US ROBOTICS ICIN P2P AYARLARI NASIL YAPACAGIM ? YARDIM LUTFEN
Bende de e-con MC8000UE-S4 modem mevcut. Kablo internet varken paylaşım programı olarak e-mule'yi kullanmaktaydım. Fakat ADSL'e geçince e-mule hep low ID veriyor. Sahip olduğum modemde nasıl port açılacağını ve low ID'yi nasıl kaldırabileceğimi bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle, Masaüstünüzde bulunan Ağ bağlantılarım Simgesine Sağ tıklayıp Özellikler
Açılan Pencereden İnternete erişmek için kullandığınız (Modeminizin kullandığı) Bağlantının üzerine sağ tıklayıp özellikler diyoruz.
Böyle bir pencere açılacaktır
Daha sonra internet erişim kuralları (TCP-IP) Simgesine Çift Tıklayarak Açıyoruz. Aşağıdaki IP Seçeneğini kullan Çentiğini işaretliyoruz
Son işlemimiz Önceden Not aldığımız IP adresi, DNS adresi, Alt Ağ maskei ve Varsayılan Ağ geçitlerini yanlarındaki kutucuklara yazıyoruz.
Bilgisayarımızı kapatıp açtıktan sonra işlem tamamdır. (Resstart) Kapatıp açmak XP de gerekmiyor ama Tabiri Caizse Eşeğimizi sağlam kazığa bağlamamız gerekiyor.
soylenenlerı aynen yaptım....ama calısmıyoorrrrrr adsl daha ne yapmalıyım... yardım lutfeennnn.....ehhüüüüü...
Arkadaşlar herhangi bir adsl modem aldığımızda bu port açma sabit ip alma ayarlarını yapmak zorunda mıyız yoksa bazı modemlerin kurulumu sırasında beraberinde gelir mi?????
arkadaşlar şu e-con olayına da bi yardım ederseniz çok makbule geçer. ben s1 kullanıyorum. s4 kullanan bir iki arkadaş daha var sanırım birbirine yakındır biri yardım ederse sevinirim.
bende econ s4 kullaniyorum şahsen sadece age of empires 2 oynamak için bi ayar değistirdim oda dmz mi dns mi ne oyle bişeydi warez ,emule ve kaza lite k++ düzgün bir şekilde çalişiyorlar.