Şimdi Ara

Dolandırıldığımı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonum Samsung Galaxy S3 GT-19300 1 yıl oldu alalı .Telefonum herkesinki gibi arada yere düşüyordu. Bir gün yine düştü ve telefonun ortadaki düğmesinin yanında çatlak oluştu. Çok zor şarj oluyordu artık çünkü şarj yuvasını oturtmakta zorlanıyordum ama tam olarak taktım mı hareket ettirmez isem şarj oluyordu.

    Ben okuldayken annem servise götürmüş ekran kırığını düzeltmeyecek ama şarj yerini yapacaklardı. 10 gün gibi bi zaman sonra annem telefonu almaya gitti ama şarj yerini değil ekranı tamir etmişler ve para istemişler ,annem ekran tamir olmayacak diye telefonu vermeden önce not yazmış iyi ki para alamadılar. Neden sarj girişini yapmadınız diyince şarj girişinde sorun yok bunun anakartı yanmış , anakart değişmesi lazım demişler. (araştırdım biraz anakart öyle bir iki ufak düşürme ile bozulcak birşey değilmiş)telefonu verdiklerinde ilk annem anlamamış evde fark ettik arka kapağında 3 tane çatlak var ve kapak tam oturmuyor. Telefonun bataryasında aşınmalar filan var benim bataryam bu kadar kötü halde değildi ve sanki telefonun içi farkı batarya arkasındaki telefonun özellikleri yazan kağıt sonradan yapıştırılmış filan gibi geliyor ama daha önce dikkatli bakmadığım için emin olamıyorum arka kapağı bile farklı gibi geliyor.

    Sonuç olarak 1 yıl daha yeni oldu telefonu alalı ve şarj yuvası ile ilgili sorunum olduğunu düşünürken anakart ın bozulmuş olması 700 tl gibi bir fiyata değiştirilebilir olması ben pek razı olamadım. Annem samsung servisi olduğunu kapılarının üstünde samsung logosu olduğunu filan söylüyor ama görmediğim için inanamadım . Ne biliyorsanız bana fikir verin ne yapsam bilemiyorum







  • ne güzel - bulduklarını ellemeye kalkıyor servisler -


    fişi faturası var mı elinde - hangi servis olduğunu bi çıkarıver ortaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.