soru sormadan , gelen sorulara verdiğin cevaplara bakarak ve yönlendirdiğin sitedeki bilgilerden yola çıkarak emule için yaşadığım low id sorununu ( ki 2004den beri emule kullanırım. ) kolayca hallettim. bir teşekkür yazısı yazmayı borç bildim. saygılar.
Ben bir türlü açamadım şu portu ya. Zyxel 660 bir modemim var, modemin ipsi 192.168.1.1, takılı olduğu bilgisayarın da 192.168.1.2; ağ yönlendirmesi yaptım emule'nin iki portu için ve 192.168.1.2'yi kullandım bunu yaparken. Ama modemi açıp kapamama rağmen, hala lowid alıyorum. Msn'de görüntülü konuşma için, diğer bilgisayara yaptığım yönlendirme ise işe yaradı. Ama bu emule işi olmuyor bir türlü.
| INTEL Core 2 Duo E6600 | ASUS P5B | 2048 MB KINGSTON DDR2 800 | PALIT 8600GT Sonic 256MB 128Bit | SEAGATE 320GB SATAII + SAMSUNG 80GB ATA | ASUS DRW-1608P2S | ANTEC Neo Power 480W Power Supply | LG L194WT 19'' WideScreen |
efshane, Portları girdiğin menünün screenshotla alınmış resmini meret@portacma.net adresine gönder bakayım. Muhtemelen detayda bir hata yapılmıştır. Meret ;)
exception, Senin modem çok değişik ve firewall özellikleri farklı gibi duruyor. Modemini manuelini bulamadım. İndirmek için bir adres biliyorsan bana e-maille bildir. Benim bulduğum manuelde bir bilgi yok. Meret ;)
Ben o dökümanı zaten indirdim. Orda dataylı bilgi yok. Bu nedenle sana yardımcı olamadım zaten. Ama sana modemin yanında bir başka manuel verdilerse ona bakmak lazım. Meret ;)
yeni basladim flynet marka modem var dc ++ ya da herhangi bi indirme programi kurmaya calisiyorum hala basaramadim..sonunda kircam dokcem ne var ne yok o olcak
www.emuleturk.com benim emule için yaptığım site zaten. Sen eMule dışındaki uygulama için port açacaksan www.portacma.net sitesine git orda uygulamanı seç, modem olarakda INCA 254 seçersen site seni yönlendirir. Modeminin setupına girmek için gereken default username ve password değerlerini bana iletirsen bende siteye eklerim.