Merhaba; Örnek için söylüyorum, mesela winamp hazır kurulu bir windows xp cd si yapılabiliyor mu? Windows kurulduğunda winamp da kurulmuş olsun. Burada verdiğim winamp örneği basit bir örnek. Kendi bir projem için fikir almak istedim sadece.
evet var xp fiesta diye xp kurulum cd si var nette linkleri gezip duruyor ama ben daha kurup çalıştıranı görmedim içinde ise normal bir bilgisayarda olması gereken hemen hemen bütün programlar varmış(!)
xp fiesta yapı 2 var.oldukça iyi. yapı 1 in dvd versiyonu vardı.biraz sorunlu ama yapı 2 daha iyi. nette bir ara,resmi sitesi de var,fiestaxp ya da xpfiesta gibi bi adresi vardı ama net hatırlamıorum:)
Bunu kendinde yapabilirsin ve birçok program daha ekleyebilirsin windows cd'sine forumlarda vardı nasıl yapılacağı
Katılımsız kurulum diye arat
NLite programına bir bak derim. Windows kurulum cd'si hazırlayabiliyorsun. Kendi sitesinde kurulum yapılabilecek programlarda var. herhalde kendi projenide buna dahil edebilirsin.
Biz eskiden Drive image kullanırdık win 98 varken şimdi artık daha yeni daha süper programlar çıkmış.Bunlardan bi tanesi "Acronis True Image" aslında bu programda pek yeni sayılmaz ama iyi bi programdır. Bunun yanında birde Acronis True Image'e rakip olan yeni bir program varki oda PowerQuest'in "DRIVE IMAGE 7"... Drive image 7 harddiski sektör sektör kopyalıyor ve bunu Dos ortamından değilde windows ortamındanda yapabiliyor.Bunun yanında Acronis True Image'den bunu daha hızlı yapıyor.Bence bu programı bi deneyin.