Şimdi Ara

Xiaomi'den bu kez bir dizüstü modeli gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Xiaomi'den bu kez bir dizüstü modeli gelebilir





    Teknoloji dünyasına akıllı telefon ile giriş yapan sonrasında ise tablet, televizyon, harici şarj ünitesi, hava temizleyici gibi farklı kategoriler ile devam eden Xiaomi'nin bu kez de bir dizüstü modeli üzerinde çalıştığı iddiası gündeme geldi. 




    Çin'den gelen görseller Xiaomi'nin üzerinde çalıştığı iddia edilen dizüstü bilgisayar modelini gözler önüne serdi. Alüminyum alaşımdan imal edildiği düşünülen dış tasarım MacBook Air modeline oldukça benziyor. Modelde Mi logosunun ön ve arka kısımda kullanıldığı görülüyor. 




    Xiaomi mobil cihaz segmentinde uyguladığı rekabetçi fiyat politikasını dizüstü segmentinde de kullanacak. Haswell tabanlı Core i7 4500U işlemci, 2 adet 8GB çift kanal RAM modülü, 15 inçlik Full HD gibi özelliklere sahip olan cihazın 481$ gibi düşük bir maliyete sahip olacağı belirtiliyor. 




    Çin, Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlarda başarılı satışlar yaparak rekorlara imza atan Xiaomi'nin sözkonusu dizüstü bilgisayar olduğunda kısıtlı pazar ile sıkıntı yaşayabileceği tahmin ediliyor. Bu bakımdan firmanın uluslararası pazar için bir hamlesinin olup olmadığını beklemek gerekiyor. Ancak ortada resmi bir teyit olmadığını belirtmek gerek.  

     

     








  • Satıp satmayacağını bilmem ama Apple ürünlerine benzerliği sebebiyle gene çok eleştiri alacakları kesin, MiPad'i hatırlayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkarsın . Xiaomi geleceğin firmaları arasında kendine iyice yer alacak . İnce yapıp U işlemci koyacağına kalın yap M işlemci koy daha iui olur . Nerden çıkardılar bu işlemcileri .

  • ekrem lütfen gizmoda gördüğü her haberi getirip buraya girme, zaten çoğu sahte haber.

  • ön panel dehşet
    edit:panel gerçekten kötü ve logoda hiç olmamış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BilimAdamı -- 29 Aralık 2014; 20:51:05 >
  • Tasarım benziyor falan ama adamlar yapıyor dizüstü işine girsinler uygun fiyatlarla yine ilk 3e girer mobil sektörde olduğu gibi.

  • Vestel ve yandaşları yapana kadar elektronik camiası sürünecek yeni yılla birlikte.Hayırlı olsun Xiaomi.

    En azından ülke içinde rahat rahat kaliteli ürün alıyor vatandaşınız.Biz alana kadar en azından 10 yıl geçer.Elektronik ve gümrükte vergiden muaf olmak istiyoruz.

  • Xiaomi'nin laptop sekörüne girmesinin kimseye bir zararı olmaz,heleki tüketiciye.Xiaomi sadece kaliteli ve hesaplı olmaya özen göstersin.Sadece çeşitli sektörlerde (akıllı telefon,enerji depolama aygıtları,laptop vb.) bulunmak için değil,kaliteyi hissettirmek için yapsın ürünlerini.Mesela Asus zenfone serisi ile akıllı telefon pazarında ucuz ve kaliteli ürün isteyen kitleyi cezbetti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydogdu1453

    Vestel ve yandaşları yapana kadar elektronik camiası sürünecek yeni yılla birlikte.Hayırlı olsun Xiaomi.

    En azından ülke içinde rahat rahat kaliteli ürün alıyor vatandaşınız.Biz alana kadar en azından 10 yıl geçer.Elektronik ve gümrükte vergiden muaf olmak istiyoruz.

    Oldu çay kahve ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ouzqan

    Çıkarsın . Xiaomi geleceğin firmaları arasında kendine iyice yer alacak . İnce yapıp U işlemci koyacağına kalın yap M işlemci koy daha iui olur . Nerden çıkardılar bu işlemcileri .

    Ben i5 4210U kullanıyorum gayette memnunum. Pil ömrü harika. Bilgisayarın fanı oyuna girmedikçe çalışmıyor. Oyuna girince de 2.70 ghz çıkıyor ve 6 ay oldu alalı hala daha bana sıkıntı çıkartmadı. Çok önyargılı yaklaşıyorsunuz bu işlemcilere
  • bizim casperin sattığı 14" lik dokunmatiğe benziyo bu :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.