arkadaşlar sorun çözüldü hallettim yani eğer modemi benimki gibi olan varsa eğer quake adsl 2/2+ router olan vereceğim linkteki adresten yapsınlar ayarlarını. Farklı bir modemin bağlantı ayarları ama quake adsl 2/2+ router aynı düzeyde fakat en sonunda save yapmayı sakın unutmayın. 47c deolmadı tekrardan 47 a kurdum orada yüksek ID oldu. http://www.emuleturk.com/Routers/OrigoDSR-TI04/OrigoDSR-TI04.htm
aztech 206 u modemde port açma diye bir şey yok açık portların senin ..iyi günler port açmanı gerektirecek program ne ise windows güvenlik duvarından engellemeyi kaldır hepsi bu ..
quote:
Orjinalden alıntı: DarkSpirit
Aztech DSL206U şu modeme port nasıl açılır bi yardım edin allaşkına yaa
benimde modem aztech 206u ... şimdi bu modemlerde port açılmadığına göre sabit ip almamıza gerek yok sanırım ... ama bu durumda download hızımız düşük olmaz mı?Yardım edebilir misiniz biraz konuyu açarsak güzel olur
arkadaşlar benimde modemim mercury diye bişi modem ayarlarında ise connexant diye geçiyor ben şimdi bunda nasıl port açacam ve bide en iyi bitcomet için port hangisi bana yardımcı olabilir misiniz???
Arkadaşlar, Daha önce forum yöneticilerini rahatsız edecek kadar çok kez yazmıştım. Ancak yeni modem alanları bu azaptan kurtarmak için tekrarlamam gerekiyor sanıyorum. Modemlerinizde port açmak için aşağıdaki siteleri kullanabilirsiniz. Saygılarımla, Meret ;)
www.emuleturk.com sadece emule için port açma bilgileri var. www.portacma.net farklı P2P programlar, oyunlar, güvenlik kameraları, flatcast, remote desktop vb. farklı uygulamalar için port açma bilgileri var. Modem ve uygulama sayısı hergün ilave oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 29 Mayıs 2008; 17:31:59 >
eMule ve torrentle ilgili aradıklarınızı aşağıdaki adresde bulabilir, sorularınızı sorabilirsiniz. DH'daki tüm eMule başlıkları bu siteye taşınmıştır. Günceldir.
arkadaşlar everest sg1200 modem kullanıyorum radyo için port açmam ve beni aşagıda gösterdiğim resime yönelttiler ama açamadım bana yardımcı olabilirmisiniz teskler
SelamLar Herkese Guvenlik Kamerasi Bagli Olan Bir Pc Miz Var. Yanliz Telekomdan Almis Oldugumuz Statick ipi Girdik Fakat Modemden Port Acmak Lazimmis Aksam Evdeb veya Baska Bir Yerden İzlemek icin Bu Konu Hakkında Bilgisi Olan Arkadasimdan Yardimini Rica Ediyorum. Modemin markasi SURECOM