Şimdi Ara

Eskiyen bisikletim hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba 2012 de 21 vitesli bir bisiklet aldım.1 Sene kullandım ve 2013 ün sonlarında kömürlüğe koydum.Hala daha kömürlükte.Satmaya kalksam 250 tl ye aldım zaten çokta iyi bişey deil satılmaz bile.Acaba onla veya parçalarıyla ne yapabilirim.Ne gibi şeylerde kullanabilirim.Kısacası onu orda çürümeye bırakmak yerine ne yapabilirim.Bu arada daha hiçbir zaman binmiycem artık bisiklete binmiyorum.Her türlü fikire açığım.



  • Eğer binerim dersen; tüm parçaları sök karoyu tinerle yak ve sonra boya, tüm parçaları gözden geçir eskiyenler varsa yenileri ile değiştir ve bisikletçiye 10-15 ₺ ver birleştirir.

    Eğer binmem dersen; hurdacıya sat veya ihtiyaç sahibi bir çocuğa ver sevinsin.
  • Deli Memed D kullanıcısına yanıt
    Daha hiç binmiycem. Hurdacıya versem en fazla ne kadar ederki
  • En fazla 50 ₺ ama bisiklet binilecek durumdaysa bir fakire falan ver derim.
  • Deli Memed D kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 100 liralık bir masrafdan sonra binilecek durumda olucak
  • marka, model nedir? kullanılmayacaksa hevesli birine vermekte fayda var
  • megapiksel44 kullanıcısına yanıt
    Caprice action , adını yazarken bile güldüm dandik bir marka.Salcano bianchi falan olsa zaten kömürlüğe koyarmıyım. Bu arada herkes aynı şeyleri yazmış. Benim dememdeki amaç mesela go kart yapımında demirleri kullanma önerileri veya daha başka şeyler yani komple bunun parçalarını falan nelerde kullanabilirim. Çevremdede küçük yok veya hevesli biri yok . Olsa direk verirdim zaten
  • Aslında Caprice action yerine sadece Caprice Desek daha doğru olur.Modelini bilmiyorum üzerinde action yazıyor ama
  • Elinizdeki teknik imkanı, becerilerini ve tabi ayıracağınız bütçeyi ve zamanı bilmeden öneride bulunmak zor. Ancak biraz mekanik ve kaynak bilgisiyle ortaya farklı şeyler çıkabiliyor.
    Mesela kadronun arka kısmına bir yük sepeti ve aks ilave ederek 3 tekerlekli servis bisikleti haline getirebilirsiniz.
    Yabancı forumlarda gördüğümüz üzere iki adet eski bisikleti parçalayarak 4 tekerlekli arabaya benzer bir ulaşım aracı haline getirebilirsiniz.
    Bütçe müsaitse elektrikli ya da benzinli motorlar ilave ederek motosiklete benzer bir hale getirmek de olası.
    Vites sistemini ve güçlü bir pervaneyi kullanarak rüzgardan elektrik üretmeye çalışmak da işin içinde. Yeter ki zamanınız, paranız, sabrınız, bilgi ve ekipmanınız olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadettinz S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • bende bisikletin 24 jantı var markası kötü degil jantla o bisikletin sağlamdır amitisörü kötü degil bendeki tek amitisör ama oda çok iyi hatalı kullanmasam jantı degiştimezdim bile ön jantı orjinal arkaya çift jant takılı kullanıyorum arabaya çarptım ama basiklette hasar yoktu normale jantı egilirdi eğer elinde duruyorsa tamir ettir jantlarında sorun yoktur frenleri felan ayarlat yeter kötü markada degil bu bende hatalı kullanımım dışında hiç sorun çıkarmadı tavsiyem yaptır kullan ben okula bile bisikletle gidiyorum en iyisi yaptırman olur(tabi elindeyse hala)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.