Şimdi Ara

Tv Kartının Markasını Nasıl Anlarım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar. tv kartı getirdi bi arkadaş driver ını indirecegim ama ne marka oldugunu bilmiyorum yani üzerinde yazmıyor cip no göre aratıyorum bir sürü markada var nası halldecegiz bu olayı

üzeinde bir ablem ve yazı var ama ben çıkaramadım belki bileniniz vardır

tested to comply with FCC standarts
    FOR HOME OR OFFICE USE

cip üzerinde yazan noları yazıyım

Bt878KHF
    25878-12
    CA1905.5
    9918
    KOREA

devre kartın üzerindeki no' lar

9910TPBRCFM01834
    MADE IN TAIWAN 99075 REV:A

SORACAGINIZ BAŞKA ŞEYLER VARSA ONLARIDA YAZARIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword -- 25 Ağustos 2004, 15:09:27 >

• dediğin gibi chip bir firma tarafından üretilir ve üreticilere satılır. onun için devre kartı üzerinde yazanlar chipset üzerinde yazanlardan daha açıklayıcı olur.

Yok bulamadım dersen more tv programına chipset ve tuner'ini yazarak kullanabilirsin kartını.
  • fcc numarasını yazsana
  • fcc no diye bişi yok üzerinde neresinde yazar ?

tuner üzerindeki nolarıda yazıyım
    TRT TUNER KARTI 027129
    front end 4009 FR5
    AL.RF 9937
    TEMIC 3X7 711
    AL.IF
    H9
    FT
    A4
    LCT A4
    FVI H0

Baskılı devrede nolar

75D002A
    99075A
    94V-0
    9925
    9910TPBRCFM 01834

Başka bir cip de yazan nolar

Jaecs
    IRDC357

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword -- 25 Ağustos 2004, 15:29:44 >
  • aslında bt878 chipsetli olanlar coook eski olmamakla birlikte yine de eski bir xp pro ya tak otomatik olarak tanır ise al ismini cisminini ismini ordan sonra driverini indir hicbir secenek bulamaz isen hepsini indir dene en populer olanından basla
  • Aida32 de denedin mi? Herhangi bi BT878 driveri ile dene,mumkun mertebe olur,sonrada TV programi icin setup bakarsin.(chip no ile arattigin driver lardan birini dene)
  • quote:

Orjinalden alıntı: argesus

Aida32 de denedin mi? Herhangi bi BT878 driveri ile dene,mumkun mertebe olur,sonrada TV programi icin setup bakarsin.(chip no ile arattigin driver lardan birini dene)

+1 aida 32 iyi olur senin için bt878 philips olabilir bir fly tv kartının deriveri ile dene yada la conte avermedia bunlar bt 878 i kullananlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.