Şimdi Ara

DIGITURK ENGELLİ TARİFESİ 3 KEYİF PAKETİ ZORUNLULUĞU KALKTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
4.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da belirttiğim gibi, 03/01/2015 itibariyle fiyat artışıyla beraber Haber-Dünya ve Müzik-Eğlence paketleri Giriş paketine eklendikten sonra engelliler için 3 keyif paketi alma zorunluluğu da iptal edilmiştir. Benim gibi sadece Lig TV için Digiturk'e üye olan arkadaşlar 02/01/2015 tarihine kadar MH arayarak keyif paketlerini 03/01/2015 itibariyle iptal edebilirler. Ben 4.denememde iptal edebildim, diğer 3 kişi bunun mümkün olmadığını söylediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jovi -- 27 Aralık 2014; 17:36:05 >



  • İyi akşamlar.
    Bende engelliğim, diji türk lig tv istiyorum.
    bize sundukları indirim ücretlendirmesi nasıl oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hekimoglu52 H kullanıcısına yanıt
    Liste fiyatlarını %50 indirimli hali oluyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • giriş + şampiyonlar paketi 39 ₺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hekimoglu52

    İyi akşamlar.
    Bende engelliğim, diji türk lig tv istiyorum.
    bize sundukları indirim ücretlendirmesi nasıl oluyor.


    Giriş 10 tl
    Şampiyonlar paketi 29 tl
    toplam 39 tl

    Online işlemlerden dilediğiniz paketi hemen iptal ediyorlar

    @s k y



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 28 Aralık 2014; 16:41:22 >
  • Hd kutu bedava mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digitürk engelli tarifesini tırpanlamaya devam ediyor. 15tl olan giriş paketini liste fiyatının yarısı 7,5tl, 19tl olan film ve dizi paketlerinin yarısı 9,5 tl olmasına rağmen maalesef giriş paketinden 10tl ve film ve dizi paketlerinden 11,5tl almaktadır. Sadece keyif paketlerinde 4 tl'nin yarısını alıyor. Normal %50 liste fiyatından indirim koşullarında giriş+3keyif+Dizi+Film paketi alan bir engelli 32,5tl ödemesi gerekirken 39tl fatura çıkmaktadır (yeni fiyat listesine göre). yıllık peşin ödeme ve taahhüt olayını ilk zamanlarda yaparken kuralları değiştirip taahhüt yapmayacağız ve yıllık peşin ödeme de kabul etmeyeceğiz dediler. Yani sadece liste fiyatından %50 indireceğize getirdiler. Şimdi ise sadece 3 adet keyif paketi dışında liste fiyatı üzerinden %50 olayını da kaldırmışlar. Spor extra vb. paketlerde ve kutu ücretlerinde zaten bir indiirm yapmıyorlardı. Sonuç olarak yıllık peşin ödeme yapan normal kullanıcı artık engelli indirimi ile abone olan birisiyle nerdeyse aynı fatura bedeli öder duruma getirildi. Seneye de birkaç tırpan daha yedi mi engelli tarifesinin hiçbir avantajı kalmaz. Ayrıca DSmart'ta 20-25tl'ye full paket izleme imkanı varken 39tl gibi fahiş bir fiyata hem de engelli tarifesinde ödemek ilginç bir ironi. Daha bu 39tl'ye kutu ücretleri de eklenmiş değil üstelik. 8tl HD kutu 15tl plus kutu ücreti ekleyince olay ciddi fahiş fiyatlara dayanıyor. Artık bu engelli tarifesi dostlar alışverişte görsün cinsinde BTK'ya engelli tarifemiz var demiş olmak için listede tutulan bir tarife haline geldi. Ayıp ediyorsun Digitürk!
    Normal bir abone Giriş+3Keyif+Dizi+Film paketi aldığında 55tl ödüyor. 55-39=16tl. Gerçekte yaklaşık %29 gibi bir indirim yapmış oluyorlar yani. Digitürke yanıltıcı reklam yapmaktan dava açılabilir sanırım bu koşullar altında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 29 Aralık 2014; 3:14:14 >
  • Bu bilgi kesin mi sitede bununla ilgili kesin birşey göremedim
  • bizde engelli kapmasımından yararlanıyoruz hd ek servisler şampiyonlar paketi belgesel müzik kanalları var aylık yuvarlak hesap 50 tl ödüyoruz bu duruma göre sadece lig tv istesem ne kadar verecem aylık? ulusal kanallar yinede olacak sanırım? birde haberin kaynağı nedir?
  • Bir forumda konusu geçmişti. Bende MH aradım 3 keyif paketimi iptal ettim. Giriş+Şampiyonlar+HD 46 TL'ye düştü. Sadece Lig TV için DT abonesi olduğumdan HD'yi de iptal edip 39 TL'ye izleyeceğim. D-Smart Süper Paket abonesi olduğumdan HD, Nat Geo, Eurosport sorunum yok. O yüzden keyif paketlerini kapattım. Lig TV'yi de HD'siz izlesem de olur diyorum.
  • Online işlemlerden paketinize bakın. 3 ocakta düşecek diye yazıyor. Ayrıca yeni zamlı fiyatları da göreceksiniz orada. %10 gibi önceki faturanızdan fazla odeyeceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxplanck

    Hd kutu bedava mı

    HD bedeli 7 TL. HD'de alırsanız 46 TL olur.
  • Sitede bilgi henüz yok MH'de tam bilmiyorlar. dediğim gibi ben 4.denemem de işlemi gerçeklerştirdim.
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Evet 03/01/2015'de düşülecek yazıyor keyif paketlerinde.

    Giriş 10 TL
    Şampiyonlar 29 TL
    HD 7 TL yazıyor bende.

    MH giriş 9,75 TL olacak demişti.
  • arkadaslar babamında devlet hastanesınden alınmış heyet raporu var engelli oranı %61...kendısı kalp ve aort ameliyetı gecırdı genelde evde oturur ve fazla birşey yapmadıgı için tv ızlıyor..bende dijiturk var..5 ay osnra bıtıcek..ben kendı uyelıgımı kapatıp babama digiturk almak ıstıyorum..bu mumkunmudur..yüzde 61 e dijiturk verılıyormu ...
  • bende de eğlence&yaşam paketi ocakta düşecek diyor ancak; benim paket ve anlaşmam şöyle

    başlangıç 10tl belgesel 2 tl spor sever 2 tl şampiyonlar 29tl hd ek servisler 7 tl : 50 tl yapıyor ee bu eğlence&yaşam paketi düşücek ise benim ne karım var bu işden? anlamadım hem aynı parayı ödüyecem hemde paketim eksiliyor birisi izah ederse sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    bende de eğlence&yaşam paketi ocakta düşecek diyor ancak; benim paket ve anlaşmam şöyle

    başlangıç 10tl belgesel 2 tl spor sever 2 tl şampiyonlar 29tl hd ek servisler 7 tl : 50 tl yapıyor ee bu eğlence&yaşam paketi düşücek ise benim ne karım var bu işden? anlamadım hem aynı parayı ödüyecem hemde paketim eksiliyor birisi izah ederse sevinirim

    Eğlence yaşam paketi giriş paketine dahil edildi. giriş paketinin fiyatı da 7,5 TL'den 10 TL'ye çıkarıldı.
  • en az %10 faturalara yansıyacak bir zam yapılmış durumda. Dizi veya Film paketleriniz olsaydı bu da yansıyacaktı size. LigTV ağustos ayında zam yaptığı için sadece giriş paketi zammı yansımış oluyor size. Yani Digitürk bize iyilik olsun diye yapmamış zammı gizlemek için bir ayak oyunu yapılmış. 5 keyif paketini alınca 4 paket parası ödüyorduk zaten. 2 keyif paketini girişe alıp giriş fiyatına eklenmiş ücretleri. Ayrıca 3 keyif paketini kullanmak istersen önceki gibi 5 al 4 öde imkanı da kalmadığından her biri için 2tl ödeyeceksiniz. Sonuç, faturanızda ödediğiniz toplamda artış . Zaten önemli olan da o.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reko

    arkadaslar babamında devlet hastanesınden alınmış heyet raporu var engelli oranı %61...kendısı kalp ve aort ameliyetı gecırdı genelde evde oturur ve fazla birşey yapmadıgı için tv ızlıyor..bende dijiturk var..5 ay osnra bıtıcek..ben kendı uyelıgımı kapatıp babama digiturk almak ıstıyorum..bu mumkunmudur..yüzde 61 e dijiturk verılıyormu ...

    Babanız alabilir engelli paketini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zulu123

    en az %10 faturalara yansıyacak bir zam yapılmış durumda. Dizi veya Film paketleriniz olsaydı bu da yansıyacaktı size. LigTV ağustos ayında zam yaptığı için sadece giriş paketi zammı yansımış oluyor size. Yani Digitürk bize iyilik olsun diye yapmamış zammı gizlemek için bir ayak oyunu yapılmış. 5 keyif paketini alınca 4 paket parası ödüyorduk zaten. 2 keyif paketini girişe alıp giriş fiyatına eklenmiş ücretleri. Ayrıca 3 keyif paketini kullanmak istersen önceki gibi 5 al 4 öde imkanı da kalmadığından her biri için 2tl ödeyeceksiniz. Sonuç, faturanızda ödediğiniz toplamda artış . Zaten önemli olan da o.

    Lig TV'de zamlandı. 28 TL'den 29 TL'ye çıkarılmış.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.