Bişey daha sormak istiyorum.İndirirken download hızı ortalama 95-100 kb/s ama upload hızı 20 kb/s'yi geçemiyor.1 mbps internet hızım var.Upload hızımı nasıl artırabilirim yoksa bu bağlantı hızı için normal mi?
port açmadan evvel benim hızın torrnette ve emulede 95-100 arası gidip geliyordu.post açınca 110 lara kadar çıkıyor hızım.Yeri geliyor 115-117kb/s falan oluyor.
ama port açmadan öncede upload hızım aynıydı şimdide.Uploada bi etkisi yok galiba port açmanın.Yada var.Ben hiç hissetmedim
arkadaş meret benim modem everest 1400 sg sitelerde verdigi gibi acılmıyor degişik nat bölümüne geldgimde torrent yazmıyor ekle bölümünde başka ismi var acaba bide verdigin sitelerde acılmıyo portacma.net ve portacma.com bana yardım et yardımını bekliyorum meret
portacma.net sitesinde problem var ne oldu bu siteye çok faydali bir site idi.
Evet ben de denedim girmeyi ama sorun var. Bir de ben zyxel P-660w Tx modemime bir şekilde portu açtım. Port açma sebebim utorrentin daha verimli çalışmasını sağlamaktı. Orada altta uyarı veren ikon yeşile döndü port açtıktan sonra ancak portu kontrol et dediğimde gene port açık değil diyor ve arasıra da yeşil ikon tekrar kayboluyor uyarı veriyor gene bu soruna bir çözüm önerebilecek biri var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUNERBOY -- 15 Kasım 2009; 12:52:10 >