Şimdi Ara

iPhone 5 kilit tuşu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • üst tuşum uzun bir zamandır bozuk. daha önce bir kez gitti istanbula cihaz. o zaman şarj girişinde bir problem vardı ve jbliydi. cihazın şarj giriş yerini halletmişler sagolsunlar fakat cihazı açtıklarında jbli oldugunu görünce ilgilenmemişler. daha sonra istanbula gönderme fırsatım olmadı. bir arkadaşım yakın zamanda istanbula gidecek cihazı onunla göndermek istiyorum fakat asıl sorun şu cihazın 2 yılı doldu. cihazı sorgulatırken cihazın 2 senesinin doldurmamış olması gerektiği yazıyor. ama sitede değişime uygun görünüyor. telefonla arıyorum fakat bakan kimse yok. 40 dakika bekledim arama sonlandırıldı daha sonra.

özet: cihazın 2 senesi doldu. cihazı sorgulatırken cihazın 2 senesinin doldurmamış olması gerektiği yazıyor. cihaz ingiltereden alındı ve garanti falan yok. direk randevu alıp göndersem değişim yaparlar mı?
    teşekkürler.

EDİT: aynı durumdaysanız eğer cihaz değişimi yapılıyor. Cihazım değişmiş elime ulaşmasını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurtisHype -- 5 Ocak 2015; 18:14:21 >

RYZEN 7 7800x3D || ASUS ROG STRIX RTX 5070 OC || GIGABYTE B850M FORCE || XPG LANCER BLADE RGB 32 GB 6000 MHZ CL30 || THERMALRIGHT WARFRAME FROZEN PRO 360 MM || MLD M500 ULTRA 1TB SSD || MSI MPG A850GS PCIE5 850W 80 PLUS GOLD || ASUS A21 || KTC H27E6 27" 1 MS 2K IPS 300 HZ

• ben bir yerde okumuştum.2015 in mart ayına kadar götürebilirsiniz yazıyordu.Garantisinin olup olmaması önemli değildi.

Orijinalden alıntı: flowerhorn

ben bir yerde okumuştum.2015 in mart ayına kadar götürebilirsiniz yazıyordu.Garantisinin olup olmaması önemli değildi.

hocam emin olmak istiyorum. telefon gittiğinde yedekte bir telefonum yok maalesef.
    RYZEN 7 7800x3D || ASUS ROG STRIX RTX 5070 OC || GIGABYTE B850M FORCE || XPG LANCER BLADE RGB 32 GB 6000 MHZ CL30 || THERMALRIGHT WARFRAME FROZEN PRO 360 MM || MLD M500 ULTRA 1TB SSD || MSI MPG A850GS PCIE5 850W 80 PLUS GOLD || ASUS A21 || KTC H27E6 27" 1 MS 2K IPS 300 HZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertwashere

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

ben bir yerde okumuştum.2015 in mart ayına kadar götürebilirsiniz yazıyordu.Garantisinin olup olmaması önemli değildi.

hocam emin olmak istiyorum. telefon gittiğinde yedekte bir telefonum yok maalesef.

haftaiçi 0800 ile başlayan destek hattını arayın . kesin bilgiyi aldıktan sonra telefonu yollayın en iyisi.İnternet ortamında birisi sağ derken diğeri sol diyebiliyor .

Orijinalden alıntı: Dilbilen

50 liraya hem orta hemde power tuşumu yaptırdım. olmazsa öyle yaparsın bence

b planı o yönde bakalım :')
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.