Şimdi Ara

Kıza açıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece başıma gelen bir olayı anlatıcam.Akşam 11 gibiydi.Arkadaşımla whatsappta sohbet ediyorduk.Bi de başka bi kız arkadaş var tabi.Durgunsun falan sorunun ne aşık mısın falan diyordu ikisi de uzun zamandır.Erkek olana evet öyle dedim.O da gidip kıza söylemiş böyle böyle diye.O da beni çok zorladı.Mecburen yazmak zorunda kaldım.Kızı 2 senedir seviyorum.Onun da başka birini sevdiğini biliyorum.Yani çıkıyorlardı ayrıldılar.Bana sürekli onu anlatırdı derdine çare arardı.Kendine yakın hissederdi işte.Sırdaştık dosttuk.Kıza söyledikten sonra şaşırdığını söyledi bana.Özür diledim o kadar elimde değil dedim.Sakin ol dedi ama öyle bir durumda sakin olamazdım.Kendimi çok kötü hissediyorum beyler.Ben böyle dedikçe kız daha da üzüldü ama kendimde değildim.O saate kadar uyuyamayınca dayanamadım ve kıza şaka yaptım dedim inandı gibi ama içim el vermiyor.Yardımlarınızı bekliyorum

DÜZENLEME:Evet arkadaşlar kız baya yıpranmış bu olaydan.Onu daha fazla rahatsız etmemek adına mesaj yazmıyorum.Bana hala değer verdiğine eminim.Ona bu sabah son bir mesaj yazdım.Arkadaşlarıma cevap vermeyeceğini verirse daha çok üzülüp konunun daha fazla uzayacağını söylemiş.Umarım hayırlısı olur.Hala önerilerinize açığım.Beni en çok pazartesi günü okuldaki yüzleşme korkutuyor.

DÜZENLEME 2:Dün kızla konuşmak istedim arkadaşlar baya zorlamışlar ama kız konuşmaya yanaşmıyor.Asla konuşmayacağım diyormuş.Benden de kaçıyor.

SONUÇ: Kızla konuştum beyler.Bir daha konuşmayalım ben onu hala seviyorum falan dedi.Amaaan konuşmassan konuşma ulan.O kadar rahatladım ki.

ENES ULATAŞ ve MEHMET YILMAZ'a özel teşekkür ediyorum

EDIT: Ulan hahahaah.Aylar sonra konularımı gezerken baktım da gülmekten duramadım yerimde.Bu ne arkadaş ? Ne kadar çocuksu şeyler yapmışım ya.Kızla normal arkadaşlığımıza devam ediyoruz bu arada onu da söyleyeyim.Tipime falan takardım.İşte şöyle işte böyle yok olmuyo falan.Hayattan zevk alıyorum şu anda.Siz siz olun bu ergenlik denen dönemde sakin kalmaya çalışın.Pozitif düşünmeye çalışın.Yoksa benim gibi böyle gerizekalı durumuna düşersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 2 Mayıs 2015; 13:31:32 >

• Aramıza hoş geldin evlat... Korkma... Buradaki herkes senin gibi sevilmeyen insanlar.... Yorgun ve yalnız nesiliz biz... Bizden nasihat alamazsin.... İstersen sigara cay ve bira alabilirsin sadece :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whenifeelit kullanıcısına yanıt
    Ya çok saol valla ama ne biliyim yani.Ergenlik çağında olduğumun farkındayım.Sevince de çok koyuyo be
  • Klübe hoş geldin evlat
    bende dediğimde ben hakkında hiç düşünmemiştim suçlu hissediyorum dedi.benden daha yakışıklı, maddi durumu daha iyi birini bulabilirde daha fazla sevenini bulamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AE548211 -- 2 Ocak 2015; 11:19:35 >
  • Şaka yaptım dediysen kızın gözünde iyice düştün demektir. Madem açıldın bari arkasında dursaydın

• O kızla aran bir daha asla eskisi gibi olmayacak. Geçmiş olsun.
  • saka yaptim demeseydin o kotu olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    3 hafta önce açıldı
    Otobüste bakıştığım kız
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım da aynısını söyledi hocam.Çok pişmanım ya.Suratına bile bakamam.Kız bi de bana "Dert etme her insan sever." dedi.
  • Welcome to Friendzone

Keşke şaka demeseydin şimdi iyice karışır işler

• Peki ne yapayım arkadaşlar ? Şaka dememin sebebi de kızın o saatlerde uyumadığını görüp üzülmemdi.Seviyorum dayanamadım.Kız beni en yakın dostu olarak görüyordu.Kıza nasıl bi açıklama yapmam lazım ? Kafam yerinde değildi.
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Peki ne yapayım arkadaşlar ? Şaka dememin sebebi de kızın o saatlerde uyumadığını görüp üzülmemdi.Seviyorum dayanamadım.Kız beni en yakın dostu olarak görüyordu.Kıza nasıl bi açıklama yapmam lazım ? Kafam yerinde değildi.

söyle işte sevdiğini, yemez seni merak etme.
  • UP
  • Bilgi Dağıtıcı kullanıcısına yanıt
    Söyliycem hocam.Olan oldu artık.Ben üzüldükçe kız daha çok üzülüyo.Cidden beni çok sevdiğini biliyorum tabi arkadaş olarak.Ama nasıl bir yol izlemem gerekir ? Ne yapmam lazım ? Hayatımda ilk defa bi kızı bu kadar sevdim ve söylediğim de ilk kız
  • sen sevmek istemiyosun, sadece o kıza yakın olmak dokunmak istiyorsun. o özgüvenin olmadığı içinde herseyi boka sarmışsın. al sana Teşhis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

Aramıza hoş geldin evlat... Korkma... Buradaki herkes senin gibi sevilmeyen insanlar.... Yorgun ve yalnız nesiliz biz... Bizden nasihat alamazsin.... İstersen sigara cay ve bira alabilirsin sadece :)

Amerika da katliam yapan asosyal ergen gibi olacak sonumuz

• Hocam ne kadar sevdiğimi bi ben bi Allah bilir.Onu kırmak beni üzdü.Onu kaybetmek koyar bana.Benim yerimde olsaydın ne yapardın ? Öyle böyle değil bu sevme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Söyliycem hocam.Olan oldu artık.Ben üzüldükçe kız daha çok üzülüyo.Cidden beni çok sevdiğini biliyorum tabi arkadaş olarak.Ama nasıl bir yol izlemem gerekir ? Ne yapmam lazım ? Hayatımda ilk defa bi kızı bu kadar sevdim ve söylediğim de ilk kız

buluşup bi yerde oturun sakin sakin anlat durumu. zaten o da seviyorsa devam edersiniz. sevmiyorsa söyler yoluna yürürsün.
  • Niye bu kadar eziksiniz
  • ne güzel söylemişsin şimdi sıra onu kendine sevdirmede . birgün onun evine doğru git . az aşağı in de . kızda ekmek alacağım bahanesi ile felan iner söylersin. sarıl ona . " sadece bunu yapmak için geldim " dersin. çiçek veya sevdiği en güzel tatlıyı da alırsın . verirsin ona . sonra çok durmadan ayrıl oradan . ilk adımın bu olsun bence .

ne güzel bir duygu hissediyorsun , ben hissizleşmiş biri olarak söylüyorum bunu . hayırlısı olsun ama ilk önce elinden geleni yap . içinde kalmaz. hem bir deneyim de olur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.