Şimdi Ara

Acer, CES 2015'de tanıtacağı iki yeni oyuncu monitörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Acer, salı günü Las Vegas'da başlayacak olan Tüketici Elektroniği Fuarı(CES)'ında tanıtacağı oyuncuları hedef alan 2 yeni monitörünü duyurdu. İki monitörün de ilk dikkat çeken özelliği Nvidia'nın monitör ile grafik işlemcisinin uyumlu çalışmasını sağlayan Nvidia G-SYNC teknolojisine destek verecek olması.




    Acer, CES 2015'de tanıtacağı iki yeni oyuncu monitörünü duyurdu


     Acer XB270HU




    XB270HU modeli ilk G-SYNC özelliği sunan IPS monitör olma özelliğini taşıyor. 27" IPS ekran paneline sahip model 2K olarak tabir edilen 2560x1440 piksellik görüntü sunabiliyor. Yenileme hızı 144 Hz olan monitör 178 derecelik geniş görüş açısına imkan sağlıyor. Şirket monitörün standart kalitenin üzerinde renk doğruluğu sunabildiğini iddia ediyor. Yükseliği ve açısı ayarlanabilir stand ile gelen monitör Mart ayında raflardaki yerini alacak.




     Acer, CES 2015'de tanıtacağı iki yeni oyuncu monitörünü duyurdu

     Acer XG270HU

     

    Duyurulan diğer monitör modeli XG270HU ise neredeyse çerçevesiz tasarımıyla dikkat çekiyor. Monitörün kenarlarında ve üst kısmındaki çerçeveler oldukça azaltılmış, alt kısımda ise kullanıcıya özelleştirme seçeneği sunan tuşlar ve logonun bulunduğu çerçeve diğerlerine göre daha kalın durumda. Diğer model gibi 27" panele sahip bu monitörde IPS yerine TN panel teknolojisi kullanılmış.Sunduğu 2560x1440 piksel çözünürlük ve 144 Hz yenileme hızı ile de diğer monitör ile benzerlikler gösteriyor. Acer bu modelin HDMI 2.0, DVI ve DisplayPort 1.2 bağlantı teknolojilerini barındıracağını ve tepki süresinin 1 ms olduğunu açıkladı.



    XG modeli de diğer model gibi Mart ayında tüketici ile buluşacak. Her iki monitör için de henüz bir fiyat bilgisi açıklanmış değil.








  • O çözünürlük ve yenileme hızıyla 980 sli'den aşağısı bu monitöre yetersiz gelir.
    Bunun yerine 4k monitörler daha cazip geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 4 Ocak 2015; 5:34:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 k da suan 780 ti sli kullaniyorum birkac oyun haric ultra ayarlarda 144 e kilitledigini gormedim . Onun icin bu monitorleri alacak olan arkadaslara tavsiyem 980 sli kurulumuna gidin ondan sonra gorsel soleni izleyin . Ozellikle fps oyunlarda 60 hzden sonra keyif artiyor .

    g-sync olayina gelince oyle abartildigi kadar iyi degil ama bir yere kadar kirilmalari azaltigida bir gercek.

  • Böyle bi monitörü almak hem de 2K 144Hz sabit oyun oynamak için kurulucak kasa oldukça pahalıya geliyor. Bunun standartlaşması için nerden baksak bir 3 yıl var.
  • Bu monitor sanirim dunya da bir ilk.Cunku IPS olarak 2K , 120hz ve 144Hz monitor bugune kadar hic duyurulmamisti.Hatta bu standartlarda FHD monitor bile yokken Acer in boyle bir monitor uretmesi tek kelimeyle muhtesem.Sanirim AH-IPS panel kullanmislardir , cunku oyunlar icin en iyisi ve en uygunu kesinlikle AH-IPS dir.Ben buna gercek oyuncu monitoru derim.En sonunda cop TN panellerden kurtulduk.Buyuk ihtimal 2016 ve sonrasinda 4k ve 5k 144Hz IPS panellerde uretilecektir.Ama bu kesinlikle oyuncu monitorlerinde cok buyuk bir yeniliktir , hatta devrimdir ve bir ilktir.Umarim ayni monitorun 22" FHD 144Hz ve IPS seklinde de yaparlar.

  • Ips model tn panelin perfomansini verirse yurt disinda daha cok satacagi kesin..ama kazikci nvidia vergii hukumet doymak bilmeyen distribitorler sayesinde ikiside ulkemizde pc fiyatlarina satilir ve uzaktan bakmakla yetiniriz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vg248qe satıyorum o zaman çıktığında. Asusun rog gibi fiyatı olmazsa tabi kide.

  • g-syn'teki titreme sorunu haloldu mu ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.