Şimdi Ara

Underworld: Evolution (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Underworld: Evolution (2006)

Vampirlerle kurt adamların ezeli savaşını ele alan ilk Karanlıklar Ülkesi filmi, iki ırkın özelliklerini barındıran bir melezin ortaya çıkışı ve vampir soyuna yüz yıl boyunca önderlik edecek bir soylunun uykusundan uyanmasıyla sona ermişti. Aynı ekibin gerçekleştirdiği ikinci film Karanlıklar Ülkesi: Evrim, ilk filmin sona erdiği yerden başlıyor. En fazla bir iki saat sonrasında, aynı karakterleri aynı gecenin sabahında takip ediyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• filmi sinemada izledim gerek efekler olarak süperdi, konusuda ilk serideki gibi güzeldi, Underworld 1 i izleyip eğenenlerin kaçırmamaı gereken bir film
  • underworld 1'i beğenen çoğu kişi zaten şimdiye kadar izlemiştir diye düşünüyorum. Zira film Türkiye'ye daha yeni gelsede filmin dvd'si yurt dışında 6 haziranda çıktı.. Bize daha yeni sinemalarda geldi film...
    Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi.
  • İlk filmi izlemis ve cok begenmistim bunuda en kısa zamanda izliyecegim ayrıca dikkat ettinizmi ülkemize bazı filmler baya gec gelmeye basladı ve bu olay gittikce artıyor gibime geldi.

Orjinalden alıntı: erhan850

ben 1 i izlemedim bunu izlersem çok şey kaçırırmıyım?

fransız kalmazsın ilk filmi izlemesen de olur.. bu film yeni mi girdi vizyona dvdsi var bende :-)
  • ilki mi daha guzel bu mu.yani ilk filmi indirmeme degermi?
    Pro Evolution Soccer 4
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

ilki mi daha guzel bu mu.yani ilk filmi indirmeme degermi?

bu tür filmlerden hoşlanıyorsan değer,bence yine de ilk fimi indir seyret peşinden ikinci filme gidersin

Bazen Sevinç Bazen Keder BEŞİKTAŞLI Olmak Yeter
  • 4 ay kadar önce DVDrip indirip izlemiştim...O zaman vasatın altında bulmuştum...İlki daha güzeldi bence.
  • seyredeli 1 sene oldu bu filmi yahu bu kadar geç gelmesi bu filme yakışmaz . gayet güzel makyaş ve kostum tasarısı ve efekler için bayağı uğraşılmış bu türden hoşlananları tatmin edecek bir filim..
    MSI B450 GAMING PLUS MAX B450 AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart ,AMD Ryzen™5 3600X Soket AM4 + Wraith Spire 3.8GHz 32MB 95W 7nm İşlemci ,Adata XPG Spectrix D41 16GB (8x2GB) 3200MHz DDR4 Ram AX4U320038G16A-DR41 ,Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör ,XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI , A4TECH BLOODY T60 MULTI-CORE GAMING MOUSE ( BATTLEFIELD 2 BAD COMPANY.. BATTLEFIELD 3 .. BATTLEFIELD 4 ..[TR] suleyman1970 )
  • ilk filmin gölgesinde kalmış bir devam filmi bence. ilk filme bayılmıştım ben, bunda ise 1.nin hatrına izlemiş gibi oldum.

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• Yahu ben bu filmi 1 yıl önce izledim nasıl bu kadar geç geldi Türkiye'ye. Zaten afişleri görünce inanamadım. Acaba dedim "3. film mi bu?" diye bocaladım kendi kendime.

Elinde 1.film olanlar şöyle bir hatırlama amacıyla bakıp gitse çok hoş olur. Zira başta özet geçerken isimlere yabancı kalıyor insan hemen hatırlayamayabiliyor. Bu serinin 2 filmini de sevdim ben. İzlemek isteyenlere tavsiye ederim.

Keşşaf Cin Ruhu
  • Ben 3.cüsünü duydum galiba underworld sytch'li bişeydi ama tam olarak hatırlayamıyorum....
    AMD Athlon 64 X2 4600+ AM2(2400mhz-default)- ABIT FATAL1TY AN9 32X-200Gb.Seagate 7200*10 16Mb cache-Samsung Sata2 200gb 16mb cache-XFX 7600GT Extreme Edition(680/1880)-2*1 GB.CORSAIR Value Select DDR2 667-Thermaltake Mambo VNS2000-ENERMAX EG365AX-VD 350W PSU-BENQ 1650DVDRW-52X32X52 ASUS CDRW-AZTECH DSL 305EU
  • Bugün izledim film çok güzeldi 1.sinden daha iyi olmuş diyebilirim...
    b.a.r.g
  • bence 1'ci si daha güzeldi ama 2'ciside fena değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlvrskn -- 1 Kasım 2006; 9:59:42 >

ADANA

M.Kırmızı 1994 Model Doğan SLX
  • Yahu bunun 3. çıktı ya....

filmin 3. sü çıktımı- çıkarmı bilmem ama 2 mutlu son gibi bitti :) 3 çıkarsa 4.film de olur heralde
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.