Şimdi Ara

Mafia II'nin Multiplayer Modunu İsteyen Oyuncular İmza Kampanyası Başlattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Pek çok oyuncunun severek oynadığı ve devam oyununu beklediği Mafia II için mod yapımcıları tarafından geliştirilen multiplayer modunun yapımı durduruldu. Modu isteyen oyuncular da bunun için bir imza kampanyası başlattı.
     
         Oyuncuların bu mod ile ilgilenmediklerini düşünmesi nedeniyle geliştiricisi tarafından durdurulan projeyi bekleyenlerdenseniz, projenin devam etmesi için düzenlenen imza kampanyasına buradan ulaşabilirsiniz. Bunu yaparak geliştiriciye, modu bekleyen kitleyi göstermiş olacak ve belki de projenin devam etmesini sağlayacaksınız.








  • 1500'e yakın oy kullanılmış. Bende destek oldum
    ongelfatih in verdiği link fake. Boşa tıklamayın.
  • Geliştirici tarafından bilgi verilmiş mod yapımına parasal destek olmamız isteniyor. Bakalım o oy kullanan 1440 kişiden kaç tanesi para verecek?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2010'da çıkmış bir oyuna mod yapmak için paraya mı ihtiyaç duyuyorlar komik, oyunun fiyatını düşük tutsunlar satılır zaten.
  • tam destek hurray!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusac

    quote:

    Orijinalden alıntı: ongelfatih

    işte be :D mod <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=101167419&url=https://www.durmaplay.com/ref/mafia2ninmultiplayermodu" data-href="https://www.durmaplay.com/ref/mafia2ninmultiplayermodu">https://www.durmaplay.com/ref/mafia2ninmultiplayermodu</a>


    Bu moderatörler körmü ya? Hiç mi okumuyolar yorumları? Adamın her yorumu reklam bir kişi çıkıp banlamıyo adamı şaka gibi.

    Banlanmış zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ref link atarak birşeyler kazaniyorlar sanırım link seçeneğini kapatsa modlar iyi olur :Pp

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Açılan siteden sağ üst köşeden kolayca destek olabilirsiniz.Bence yapılırsa gerçekten güzel olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun senaryonun devamına odaklanılmalı bu saatten sonra. Yeni oyun için beklenilebilir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • mafia 3 nerde kaldı ya... rekabetçi mp çogu oyunda aynı zevki verir.. ama iyi olan her single playerin vericeği tat çok daha güzel olur.. bunlara hiç gerek yok ..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusac

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: ongelfatih<br><br>işte be :D mod <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=101170923&url=https://www.durmaplay.com/ref/mafia2ninmultiplayermodu" data-href="https://www.durmaplay.com/ref/mafia2ninmultiplayermodu">https://www.durmaplay.com/ref/mafia2ninmultiplayermodu</a></blockquote><br><br>Bu moderatörler körmü ya? Hiç mi okumuyolar yorumları? Adamın her yorumu reklam bir kişi çıkıp banlamıyo adamı şaka gibi.


    Hocam bunu yapan kişi veya kişiler banlandıktan sonra hep yeni hesap açtığı engellenemiyor yaptığı. O yüzden moderatörleri suçlamak doğru değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.