradle25

arkadaş lar u.s. robotics 4 portlu modemlerin ayarını bilen var mı bir türlü bulamıyorum.

evet us robotics 9105 de port açmak plz

sırf download için adsl aldık

• AMD Athlon(tm) XP- Mobile Processor 2400+ @ 2.5ghz
  • Abit NF7-s Rev2.0
  • Patriot ELK 2x256 tccd DDR500 cL2
  • MSi RX9550 @ 530 / 310 - Winfast A350 FX5900Ultra
  • AOpen H600B-12 FSP300W with PFC/NoiseTaker
  • Fx5200 orb#1 | 9550 orb#4
  • ٩(●̮̮̃•̃)۶ Toshiba Satellite A100-011 / 1.83 | 2gb | 7600 | 15.4"
  • *kesssh®™*

7 Temmuz 2005, 10:27:06  

sayın adminler bu topici üst konu yapabilrseniz tüm www.donanımhaber.com sakinlerini memnun edersiniz..düzenleme de yaparsanız daha da iyi olacaktır

asus A8N5X+amd 3200 athlon processor+leadtekwinfast px6600le+160 gb seagete pata+ 250 gb seagete sata+2 gb kingston+crative blaster audigy valvue 7.1+averTv studio 2003+logitech x530+sony ericson k750i+Nokia 6270 "the end"
    coxackie

7 Temmuz 2005, 23:47:16  

Arkadaşlar Datron modemde port nasıl açılır?

juliensorel

8 Temmuz 2005, 12:41:53  

Birinci planda sabit ip almayı unutmayın (DİKKAT Sakın Telekom'a başvurup ben sabit ip almak istiyorum falan demeyin. Çünkü ben bu sayfayı görmeden önce öyle yaptım:))) İlk sayfada yapılanları yapacaksınız.
    Sonra (Kusuruma bakmayın kopyala yapıştır yapamıyorum)
    Explorer çubuğuna 10.0.0.2 yazın ve modeminize girin (Girmeyi şifreyi bilemeyenler için kullanıcı adı:admin şifre : epicrouter
    Şu anda modeminizin penceresine girmiş olmanız gerekiyor.
    1..En altta bulunan "Firewall" kısmına tıklayın burada kutucuk içerisinde "Enabled" yazıyor olması gerekiyor (Eğer zaten Disablet yazıyorsa bir şey yapmadan ikinci adıma geçin) Burayı "Disablet" yapın ve aşağıdaki "Submit" e tıklayın. Sonra yan taraftaki "Save Settings / Reboot" kısmına tıklayın. "Done" yazısı çıkana kadar bekleyin. Birinci adım tamam.
    2. Şimdi yan taraftaki "Virtual Server" kısmına tıklayın buradaki "Public Port - Start " kısmına emule'deki portu yazın (Onu öğrenmek için Emule'nin içindeki Bağlantı kısmındaki TCP kısmına bakmanız yeter benim TCP'im 23390 olarak görülüyor. Bu rakam mesela Gökhan Mod'da 1000'di.)
    'Public Port - End' kısmına da aynı numarayı yazıyoruz. "Private Port " kısmına da aynı numarayı yazdıktan sonra "TCP" kısmını işaretleyip "Add This Setting" kısmına tıklıyoruz.
    3.. Aynı şekilde emule'deki Udp kısmına bakıyoruz ve oradaki değeri (Ki bendeki emulede bu değer 23421'dir.) aynen hem "Public Port - Start " kısmına hem 'Public Port - End' kısmına hem de "Private Port " kısmına yazıp "UDP" kısmını işaretliyoruz ve yeniden "Save Settings / Reboot" kısmına tıklıyoruz. "Done" yazısı bir müddet sonra gelecektir.
    4. SP2 kullananlar güvenlik duvarını kaldırsın. Ya da Emuleye göre ayarlasın.
    5. Bu kadar artık yüksek id alabileceksiniz. Ben emule'yi aylardan sonra ilk kez kurdum ve direk yüksek id ile başladım.
    Son olarak eğer formu dikkatli okursanız zaten bütün modemler için işlemin üç aşağı beş yukarı aynı olduğunu göreceksiniz.
    Yani diğer modem kullanıcıları da farklı modemlere bakarak aslında işlemin aynı olduğunu görebilirler. Ben ilk modemimi aldığımda (Bundan yaklaşık 8 ay önce modemin üreticilerine e-mail atmıştım onlar da bana sabit ip almam gerektiğini söylemişlerdi. Ben de telekomdan ip'mi sabit yaptırmıştım. ) Ama form köşelerini dikkatlice takip edince aslında gerek olmadığımı anladım.)
    Benden bu kadar umarım faydalı olabilmişimdir.

Tohum at bitmezse toprak utansın
    Hedefe varmayan mızrak utansın
    Hey gidi küheylan koşmana bak sen
    Çatlarsan seni doğuran kısrak utansın
    meret

8 Temmuz 2005, 24:48:20  

Arkadaşlar,

eMule standard sürüm için yüksek ID almak ve modeminizde port açmanız için gerekli bilgileri www.emuleturk.com ve www.meretx.com da türkçe ve resimli olarak anlattım. Yararlanabilirsiniz.

Meret ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 8 Ağustos 2005, 20:24:37 >
    Sayfa:   <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
    Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network ve Güvenlik >> Network >> Cevap: ADSL Modemlerde PORT açmak!!emule ,kazaa,dc++,torrent vs.... Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
    Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
    UyduNet ile 100Mbps hızında internet
    UyduNet, kablolu internet kullanıcılarına 100Mbps hızında internet vermeye hazırlanıyor!
    ZyXEL 802.11n Router Modem ve Ethernet
    ZyXEL'den kablosuz ağ'da 300Mbps hız sunabilen ADSL2+ Modem ve USB Kablosuz Ethernet

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
    Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
    Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
     Yeni mesaj at
     Mesaja cevap at
     Yeni anket aç
     Oy kullan
     Kendi mesajımı sil
     Kendi konumu sil
     Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız