Şimdi Ara

Dual supp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunda denemek istediğim şeylerden birisi de bu, bana ne supp kaldığında çoğunlukla janna tercih eder ve ap kasarım, peki bir oyunda nami ve janna olsa, adc olarak bir draven yada bir ezreal olsa, bu tarz şeyler düşünüyorum, hasarı ağırlaştıracak hard disengage, buna eklenebilirse lulu fln böyle takımdaki adc yi güçlendirecek şampiyonlar işte. bunun savunma tarzı da kurulabilir aslında.



  • kore takımlarından biri lulu, janna, leona, vayne thresh olması lazım bu kadro ile maç yapmştı. takımın ölüsü yeter niyetine.
  • Supportif midlanerlar bunun için var zaten. Mesela atıyorum kayle top maokai jungle lulu mid janna support x adc olan tüm amacı adc ye buff vermek adc için disengage yapmak adc için peel yapmak olan bi takım kurulabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman Lulu ile support buildi gittim maçları kaybettim. Ondan beridir full ap kasarım. Yeri geldi late tf de 2. apc rolü üstlenip quadra, penta attım. Yeri geldi ap den elde ettiğim bonus sayesinde ADC mi kalkan ve ulti ile yıkılmaz hale getirdim.

    Yine de Katarina gibi herolar varsa Komuta Sancağı çok iyi gidiyor.

    Hatta şunu yapın anlasıp, topa cıkıp supportluk yapsın birisi oyunda jung olmasın. Oyun başında blue u ve redi mid ve adc ye verip cok rahat split push yapabilirsiniz toptan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.