Şimdi Ara

CES 2015 fuarında yeni bir Desire modeli tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • CES 2015 fuarında yeni bir Desire modeli tanıtılacak





     

    Önceki CES fuarlarında genelde Sony tarafından akıllı telefon tanıtıldığını ve ağırlığın tablet cihazlarında olduğunu görürdük. Ancak CES 2015 fuarında akıllı telefon yağmuruna tutulacağımız anlaşılıyor zira üreticiler rekabet kaygısıyla lansmanları öne çekmeye başladı.




    Sony'nin Xperia Z4 modeli, Xiaomi'nin yeni amiral gemi modeli, Huawei'nin üst seviye bir modeli derken HTC'nin de bir lansman planladığı ortaya çıkmıştı. HTC bu lansmanda yeni bir Desire akıllı telefonu tanıtacak. 




    HTC'nin One M9 adlı amiral gemi modelini tanıtması bekleniyordu ancak firmanın ipuçlarında şimdilik böyle bir işaret mevcut değil. Ancak önümüzdeki günlerde firmanın böyle bir niyeti olduğu ortaya çıkabilir. 




    HTC'nin yeni Desire modeli hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil. Ancak firmanın alt seviyeye odaklanma stratejisi düşünüldüğünde ön kamerası gelişmiş orta seviye bir Desire modeli karşımıza çıkabilir. Zaten davetiye görselinde de kamera simgesi büyük olarak ön plana çıkarılmıştı. HTC'nin masaya neler koyacağını 5 Ocak itibariyle hep birlikte göreceğiz.  

     

     








  • Her sene erkenden sızıntılar olurdu.Bu sene sır küpü gibi.

  • Telefon alicam ces i bekliyorum ama hata mi ediyorum bilmiyorum cunku amiral bir sey alamam, 1000 1100 en fazla. Hata mi ediyorim.sizce bu aralikta telefon cikar mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarda bir seri az birşey tutsun hemen sapıtıyorlar. Şu zamana kadar geçmişten ders çıkartan global firma görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moncall7091 O parayla ikinci el amiral gemisi alırsın. Hatta 100-200 daha koy üstüne çok daha iyilerini alırsın. 1300 TL LG G3 32GB + One E8 + Desire Eye Spot)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fırat.Duran

    Moncall7091 O parayla ikinci el amiral gemisi alırsın. Hatta 100-200 daha koy üstüne çok daha iyilerini alırsın. 1300 TL LG G3 32GB + One E8 + Desire Eye Spot)

    2. El de ital telefonda hep twhlikeli geliyor bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htcnın m serısı guzelde desırelar pek matah degıl klasık batayra zayıflıgı varken kasa kalıtesındende kırpmaya basladı htc malesef.

  • Htc Butterfly modelinin üstüne kesinlikle gitmeli yanlız Butterfly 2 iğrençti. Siyah ve kırmızının bir telefona ne kadar yakışabileceğinin Htc ile anladım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moncall7091

    Telefon alicam ces i bekliyorum ama hata mi ediyorum bilmiyorum cunku amiral bir sey alamam, 1000 1100 en fazla. Hata mi ediyorim.sizce bu aralikta telefon cikar mi?

    Bence beklemelisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta halli bir telefon alicak arkadas ces i bekle bundan sonra yapilacak fuarlar amiral gemileri icin olucak

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.