Şimdi Ara

Asus PG191 LCD 19'' GAMING MONITORÜ INCELEMESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
16.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR MONITÖRÜ BIR KAÇGÜNDÜR KULLANIYORUM SIZLERE FOTOGRAFLI INCELEME YAPACAĞIMI SÖYLEMIŞTIM AMA FORUM BUNA IZIN VERMIYOR SANIRIM TEKNIK BIR ARIZA OLUŞTU "Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz" DIYOR NEYSE FOGRAFLAR SONRAYA KALDI

MONITÖR HAKKINDA GERCEKTEN COK GUZEL DÜŞÜNÜLMÜŞ DIŞ GÜZELLIGI MUKEMMEL KABLOLAR TEK BIR KOBLO ICINDEN GIDIYOR PC KASAYA KADAR ORDA UCLARI ACIK BIR SEKILDE TAKIYORSUN YANI TEK BIR KABLOYA TOPLAMALARI GUZEL OLMUS AYAKLIGI DESEN GERCEK METAL KULLANILMIS COK AGIR VE SAGLAM KESINLIKLE MONITORU KALDIRABILIYOR TUSLAR MONITOR KAPALIYKEN GOZUMUYOR SANKI LG CHOCKLAT TELEFON GB YAPMISLAR MONITOR ACIKKEN ISIKLARI YANINIYOR VE DUMELERIN KULLANIMI COK KOLAY TAM 6 TANE TUS BULUNUYOR WEB KAMERASI MUKEMMEL KALITEDE SES SISTEMI BASLI MASLI GUZEL BIR MUZIK KEYFI SUNUYOR AMA HENUZ TAM DENEYEMEDIM SESTE BIR SORUNUM VAR BIRAZ CIZIRTI YAPIYOR NERDEN GELDIYINI ANLAYAMADIM YA COK ACTIGIMDAN YA KABLOLAR DEGIYOR YADA GERCEKTEN KABINLERDE BIR SORUN VAR BUNU TAM ANLAYAMADIM AMA SES COK ACTIGIMDA BAZI SARKILARDA CIZIRTI DUYDUM NEYSE BU SORUNLA SONRA ILGILENECEM.
    GELELIM GORUNTUYE GERCEKTEN KONULAM MODLAR COK AKILCI OLMUS VE ISTER ISTEMEEZ KULLANMAYA ZORLUYOR YANI NORMAL MODDA OYUN OYNARKEN BIRAZ KARANLIK GELIYOR OYUN MODUNDA WIN GEZINIRKEN GOZLERI COK YORUYO YANI GEREKTIYI YERDE GEREKTIYINI SECMEYE ZORLUYO GECE MODU AYNI PHILIPS LIFEFRAME TUSU GB ISIK VE AYDINLATMA VERIYOR MS OLAYI MUKEMMEL NFS DE HIC BIR SEKILDE HAYALETLENME GORUNMUYOR NEED FOR SPEED CARBON OYNADIM SUPER BIR GORUNTU VERIYOR BENCE TAM ANLAMIYLA BAŞARILI BIR URUN EYER BIR KERE ALAYIM EN IYISINI ALAYIM DIYORSANIZ VE "UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGIN DEĞILIM SÖZÜNE KATILIYORSANIZ BUYURUN DERIM
    BU BU MONITÖRLE ILGILI SON YAZIMDI GELEN SORULAR OLURSA TABIKI CVP LARIM BU ARADA N72 USB KABLOSUNU BULURSAM ONDAN DAHA GÜZEL RESIMLERDE ATARIM.
    SAYGILAR

ONUN DIŞINDA ÖZELLIKLERI

ASUS; 2ms hızlı tepki süresi ve Power Bass(Sub-Woofer) Sistemi ile özellikle oyunlarda ihtiyaç duyulan yüksek görüntü ve ses performansı sağlayan PG191 modelini tanıttı. Gelişmiş tasarım özellikleri, mükemmel görüntü performansı, güçlü ses sistemi, görüntülü konferans imkanı sağlayan bütünleşik web kamerası ve kullanışlı tuşları ile yüksek performans sağlayan PG191 özellikle dünyanın ilk oyun LCD’si olma özelliği ile öne çıkıyor.
    Zarif Tasarım
    Yumuşak çizgilere sahip siyah ve gümüş renkli kasası, alüminyum tabanı ve paneli tutan arka kolu, siyah ön çerçevesi ile PG191 oldukça zarif bir tasarıma sahip.
    ASUS Power Bass Sistemi ve SRS TruSurround XT™ Teknolojisi
    PG191; uygulamalardan maksimum keyfi almanızı sağlayacak derece üstün ses çıkışına sahip 2.1-kanal hoparlörlere sahip. (10W satellite hoparlör ve 15W ASUS Power Bass Sistemi (Sub-Woofer) ) Ayrıca SRS Lab’ın Flagship TruSurround XT virtual surround ses teknolojisi sayesinde, Dolby™ ses destekleniyor ve oyunlarda 5.1- ve 6.1-kanal ses efektleri sağlanabiliyor.
    2ms Hızlı Tepki Süresi
    Trace Free tepki süresini azaltırken istenmeyen gölge ve izleri en aza indirerek çok daha keskin ve hızlı görüntü olanağı sağlayan Asus’un geliştirdiği bir teknoloji. Bu teknoloji sayesinde 2ms tepki süresi ile 3D oyunlarda ve DVD filmlerde daha düzgün ve kusursuz görüntü sağlanıyor.
    Bütünleşik Web Kamera ile Sınırsız İletişim
    Bütünleşik 1.3 mega piksel web kamera, kulaklık ve mikrofon girişleri özellikle online oyun oynamak isteyenler için komple interaktif çözüm sunuyor. Takım arkadaşlarınızla oyun oynarken bir yandan da video konferansı ile iletişim kurabilir böylece oyunlarınızı çok daha keyifli hale getirebilirsiniz. LifeFrame™ teknolojisi ile de oyun esnasında ekran görüntüleri alabilir ve video kayıt yapabilirsiniz.
    Kısayol Tuşları ile Ses ve Görüntü Modlarını Etkinleştirin
    PG191 çeşitli ses ve görüntü modlarının kolayca etkinleştirilebilmesini sağlayan kısayol tuşlarına sahiptir. Böylece kullanılan uygulamaya bağlı olarak seçilecek doğru mod sayesinde ses ve görüntü kalitesi en üst düzeyde tutulur.
    - Ses için 5 mod seçimi (Dövüş Oyunları, Strateji Oyunları, Tiyatro, Müzik, Standart)
    - Görüntü için 5 farklı mod seçimi (Oyun, Gece Modu, Tiyatro, Manzara, Standart)
    - SRS TruSurround XT özelliğini açıp kapamayı sağlayan kısayol tuşu
    Splendid Video Intelligence Teknolojisi
    Splendid teknolojisi ile kullanıcının monitörü o anki kullanım amacına uygun 5 farklı moddan birine ayarlaması ve bunun sonucunda da monitör üzerinde istediği görüntü kalitesini zahmetsizce yakalaması kolayca mümkün oluyor. Standart, Manzara, Oyun, Gece Modu ve Tiyatro gibi hazır modların yanı sıra insan teni için de 3 farklı mod bulunuyor ve yine isteğe göre seçilebiliyor
    Bu özellikler sayesinde TV kalitesinde film izlemek, bilgisayar üzerinde de mümkün oluyor ve oyun modunda kullanıcılar çok daha rahat detayları görerek oyun oynayabiliyorlar.
    Teknik Özellikler
    Panel Tipi: TFT LCD
    Panel Boyutu: 19"
    Max. Çözünürlük: SXGA 1280x1024
    Nokta Aralığı: 0.294mm
    Parlaklık: 300cd/㎡ (typi.), 320cd/㎡ (max.)
    Kontrast Oranı: 800:1
    Bakış Açısı (CR≧10): 160°(H)/ 160°(V)
    Renk: 16.2 M
    Tepki Süresi: 2ms (griden griye)
    ZBD (Zero Bright Dot): Var
    SPLENDID™ Video Intelligenct Tek.: Var
    Trace Free Teknolojisi : Var
    Video Ayarı Mod Seçimi: 5 mod (Standart, Tiyatro, Oyun, Gece Görüşü, Görünüm)
    Ten Rengi Seçimi: 3 mod (Doğal, Kızıl, Sarışın)
    Renk Isısı Seçimi: 5 mod (Serin, Normal, Sıcak, sRGB, Kullanıcı)
    1.3M Piksel Webcam (üzerinde): Var (Ayarlanabilir)
    Stereo Speaker (üzerinde): 5W x 2
    Woofer: 15W (ASUS Power Bass Sistem)
    SRS TruSurround XT™ - Dialog Clarity™: Var
    SRS TruSurround XT™ - TruSurround™ (6.1 CH surround ses): Var
    SRS TruSurround XT™ - TruBass™ (surround bass): Var
    SRS TruSurround XT™ - WOW™(3D stereo ses): Var
    Ses Ayarı Mod Seçimi: 5 mod (Standart, Stratejik Oyun, Dövüş Oyunu, Tiyatro, Muzik)
    Melodi (Güç açık/kapalı ve tuş kontrol melodileri): Var
    Dijital Giriş: 24-Pin DVI-D
    Analog Giriş: 15-Pin D-Sub
    Ses Giriş: 3.5mm Mini-jack
    Mikrofon Girişi: 3.5mm Mini-jack
    Kulaklık Girişi: 3.5mm Mini-jack
    USB 2.0 port: 3 port
    Siyah+ Gümüş
    Power LED
    Mavi (açık) / Kehribar (kapalı)
    Eğim: -5° ~ +25°
    Dönüş: -60° ~ +60°
    Montaj (Standart VESA)
    Kensington kilidi
    Güç kaynağı: DC: 100~240V
    Güç tiketimi: Açık: <90W, Kapalı: <2W
    Net Ağırlık (ortalama): 10.5 kg
    Brüt Ağırlık (ortalama): 13.0 kg
    Boyutlar (mm) G x Y x D: 444.9mm x 463.4 mm x 240.0 mm
    Diller:
    Batı Versiyon: İngilizce, Almanca, Italyanca, Fransızca, Flemenkçe, İspanyolca, Rusça
    Doğu Versiyon: İngilizce, Geleneksel Çince, Basit Çince, Japoca, Korece Çabuk Başlama Kılavuzu:
    İngilizce, Almanca, Italyanca, Fransızca, Flemenkçe, İspanyolca, Rusça, Portokizce, Lehçe, Çekçe, İsveçce, Norveçce, Fince, Danimarkaca, Türkçe, Arapça, Geleneksel Çince, Basit Çince, Japonca, Korece, Thaice
    Kullanıcı Klavuzu:
    İngilizce, Almanca, Italyanca, Fransızca, Flemenkçe, İspanyolca, Rusça,
    Geleneksel Çince, Basit Çince
    Aksesuarlar:
    4'ü birarada VGA-Audio-Mic-USB kablosu, DVI kablosu, güç kablosu, destek CD'si(kullanıcı klavuzu, webcam sürücüsü, LifeFrame), çabuk başlangıç klavuzu, garanti kartı (Opsiyon)
    Kalite Standartları

Energy Star, UL/cUL, CB, CE, FCC, CCC, BSMI, Gost-R, C-Tick, VCCI, MIC, YeşilASUS(RoHS uyumlu), WEEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySTyLE -- 5 Kasım 2006; 0:31:48 >

• ben kullaniyorum harika bisey duvara monte olmaz bu ya nasil olcak arkada bass lari var herseyden önce cok sexyyy bisey herkes benim monotörü görünce bune diyorlar sifirdan bile monitore bak hepsinde böyle degil bunda sifirdan bile süper görüntü var elinle dokun öbürlrine hemen cöküyor ekran bunda öyle degil oyunlarda süper bence süper bi alet nede olsa ASUS yapiyor

Orjinalden alıntı: loger

kaça aldın gfburak ?

arkadasim ben suan yurt disinda oldugum icin yurt disindan aldim ortalama burda 425€-450€ arasi ama ben 399€ aldim nedeni babamin arkadasindan aldim KDV ödemedim yani
    YANI SEN BU SEKILDE KULLANIYON BELKI AMA KUTUNUN IÇINDEN BUNLA ILGILII BIRSEY ÇIKTIMI ?

2-)HADI IÇINDEN BÖYLE BIRSEY ÇIKMADI DIYELIM PEKI MONITÖRÜ ALDIGINDA SONUÇTA O ARKASINDAKI BAS MUHABBETI VE AYAK TAKILI DEGIL DURUMDA ÇIKIYOR ONU SEN TAKION YA BEN ALDIM DIYELIM O BAS VE AYAKLIGI TAKMASAM (ÇUNKU ALANIM ÇOK KISITLI) O SEKILDE ÇALISIYORMU AYAKLIK OLMADAN ? HADI AYAKLIK OLMADAN ÇALIŞMIYOR DIYELIM AYAKLIĞI TAKTIM DIYELIM,BEN DUVARA KUÇUK BIR RAF YAPSAM DERINLIYI FAZLA OLMAYAN O RAFA KOYABILIRMIYIM ? YOKSA ARKASINDAKI O BAS ZIMBIRTISI RAFA KOYMAMA ENGEL OLUCAK KADAR ÇIKINTIMI ?

3-)MONITÖR PARLAK EKRANMI NORMAL EKRAN TEKNOLOJISIMI KULLANIYOR ? BENIM SUAN BU YAZIYI YAZMAKTA KULLANDIGIM NOTBOOK UMUN EKRANI PARLAK EKRAN VE BU EKRAN OYUNLARDA ÖZELLIKLE ODA IŞIGI YADA GÜNDÜZ OYNARKEN YANSIMA YAPIYOR O ESKI CRT EKRANDAKI RAHATLIGI VERMIYOR BANA AYNI SORUNU YASIYORMUSSUN ? YOKSA BU NOTBOOK EKRANI OLDUGU IÇINMI BÖYLE ? ASUSTA SEN BU SORUNU YAŞAMIYONMU ?

4-)OYUNLARDAKI PERFORMANSI NASIL ? YANI HIZI HAYALETLENME YAPIYORMU ? KONTRASTI YETERLIMI ?
    PARLAMA YADA KARARMA OLUYORMU BAKIŞ AÇILARINA BAĞLI OLARAK ?

5-)BUNLARIN DIŞINDA SENIN BU MONITÖR HAKKINDA BAHSETMEK ISTEDIYIN HOŞUNA GIDEN VE GITMEYEN YÖNLERI NELER ?

6-)BIRAZ FAZLA OLDU SORULARIM BELKI AMA SON OLARAK MONITÖRÜN AÇIKKEN FARKLI AÇILARDAN ÇEKILMIŞ OYUNDAYKEN ÇEKILMIŞ ARKASINDAN ÇEKILMIŞ OLARAK BIR KAÇ FOTOGRAF YOLLARMISSIN ?

BU MONITÖRÜ KULLANAN SINIRLI SAYIDAKI ÖZEL INSANLARDAN BIRISIN VE BU BILGILERI DH DEKILERLE PAYLAŞTIGIN VE PAYLAŞACAĞIN IÇIN
    SIMDIDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySTyLE -- 29 Ekim 2006; 2:12:56 >

• Evet..
    tam aradığım monitor özelliklerine sahip,

ama şu kenarlık çıtalarını biraz daha ince yapamazmıydı asus?

Çerçevesi çok geniş gözüküyor, tek eksiği o bence..
    Birde arkadaki surrond haporleri geriye doğru fazla abartılı duruyor..

ama yine de fovorilerimin 1. sırasında..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Asus un bu seri ekranlarından almak istedim üstelik sıfır parlak nokta garantisi bile var. Ancak bu ekranı görünce en çok dış çerçevesi rahatsız etti beni. O kadar parlak duruyor ki insanın gözünü alır açıkcası. Kullanan arkadaşlara sorayım, bu ekranın çerçevesi parlama yapıyor mu?
  • bu monitör çok süper.alacağım monitör.fakat şu an ekran kartını değiştireceğim için alamayacağım.artık bir kaç ay sonra.2ms tepkime süreside dehşet birşey olmalı.bir sorum olacak bunun nokta aralığı ne kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

2ms tepkime süreside dehşet birşey olmalı.bir sorum olacak bunun nokta aralığı ne kadar.

yukarıda yazdım özelliklerini ama gözünden kaçtı sanırım

Orjinalden alıntı: MySTyLE

quote:

2ms tepkime süreside dehşet birşey olmalı.bir sorum olacak bunun nokta aralığı ne kadar.

sence nokta aralığı fazla değilmi.benim şuan kullandığım samsung crt monitörün nokta aralığı 0.20

bununda en fazla 0.26 olması gerekmezmi.yakından bakınca ekran kare kare görünür tahminimce.ama yakından görmedende birşey diyilmez.

• valla yalnışmıyım değilmiyim bilmiyorum ama suanda piyasada satılan birçok lcd monitörün nokta aralığı 0,29 diye biliyorum

ASUS PW201

# MODEL : ASUS PW201
    # EKRAN BOYUTU : 20.1" WIDE SCREEN LCD
    # VIS (Görülebilir Ekran Boyutu) : 20.1"
    # DOT/YATAY PITCH (mm) : 0.258/0.258
    # KONTRAST ORANI : 800:1
    # TEPKİME SÜRESİ : 8ms
    # PARLAKLIK : 350
    # MAX.ÇÖZÜNÜRLÜK : WSXGA+ 1680x1050
    # DİĞER ÖZELLİKLER 1 : 176 derece yatay / 176 derece dikey görüş açısı, Splendid Teknolojisi , ZBD (Zero Bright Dot), 16:10 geniş görüş açısı ve 90 derece pivot kapasitesi
    # DİĞER ÖZELLİKLER 2 : Entegre 1.3MP webcam, USB 2.0 x 3, Composite x 1, S-Video x 1, Component x 1, Kulaklık, Picture in Picture, yükseklik ayarı
    # VIDEO BAĞLANTISI : D-SUB & DVI
    # ENTEGRE STEREO/HOPARLÖR : 2 x 3 Watt Stereo
    # GARANTİ : 3 YIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySTyLE -- 29 Ekim 2006; 17:29:32 >

• quote:

quote:

quote:

sence nokta aralığı fazla değilmi.benim şuan kullandığım samsung crt monitörün nokta aralığı 0.20

bununda en fazla 0.26 olması gerekmezmi.yakından bakınca ekran kare kare görünür tahminimce.ama yakından görmedende birşey diyilmez.

Widescreen olmayan lcd'lerin hemen hepsinde böyledir nokta aralığı.

• ASUS PW191

Teknik Özellikler

Panel Büyüklüğü:
    19" Wide Screen (TN Type)
    Maks. Çözünürlük:
    WXGA + 1440x900
    Nokta Aralığı:
    0.285mm
    Parlaklık (Maks.):
    300cd/m2
    Kontrast Oranı (Maks.):
    600:1
    Görüş Açısı (Yatay/Dikey):
    150°/130°
    Renk:
    16.2M (6 bit FRC)
    Tepki Süresi:
    8ms (Tr+Tf)
    ZBD (Sıfır Parlak Nokta)
    Giriş Dijital Giriş:
    24-Pin DVI-D
    Analog Giriş:
    15-Pin D-Sub
    Ses Girişi:
    3.5mm Mini-jack
    Kulaklık Girişi:
    3.5mm Mini-jack
    Renkler Gümüş + Siyah
    Hoparlör 2W x 2 Stereo (RMS)
    Eğim Eğim: +90° ~ -5°
    Dönüş: +60° ~ -60°
    Pivot: 0° / 90° (Saatin ters yönünde)
    Yükseklik Ayarı: Var
    Montaj (Standart VESA) 100 x 100mm
    Güç Güç göstergesi (LED): Mavi (Açık)/ Koyu Sarı (Stand-By)
    Voltaj Oranı: DC: 100~240V
    Tüketim (Açık): <48W
    Tüketim (Stand-by): <2W
    Boyutlar (mm) G x Y x D 520 mm x 490 mm x 280 mm
    Ağırlık Net (Ortalama.): 8.5 Kg
    Toplam (Ortalama): 10.5 kg
    Aksesuarlar VGA kablosu
    DVI kablosu
    Ses kablosu
    Adaptör
    Güç kablosu
    Kullanım Klavuzu CD'si (PivotPro)
    Hızlı Başlangıç Klavuzu
    Garanti Kartı (opsiyonel)
    Kalite Standartları Energy Star, UL/cUL, CB, CE, FCC, CCC, BSMI, Gost-R, C-Tick, VCCI, Green(Lead Free, RoHS), MIC, WEEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySTyLE -- 29 Ekim 2006; 17:39:40 >

• Onlar ASUS'UN pahalı modelleri istesen bu modelin gelmesini bekle......

Fakat DVI yok ona göre............

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824236008
  • quote:

Burak hazır almış bırını yakalamıssım sorayım sorularımı çunku bende pazartesı almayı dusunuyorum
    1-)YUKARIDADA YAZDIGIM GB SITESINDE ''VESA duvara montaj ve kablo yönetim dizaynı'' DİYE BİR LAF
    LINKIhttp://tr.asus.com/products4.aspx?l1=10&l2=86&l3=0&model=1275&modelmenu=1 EN ALTA BU
    YANI SEN BU SEKILDE KULLANIYON BELKI AMA KUTUNUN IÇINDEN BUNLA ILGILII BIRSEY ÇIKTIMI ?

2-)HADI IÇINDEN BÖYLE BIRSEY ÇIKMADI DIYELIM PEKI MONITÖRÜ ALDIGINDA SONUÇTA O ARKASINDAKI BAS MUHABBETI VE AYAK TAKILI DEGIL DURUMDA ÇIKIYOR ONU SEN TAKION YA BEN ALDIM DIYELIM O BAS VE AYAKLIGI TAKMASAM (ÇUNKU ALANIM ÇOK KISITLI) O SEKILDE ÇALISIYORMU AYAKLIK OLMADAN ? HADI AYAKLIK OLMADAN ÇALIŞMIYOR DIYELIM AYAKLIĞI TAKTIM DIYELIM,BEN DUVARA KUÇUK BIR RAF YAPSAM DERINLIYI FAZLA OLMAYAN O RAFA KOYABILIRMIYIM ? YOKSA ARKASINDAKI O BAS ZIMBIRTISI RAFA KOYMAMA ENGEL OLUCAK KADAR ÇIKINTIMI ?

3-)MONITÖR PARLAK EKRANMI NORMAL EKRAN TEKNOLOJISIMI KULLANIYOR ? BENIM SUAN BU YAZIYI YAZMAKTA KULLANDIGIM NOTBOOK UMUN EKRANI PARLAK EKRAN VE BU EKRAN OYUNLARDA ÖZELLIKLE ODA IŞIGI YADA GÜNDÜZ OYNARKEN YANSIMA YAPIYOR O ESKI CRT EKRANDAKI RAHATLIGI VERMIYOR BANA AYNI SORUNU YASIYORMUSSUN ? YOKSA BU NOTBOOK EKRANI OLDUGU IÇINMI BÖYLE ? ASUSTA SEN BU SORUNU YAŞAMIYONMU ?

4-)OYUNLARDAKI PERFORMANSI NASIL ? YANI HIZI HAYALETLENME YAPIYORMU ? KONTRASTI YETERLIMI ?
    PARLAMA YADA KARARMA OLUYORMU BAKIŞ AÇILARINA BAĞLI OLARAK ?

5-)BUNLARIN DIŞINDA SENIN BU MONITÖR HAKKINDA BAHSETMEK ISTEDIYIN HOŞUNA GIDEN VE GITMEYEN YÖNLERI NELER ?

6-)BIRAZ FAZLA OLDU SORULARIM BELKI AMA SON OLARAK MONITÖRÜN AÇIKKEN FARKLI AÇILARDAN ÇEKILMIŞ OYUNDAYKEN ÇEKILMIŞ ARKASINDAN ÇEKILMIŞ OLARAK BIR KAÇ FOTOGRAF YOLLARMISSIN ?

BU MONITÖRÜ KULLANAN SINIRLI SAYIDAKI ÖZEL INSANLARDAN BIRISIN VE BU BILGILERI DH DEKILERLE PAYLAŞTIGIN VE PAYLAŞACAĞIN IÇIN
    SIMDIDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM

SAYGILAR

1.)valla güzel kardesim dedigim gibi bu duvara monte olmaz arkada basslar var felan onunda cikmasi olanaksin onun icin böyle bisey yok bende aldigim yerden felan böyle bisey duymadim böyle biseyde cikmadi kutudan.

2.)ayaklar ve basslar takili cikiyor zaten kocaman bi kutusu var mormal LCD monitor kutularindan cok büyük zaten bizim takmamiz felan cok zor cokda agir ve simdi senin koycan rafa bagli nekadar derinlikde cm. olarak yazsaydin bende sana sigar yada sigmaz diye yazabilirdim vede ayak tarafi ve bassin derinligi ayni hizada ayagi otutturdugu zaman zaten bass tarafida iceriye girer insallah ne demek istedigimi anlamisindir resimlerdede gözüküyor vedebass lari cikarirsan zaten bunun ne özelligi kalirki ozaman baska bisey alcaksin oyunlarda süper bi sess var

3.)Ekran parlak ekran zaten burda da yazmislar asusun kendi ürettigi PG191 ASUS'un muhteşem Splendid™ Video Intelligence Teknolojisi ile optimize edilmiş renk, parlaklık, keskinlik performansı var bu PG191 ister isik acik ister pencere acik ister günes olsun ne olursa olsun anla beni gölge felan yok yansima yok sifir acidan bile ekrana baka biliyorsun süper bi görüntü var vede ben bunu almaya gittigimde asusun pw191 ve LG, samsung Sony ekranlari karsilastirdim cogunda yansima yapiyordu sifirdan bakinca öbürlerinden göremiyorum ama PG191 de baska bunda baka biliyorum eve getirdigimde hemen kardesim bile dedi bide ekran cok saglam öbür tft LCD ler gibi hemen icine cökmüyor elledigin zaman bu biraz daha saglam yapmislar dedigim kisaca yansima gölge felan yok

4.)oyunlardaki perfonmasi hizli olsun be arkadasim 2ms hemen eve gelince BF2 ve BF2142 denedim ve süper bir kalite var yansima gölge felan yok zaten üstündeki dügme ayari var basiyorsun action oyunu seciyorsun ve kalitede ona göre oluyor kontrast 800:1 cogu LCD lerde yok olanlarda baya bi pahali bikerem ses süper oyunda ama evde kimse olmasa daha iyi olur hemen rahatsiz oluyorlar :)

5:)hosuma giden yeri cok sexyy gercek durusu bi baska foto gibi degil baska üstte dügme felan yok dokunuyorsun yani cerceveye ordan sece biliyorsun oyun icin film vs seciyorsun sessi hosuma gitti simdi masamdan aporlo leri kaldirdim kalabalik yapmiyor hosuma gitmeyen bi yerini daha görmedim belki ilerde görebilirim simdilik hersey tamam benim icin ha bide granti 3 sene 1, senesinde pixel bisey olursa degistiriyorlar

6.) soruya cevap veremiycem simdi evde olmadigim icin zamanim olmadigi icin yarini beklersen anca yapabilirim

gec yazdigim icinde ayrica özürdilerim ve sunu belirteyim ben cok begeniyorum ve alirda begenmessen aman beni suclama yardimci olduysam ne mutlu bana

Not. bide arkadaslar Türkce sayfada yani asusun herseyi yazmiyor ingilizceniz felan varsa asusun gercek sayfasini okuyun.

saygilarimlan GFBurak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFBurak -- 29 Ekim 2006; 23:12:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Alp_er

Bende Asus un bu seri ekranlarından almak istedim üstelik sıfır parlak nokta garantisi bile var. Ancak bu ekranı görünce en çok dış çerçevesi rahatsız etti beni. O kadar parlak duruyor ki insanın gözünü alır açıkcası. Kullanan arkadaşlara sorayım, bu ekranın çerçevesi parlama yapıyor mu?

2 haftadir kullaniyorum ve bazi arkadaslar cercevesi felan begenmiyor benim cok hosuma gitti kalinligida sunun icin yapmis olabilirler üstünde felan dügme yok nasil desem cerceve ayna gibi bisey var ona basiyorsun cokda süper elini üstüne koy yetiyor benim cok hosuma gitti ayrica yansima felan yok ben görmedim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.