Ben de şu ana kadar en fazla 321,445 alabildim. Herkes de Lancer ile kırmış rekoru galiba. Bence de Drift'de en iyi Lancer gibi... Bu arada trainer var mı bilmiyorum.. Muhtelemelen vardır, hiç dururlarmı trainer çıkartmadan demoya??
Arkadaşlar kafanız hileden başka bişeye çalışmaz mı sizin :) Hayır niye karşınızdakini hemen zan altında bırakıyosunuz onu anlamadım hayır trainer falan kullanmadım uğraşsanız siz de yaparsınız. Etkileyen 4 faktör var.
1- Çarpan- Her yön değiştirdiğinizde x1 artacaktır. Drifti tüm bölge boyunca yaparsanız yaptığınız drift puanı ile çarpılır. 2- Bonuz zone- Kenardaki çizgili bölgelerden yanladığınız takdirde daha hızlı puanınız artar. 3- Kayma açısı. Bunu nasıl tarif ederim bilmiyorum ama kayma doğrultusu ile arabanın burnu arasındaki açı arttıkça daha fazla puan alırsınız 4- Hız- Drift yaparken hızı yüksek tutarsanız daha çok puan alırsınız.
Ayrıca eğer dirift bölgesi başlangıç çizgisine yükse hızda yanlayarak girerseniz +x1 bonus alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 30 Ekim 2006; 16:40:55 >
drift farklımı eskisinden? eskiden böle skorları rüyamda göremezdim
Drift eskisinden farklı ve çok daha kolay , zaten işin çoğunu oyun kendisi yapıyor yani arabanın kontrolünü kaybedip duvara çarpamanız büyük yetenek ister :) Nasıl yapıldığını merak eden varsa video olarak da var elimde yollarım.
Bence en iyi drift evoyla yapılıypr.Modifiye aptım lastikleri kalınlaştırdım.Tamponları yere yakınlaştırdım.Gallardo ve camaro gibi sipn atmıyo handling iyi.