Geek Pro-max UE4 ADSL Modem kullanıcısıyım!.. eMule Fincanmod diye versiyon var onu kurdum ilk kurdugumda verim alabildim 11 KB/s download'a ulaşıyordu hatlar sorunlu oldugu sıralar!.. programı kaldırdım tekrar kurdugumda LowID almaya başladım sonra Aykut arkadaşımızın port açmadan bahsettiği şekilde port açtım!.. Ama hala LowID alıyorum.. yardımcı olursanız memnun olurum!... ayrıca forumun bu tarafina hala bakan varmıdır bilmiyorum Saygılar.....
arkadaşlar bende ASUS X4 adsl modem var bunda msn kullanıyorum fakat msnden sesli konuşma başlatamıyorum bunun nedenini araştırdım ve NAT güvenlik duvarı nedeniyle kısıtlı bağlantı kurulduğundan dolayı olduğunu öğrendim bu sesli bağlantıyı gerçekleştirmek için NAT ı kaldırarak internete bağlanmaya çalışıyorum bu kez de internete bağlanmıyor acaba ne yapabilirim hocalar yardımcı olabilirmisiniz
BİR ÇİVİ YÜZÜNDEN BİR NAL KAYBETTİK BİR NAL YÜZÜNDEN BİR AYAK KAYBETTİK BİR AYAK YÜZÜNDEN BİR AT KAYBETTİK BİR AT YÜZÜNDEN BİR HABERCİ KAYBETTİK BİR HABER İLETEMEDİĞİMİZDEN SAVAŞI KAYBETTİK
BİR ÇİVİ YÜZÜNDEN BİR NAL KAYBETTİK BİR NAL YÜZÜNDEN BİR AYAK KAYBETTİK BİR AYAK YÜZÜNDEN BİR AT KAYBETTİK BİR AT YÜZÜNDEN BİR HABERCİ KAYBETTİK BİR HABER İLETEMEDİĞİMİZDEN SAVAŞI KAYBETTİK
yaw arkadaşlar ben Emule ye login olabiliyorum hatta benden dosyada çekebiliyorlar aynı anda 2,3 kişi benden dosya alıyor ama ben kimseden çekemiyorum. bu durum portumun açık/kapalı olmasındanmıdır? yoksa başka bir nedenmidir?
şayet login olmak için port açmak gerekiyorsa ben zaten login olabiliyorum bu durumda portum açık ama neden sadece benden çekebiliyorlar ben başkasından çekemiyorum.? login olsam bile yinede port açmak zorundamıyım modemim ZoomX4
Galiba kullandığınız emule sürümleriylede ilgili her sürüm her bilgisayarda verim sağlamaz diye bişey varmış.. Benimde GEEK PRO-MAX UE4 adsl modemim var tarif ettiklerine göre uyguladım eMule FincanMOD kullanıyorum.. hala eMuleden LowID alıyorum.. [Geek pro-max ue4 modem] için yardım edebilecek birileri varsa bekliyorum simdiden tsk.ler..
yeni yılın ilk mesajı benden.herkesin yeni yılı kutlu olsun.speedcom kullanıcılarına bi yardimda bulunayım.benim kullandıgım alet(modelini bilmiyorum) hem usb hemde ethernet girisli.ben hic port ayarlarıyla filan ugrasmadım.direkt usb den baglanıyorum.ama egr ethernet girisiyle baglanacaksanızc-net le aynı...''10.0.0.2''.... den baglanıyosunuz.herkese kolay gelsin.iyi geceler...