Bildirim
Ev sinema paketleri! yardımcı olursanız sevinirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
dostum teknosadan 15 taksit 499 milyona bunu aldım,gayet güzel tavsiye edebilirim
http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119994846&CS_Category=_SBA_449_1662_651_1906&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_AMFI___RECEIVER449
-
Dostum hayırlısı olsun hdmi girişli sinema sistemlerinin fiyatının düşmesi zaman alacak galiba ne dersin -
PHILIPS HTR-5000 fazlasıyla işini görür .... ayrıca philips 3005 dvd player hediyeli ... TEKNOSA -
quote:
Orjinalden alıntı: org
Dostum hayırlısı olsun hdmi girişli sinema sistemlerinin fiyatının düşmesi zaman alacak galiba ne dersin
org@
dostum kesinlikle katılıyorumama bu işler belli olmaz tabii.bak hayalini kurduğumuz lcd lerin fiyatları düşmeye başladı.hd yayınlar konusunda da bayağı gelişmeler var,bakarsın belki yarın belki yarından da yakın!
bana sıkıntı bastı artık da o yüzden aldım.evde müzik seti yok,birazda o amaçla kullanıyorum.yalnız ses efektlerine hayran kaldım gerçekten.
bu arada sen ne yaptın kablolama işini?en son pm den sonra sesin çıkmadı.tv nu aldın keyif çatıyorsun heralde
-
Dandini dostum
Tv yi aldım dediğin gibi keyif çatıyorum valla memnunumda çok şükür , kablo işini de bi türlü halledemedik arkadaş var ona söyledim getirmesini bekliyom zaten alırsam da altın uçlu scartla birlikte alcam , getirmezse teknosadan alacam . Bi tv aldım yanında bir sürü masraf çıktı yaw kablo al hdmi dvd al tv yi sigorta yaptırdım sonu gelmicek sanırım -
harcadığın paranın %10 nu da(en az) kablolamaya ayırmalısın.bu gerçekten önemli.
bu arada hdmi çıkışlı dvd mi aldın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 10 Kasım 2006; 16:25:46 > -
Evet abi kablo işi çok önemli olduğunu idrak ettim sayende sağolasın .
Dvd yi de Yok almadım da bendeki vestel 5600 sorun çıkarmaya başladı servise gönderdim duruma göre bakcam ama yinede almak lazım bi hdmi dvd player -
BAKİN bakin ben bunu begendim,
fiyati da makul gorunuyor.
http://www.teknolojimagazasi.com/index.php?p=show&pid=14786&k_id=419 -
Sulokal hocam fiyat düşmeye başlamış hatta düşmüş Dandini2000 kardeş görmesin , ona göstermeyelim . -
yav sulokal ne var şimdi bunu gösterecek?
şaka şaka
dostum sen beni uyardın hdmi konusunda ama malüm ben kafayı sese takmış durumda olduğum için çok da önemsemiyorum hdmi bağlantısını
ama linkdeki cihaz gerçekten iyi görünüyor.org dostum sen bunu kaçırma(vestelin tamir durumuna göre) bence.fiyat olarak bayağı iyi.
geçenlerde hdmi bağlantılı bir homecinema paketini(sony idi galiba...hatırlayamıyorum)990ytl ye görmüştüm teknosa da.
bu teknosa şaka maka iyi kazıklıyor milleti
-
Bende Sony DAV-DZ410 'da karar kıldım. O kadar çok farklı seçenek var ki, insna haliyle aptallaşıyor. Dolgun bir ses olsun, kullanım kolaylığı olsun (410 ses/hoparlör kalibrasyonunu otomatik yapıyor), divX okusun, kablosuz olMAsın, radyo, vs kriterlerimi karşılıyor. Olumsuz bir görüş de almadım. Ama hala da Panasonic HT855-HT990 arasında da bocalıyorum. Off ya bu ne işkence böyle yaw ... -
quote:
Orjinalden alıntı: dandini2000
yav sulokal ne var şimdi bunu gösterecek?
şaka şaka
dostum sen beni uyardın hdmi konusunda ama malüm ben kafayı sese takmış durumda olduğum için çok da önemsemiyorum hdmi bağlantısını
ama linkdeki cihaz gerçekten iyi görünüyor.org dostum sen bunu kaçırma(vestelin tamir durumuna göre) bence.fiyat olarak bayağı iyi.
geçenlerde hdmi bağlantılı bir homecinema paketini(sony idi galiba...hatırlayamıyorum)990ytl ye görmüştüm teknosa da.
bu teknosa şaka maka iyi kazıklıyor milleti
Dostum ses sistemine şimdi hiç girmeyelim aman diyim ben sanabenim bütçe kaldırmaz çöker vallahi , teknosa konusunda haklısın ordaki fiyatları çok iyi etüt etmek lazım yoksa yanarsın .
-
bu konuyu canli tutalim arkadaslar,
ben de arastirma icindeyim.
model oneren arkadaslar,
mutlaka link versin, ulasmak kolay olsun.
benim listem ;
http://www.teknolojimagazasi.com/index.php?p=show&pid=14786&k_id=419
http://www.anadoluelektronik.com.tr/urunDetay.jsp?d=1991602&n=0&a=269522403&s=0
http://www.anadoluelektronik.com.tr/urunDetay.jsp?d=1991602&n=0&a=268322313&s=0
-
Dostum bu samsung HT-XQ100 modeli ve philips olan oldukça iyi samsng un diğer modeli yeni bi teknoloji sanırım sony de de vardı fakat sony nin fiyat felaketti , samsungların fiyatını bulamadım . Bence samsung bu işte bayağı bi iddalı gibi geliyo -
ht-qx 100 1200 pesin 1350/16 taksit bulunabiliyor.
ht-q100 fiyati belli degil, ama bence 750-800 olarak cikacak.
ben hala 5+1 mi? 2+1 mi?
alacagima karar veremedim.
salon kucuk ve en nefret ettigim sey, ortalikta dolanan kablolar.
ses kalitesi icin, 5+1 ile 2+1 kiyaslanmaz elbet.
neyse bakalim artik, ruzgar nereden esecek?? -
sulakal;
2.1 srs destekli birşey alıp bu işin içinden çıkabilirsin,kablolar ortada dolanmasın diyorsan.ama 5.1 in keyfide bir başka yav.
dün ER RYAN' KURTARMAK ın çıkarma sahnesini seyrettim,evde savaş oluyor zannettim -
Sulokal dostum dandini hocamın dediği gibi 5.1 olsun olacaksa , kablosuz modeller var ama eğer kablolu olacaksa süpürgelikleri söküp arkasından geçirebilirsin kabloları zor gibi gözüküyo ama zor değil ama 5.1 olsun bencede -
haklisiniz,
ben de aynen katiliyorum size de, kabloyu ben napar eder,
gomerim bi yere. takintim var.
ama iste 5+1 hoparlorler, kucuk salonda ustume ustume gelecek gibi,
neyse, bakalim artik.
bide philips 2+1 var, doors'un onerdigi, ama linkini kaybettim.
onuda eklerim buraya. nefis bi sey,dizayn super
Benzer içerikler
- thomson streaming box plus 270
- real debrid
- inat box reklam engelleme
- rocktek gx1
- türksat tv box
- tv alırken nelere dikkat edilmeli
- en iyi televizyon markası
- fiyat performans televizyon 2025
- tcl televizyon
- xiaomi mi box s 4k 3. nesil ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X