airfatih arkadaşım ilgilen cevap yazmışsın çok saolancak ben verdiğiniz ıp numaralarının hiç biriyle baglanamıyorum. 10.0.0.2 de olmadı verdiğin 192.168.1.1 olmadı hatta başka modemlerinde var burada onlarıda yazdım olmadı. bunu ıp numarasını bulabileceğim başka yer varmı? yardım edebilecek bilgisi olan arkadalşları bekliyorum. pm atabilirsiniz.
'Airfatih' arkadaşım.Ben bu modemi alalı yaklaşık 2 hafta oldu ve o zamanki fiyatı 61$+kdv'ydi.Sorun devam ederse ,ki büyük ihtimalle devam edecek,modemi gidip değiştireceğim.60-70$ arası bana sorun yaşamayacağım bi modem tavsiye eder misin?Mesela GEEK PRO MAX UE1 1Port ADSL Router Modem(55$+kdv),AZTECH DLS-305EU ADSL Combo Modem(67$+kdv) gibi modemleri tavsiye edebilir misin?Bu modemlerde sorun yaşar mıyım?Aslında ben modem almaya gittiğimde aklımda bu 2 modem vardı 'Geek' biraz daha ağır basıyordu fakat satış elemanı 'Tecom'un çok iyi olduğunu söyledi ve beni ikna etti ve onu aldım.Adam yüzünden kendi fikrimden vazgeçtim.Hay aklıma ....
eğer sıcak memlekette değilsen ADANA ,MERSIN gibi dlink500-g işini görür fiyatida gayert makul. Dezavantaji fazla isniyor olmasi yazin çok sıcaklarda arada bir (sürekli açık 2-3 haftada bir) kitlenebiliyor. Onun dışında kişin taş gibi bi sorunu yok. eğer sağlam kalite bişey alim diyosan alcatel i510 al. yazdiğin diğer 3 modem hakkinda pek bilgim yok.
airfatih arkadaşım ilgilen cevap yazmışsın çok saolancak ben verdiğiniz ıp numaralarının hiç biriyle baglanamıyorum. 10.0.0.2 de olmadı verdiğin 192.168.1.1 olmadı hatta başka modemlerinde var burada onlarıda yazdım olmadı. bunu ıp numarasını bulabileceğim başka yer varmı? yardım edebilecek bilgisi olan arkadalşları bekliyorum. pm atabilirsiniz.
aletin kullanma klavuzu yokmu? bide senin ağ ayarlarinda ipin kaç,modmein konsolunu açmak için ordaki ağ gecidinin ipsini yaziyorsun.
mesela benim yerel ipim 192.168.1.7, modemimin konsolunu açmak için 192.168.1.1 yaziyorum.
KULLANIM KLAVUZUNDA HİÇ BİR ŞEY YAZMIYOR. SADECE NASIL KURULACAGI VAR. CDDEN KURUYORUZ BU MO0DEMİ IP FALAN YAZMIYOR HİÇ BİR YERDE. CD İÇİNDE KULLANIM KLAVUZUNDADA AYNI KAGITDA YAZANGİBİ YÜKME OLAYINI ANLATIYOR. HİÇ BİR YERDE IP NOSU YAZMIYOR. DENİYORUM HER YOLU AMA YOK. YEREL IP NOSU YAZAN YERİ BULAMADIM BENİM YEREL IP YOK SANIRIM.BAŞKA BİR YERDEN BU IP NUMARASINI BULABİLİR VEYA ARAYA BİLECEĞİM ADRESLER VARSA BEKLİYORUM.
"ALLAH BENİ DOSTLARIMDAN KORUSUN! BEN KENDİMİ DÜŞMANLARIMINDAN KORURUM! " BENİM BENDEN BAŞKA DOSTUM YOK ! http://www.hepkalite.com
Orjinalden alıntı: airfatih sen tüm programlara herhangi bi port ayari yapmadan girdiğine göre zaten tüm portlar açık sende. DMZ'yi enable edersen tüm portlar açılıyor. Güvenlik sağlam olsun diyosan DMZ yi disable yap tek tek portlari aç.
Console'dan "Advanced Options"a girdim, DMZ'nin yanında "disabled" seçili zaten.. Ee nasıl oluyor o zaman?? Benim portlar kapalı mı yani?
aekadaşlar ben onixon modemin ip sini bulamıyorum...bi yardım edermisiniz?
onixon modem usb DSL100 modelinde ip falan olmaz...