Şimdi Ara

Steam'in Yılbaşı İndirimlerinde Son Fırsat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •      Steam'in yılbaşı indirimlerinde, 2014'ün son gününe ait indirimler geçtiğimiz dakikalar itibariyle oyunculara sunuldu.

Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi, Steam, en beğenilen ve ilgi gören indirimleri tekrardan oyunculara sunuyor. Eğer içenizden almayı geçirip, diğer günlerdeki indirimli oyunları bekleyerek kaçırdığınız fırsatlar olduysa, 2 Ocak'a kadar bu fırsatlardan yararlanmanızı tavsiye ediyoruz.

• oyunların gerçek fiyatları ne öyle ya roket gibi

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dark soulsu almayacaktım ama yeni sürümü nisanda çıkacakmıs, kim bekleyecek o kadar.

• Bir tek bioshock var gözümde

• 3-4 güzel başlık dışında fos indirimleri tekrar sunuluyor.
  • Rocksmith 2014 %40'tan fazla indirim almış mıydı arkadaşlar?
  • Kaçıranlar için çok güzel bir fırsat olmuş güzel düşünülmüş bir hareket this war of mine ve Prison Architecti kaçırmıştım şimdi almış oldum.

• sonbahar indirimlerinde bunlar tırt diye kendimizi kandırıyorduk kış indirimleri güzel olur heralde 2 yıl üstüste eşeklik yapmaz valve diyoduk da pek bi numara yok yine.sistem oturdu.bundan sonra ne hl3 e gerek var ne de eskisi gibi indirimlere.

• Arkadaşlar bu dark soulsa gelecek yeni mod bunu alırsak bizede gelicekmi? Önemli bir içerik getirecekse nisana kadar beklerim önemli değil.

• dragonborn dlc'sini almak istiyorum aslen ama 15 tl çok pahalı ya bi dlcye göre

• Dark souls'ün yeni sürümü nisanda geliyor derken ne gibi farklılıklar olacak yeni sürümde?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Dark souls'ün yeni sürümü nisanda geliyor derken ne gibi farklılıklar olacak yeni sürümde?

Dark souls 2 Hd sürümü olucak, yeni nesil konsollar artı pc'ye çıkacak. Tüm Dlcleri içerecek, ayrıca yeni npc ve görevler olacak,dx11 sürümünü kullanacak. Suanki sürüm dx9 kullanıyor.

• Bilgi için teşekkürler, en mantıklısı beklemek dediğin gibi. Hem complete hemde dx11 olarak oynamak mükemmel olur sonuçta dlc leri oynamamıştım.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • En boş geçen seneydi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Rocksmith 2014 %40'tan fazla indirim almış mıydı arkadaşlar?

%66 indirim almıştı diye hatırlıyorum 20 küsür tl olmuştu sanırım ama tam emin değilim

• ben black ops 2'de indirim bekliyordum. :( :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiiSmash

dragonborn dlc'sini almak istiyorum aslen ama 15 tl çok pahalı ya bi dlcye göre

Dragornborn gibi bir DLC için 15 TL fazla değil dostum. Ama keşke benim gibi Legendary Edition'u kaçırmasaydın. Ben 20TL'ye hem oyunu hem de 3 DLC'yi almıştım beleş gibi birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: qqqqrpppp

sonbahar indirimlerinde bunlar tırt diye kendimizi kandırıyorduk kış indirimleri güzel olur heralde 2 yıl üstüste eşeklik yapmaz valve diyoduk da pek bi numara yok yine.sistem oturdu.bundan sonra ne hl3 e gerek var ne de eskisi gibi indirimlere.

Ya of bıktım sizin gibi ''aaa bu indirimler ne'','' yine tırt çıktı'' diyip duranlardan.Her konunun altında aynı şey.Sistem oturdu da o sistem oturmasaydı PC oyunları da tıpkı konsolun kiler gibi 200-250 TL arası olurdu.Daha ne yapsınlar. Adamlar gayette güzel indirimler yapıyorlar.Çoğu oyunu neredeyse bedavaya alıyorsunuz. 2 ay önce çıkan Shadow Of Mordor gibi bir oyun 45 TL olmuş siz hala indirimler kötü. Ne bekliyorsunuz anlamıyorum bütün oyunların bedava olmasını mı ? Böyle indirimler başka nerede var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Straxien

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: qqqqrpppp<br><br>sonbahar indirimlerinde bunlar tırt diye kendimizi kandırıyorduk kış indirimleri güzel olur heralde 2 yıl üstüste eşeklik yapmaz valve diyoduk da pek bi numara yok yine.sistem oturdu.bundan sonra ne hl3 e gerek var ne de eskisi gibi indirimlere.</blockquote><br><br>Ya of bıktım sizin gibi ''aaa bu indirimler ne'','' yine tırt çıktı'' diyip duranlardan.Her konunun altında aynı şey.Sistem oturdu da o sistem oturmasaydı PC oyunları da tıpkı konsolun kiler gibi 200-250 TL arası olurdu.Daha ne yapsınlar. Adamlar gayette güzel indirimler yapıyorlar.Çoğu oyunu neredeyse bedavaya alıyorsunuz. 2 ay önce çıkan Shadow Of Mordor gibi bir oyun 45 TL olmuş siz hala indirimler kötü. Ne bekliyorsunuz anlamıyorum bütün oyunların bedava olmasını mı ? Böyle indirimler başka nerede var ?

Straxien katılıyorum bende PS4 var ve burda 30 / 10 TL arası satılan bir cok oyunu 250 - 150 TL arası almak zorundayım bu yüzden PS4'de sadece PS özel oyunları oynuyorum neden fazladan para vereyim. Arkadaşlar bu tip indirimleri değerlendirirken lütfen diyer satış yapan firmalarıda göz önünde bulundurun. Yok ben beleş oyun istiyorum yoksa indirim mindirim anlamam diyorsanız orası ayrı bir tartışma konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Arkadaşlar bu dark soulsa gelecek yeni mod bunu alırsak bizede gelicekmi? Önemli bir içerik getirecekse nisana kadar beklerim önemli değil.

Nisanda gelecek olanda tek fark 6 kişiye kadar multiplayer desteği(normalde 4) ve oyunun grafik arayüzünün DX11 olması(normalde DX9).
    Diğer tüm eklemeler eski oyuna da güncellemeyle eklenecek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.