Şimdi Ara

Five Nights at Freddy's serisinin üçüncü oyunu yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Five Nights at Freddy's serisinin üçüncü oyunu yolda



     

     

    Korku türündeki oyunlara ilgi duyan oyuncuların yakından tanıdığı Scott Cawthon, şu sıralar The Five Nights at Freddy's serisine yeni bir oyun ekleme hazırlığı içerisinde gibi görünüyor.




    Resmi web sayfasına serinin diğer oyunlarından aşına olduğumuz bir oyuncak robotun resmini yerleştiren geliştirici, "hala buradayım" mesajını veriyor. Ayrıca, bu resmin serinin devam oyunu olması beklenen The Five Nights at Freddy's 3'ün baş harfleriyle isimlendirildiğini de resmi kaydederek görmeniz mümkün.




    Tüm bu ipuçları The Five Nights at Freddy's 3'ün göstergesi olsa da, henüz kesin bir çıkış tarihi veya oyunla ilgili herhangi bir ayrıntı paylaşılmış değil. Serinin diğer oyunları gibi mobil platformlarda da boy göstermesini beklediğimiz oyunun nasıl bir deneyim sunacağını hep birlikte göreceğiz.  

     

     







  • Nice to be visiting your blog again, it has been months for me. Well this article that i've been waited for so long. I need this article to complete my assignment in the college, and it has same topic with your article. Thanks, great share.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: geometrydash

    Nice to be visiting your blog again, it has been months for me. Well this article that i've been waited for so long. I need this article to complete my assignment in the college, and it has same topic with your article. Thanks, great share.

    Galaksiden mesaj gelmiş. Blog diyor, çok uzun zamandır bekliyordum diyor. Hangi yıldan gönderilmiş acaba? Anca gelmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.