Şimdi Ara

Acer Chromebook 15 modeli 15.6' ekranda Chrome OS deneyimi sunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Acer Chromebook 15 modeli 15.6' ekranda Chrome OS deneyimi sunacak


     

     

    Google'ın geliştirdiği Chrome OS işletim sistemini genelde 13.3" ekran boyutundaki cihazlarda görmeye alışığız. Acer ise Chromebook 15 adını verdiği yeni dizüstü bilgisayarında 15.6" ekranda Chrome OS deneyimi sunmaya hazırlanıyor. 



    Farklı seçenekler ile kullanıcıya sunulacak modelde tüketiciler maliyet odaklı veya performans odaklı modellere yönelebilecek. Performans odaklı modelde 1920x1080 piksellik Full HD ekran çözünürlüğü sunulurken dileyen kullanıcılar 1366x768 piksellik paneli tercih edebilecekler. İşlemci kısmında ise kullanıcıya 14nm Broadwell jenerasyonu Core i3 veya yeni jenerasyon Intel Celeron seçenekleri sunulacak. 16GB veya 32GB'lık SSD depolama barındıracak modellerde RAM tercihi olarak 2 GB ve 4 GB şeklinde seçenekler bulunuyor.



    15.6" ekran ile birlikte Chromebook modellerinin 8 saatlik pil ömrü sunacağı söyleniyor. CES 2015 fuarında tanıtılacak modellerin ABD fiyatları 249 dolardan başlayacak, modellerin ülkemize gelmesi ise şimdilik zor gözüküyor.







  • tam pederlik bi pc olmuş, akarı yok kokarı yok
  • bu saçmalık ne işe yarıyor şimdi sony vegası çalıştırmaz photoshop u visual studio eclipse ms office çalıştırmıyor eee kim niye alıyo bunu android tablet bile daha çok işe yarar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    bu saçmalık ne işe yarıyor şimdi sony vegası çalıştırmaz photoshop u visual studio eclipse ms office çalıştırmıyor eee kim niye alıyo bunu android tablet bile daha çok işe yarar.

    Bu söylediklerini kaç kişi kullanıyor ki ? Adam google ı adres çubuğu sanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.