Şimdi Ara

1.750 TL'ye Telefon Tavsiyesi (5 Yıl Gidecek)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar , 6 yıldır kullandığım Samsung Galaxy Gio telefonuma veda edip yeni telefona geçicem beklediğim burs yatmış ailede destek olacak ve bütçeyi sağlam bir şekilde attırabildim.Aradığım özelliklere gelirsek çok şey beklemiyorum sonuçta hayatım telefona bağlı değil ama olmazsa olmaz dediğim özellikler şunlar :

- Sağlam video oynatıcı , film , dizi internetden ne istiyorsam rahatlıkla yapabileceğim sistem.
    - Üstteki maddeyle uyumlu olarak ekran büyüklüğü küçük olmazsa iyi olur , eller büyük zaten sıkıntı yaşamam.
    - Kesinlikle Şarj süresi şimdi ne alsam kısa sürede değiştirmiyorum laptop , tv , telefon 4-5 yıl gidicek.
    - Kamera çokta temel unsur olmasada olsa iyi olur , hiç kaliteli çeken telefonum , fotoğraf makinem olmadı
    - Root yapmak , güncelleme yapmak , performans yapmakla ilgili değilim , sürekli bakım yapan bir kullanıcıda asla olamadım.

Bunları karşılasın yeter bana üstatlar , dediğim gibi 4-5 yıl gidecek o yüzden bol bol okumak tavsiyeleri teker teker incelemek istiyorum.Finaller öncesi haftamda 2-3 günümü telefon incelemeye ayırmak istiyorum tamamen doğru seçimi yapmak için ...

Maddeler gerçekten önemli çünkü telefonu başka amaçlar için kullanan telefona bağımlı yaşan bir tip değilim tek istediğim , 1 saatlik her otobüs yolculuğum boyunca rahat rahat eğlenmeme video izlememe izin versin ... Şarj , kamera , ekran büyüklüğü açısından verdiğim parayı karşılasın yeterli benim için

Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum ..

• şarj konusunda iyi olsun istiyorsan s5 alabilirsin bunun dışında ise hoparlör ve malzeme kalitesi fiyatından dolayı htc e8 de alabilrsin teknosa nerdeyse her h.sonu 1500tlye satıyor cihazı
  • Hocam aldım listeye s5 ile e8'i araştırmalara katıyorum onlarıda , fiyat konusunda zorlayabilirim biraz daha 1 taksit filan daha ekstra koyabiliriz çünkü tekrar tekrar dediğim gibi pişman olmak istemiyorum hocam , alıcam 5-6 sene bile gidebilir belkide diğer telefonumu kendi işimle çalışarak alırım düşünün şu an üni 1.sınıfdayım ..

Malzeme kalitesi veya hoparlör çok umrumda değil açıkcası çünkü telefona iyi bakan birisiyim bu telefona bile hiç zarar vermedim düşün 5 yıllık telefonum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pend0s -- 27 Aralık 2014; 0:29:33 >
  • Senin ilacın z3-nexus 6.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Senin ilacın z3-nexus 6.

+1

• Htc One E8 diyorum bende.
  • Pend0s kullanıcısına yanıt
    biraz daha fiyat konusunda üste çıkarsan note 4 al derim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3.000 TL Telefon Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1000 daha koy note 4 al 5 sene cok cok rahat goturur.Yada 1200 civarina g3 32 al paran cebinde kalsin

Note4
    nexus6
    htc e8, eye, m8
    Sony z3
    lg 32gb G3
    .
    bütçeyi de çok artırma derim.

• Uzun süreli olarak en iyisi z3 gider hem sağlam

• Valla sabah 5'e kadar dün inceleme videoları izledim yeni kalkabildim yorumlarınız için teşekkür ederim ama malesef bütçeyi çekemem daha yukarılara sonuçta anne filan çalışmıyo gelecek burs sayesinde bu kadar artırabiliyorum önceden birikmiş paramıda koyucam ..

Z3'e aklım çok yattı dün fakat 2.300 Tl civarında gördüm piyasasını z3-Compact'e baktığımda ise telefon ekranının inçinin küçüldüğünü gördüm buda benim işime gelmedi tabi çünkü dediğim gibi önemli bir detay ..

Htc One e8'i hiç bilmiyordum şimdi onun hakkında bilgi sahibi olmak için araştırmaya başlıyacağım ..

Nexus 6 konusunda adam akıllı ne fiyat ne inceleme bulabildim

Arkadaşımda LG G2 var aşırı memnun kesinlikle g3 al bende g3'e geçicem diyor bu telefonda aklımda araştırmalara devam ..

Gidipte telefonu internetden almayacağım veya 2.el düşünmüyorum hatta bugün bi çıkıp Teknosa , Vatan , Media Mark gibi yerlere gidip direk inceleyeceğim seçenekleri daraltmak istiyorum iyice sizin tavsiyeleriniz çok önemli tabi , o yüzden yorumlarınızı , tavsiyelerinizi merakla bekliyorum ...

• 3-4 saatir mağazadayım , LG g3 ü alıyorum büyük ihtimal hatta bir abi vardı 2500 tl bütçem bile olsa g3 alirim kesinlikle dedi çünkü fark yok diyor, adamlar mükemmel telefon yapmış zaten ..

Kendisi samsung kullaniyordu bu arada

• G3 de kötü cihaz değil güncellemeden sonra performansı arttı
  • Htc One M8, Nexus 6.
  • z2 ve z3 e bakın bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sene her telefon kullanılırda 5 sene aynı performansla her telefon kullanılmaz.

LG G3 önerecekleri umursama, o hurdayıda 1 seneden fazla kullanma umuduyla alma.

HTC One E8 ve Sony Xperia Z3 Compact modelleri o fiyata çok ideal telefonlar.

Hız olarak E8, Kamera ve Batarya gücü olarak Xperia Z3 Compact öndedir. Hangisi senin için önelikli ise onu almanı öneririm.
  • LG G3 aldıysan senden 4-5 ay sonra performanstaki farkı buraya yazmanı isteyeceğim.

O 2500 tl olsa gene G3 alırım diyen adam nasıl olurda o mağazada işe girer. Bu mağazaya 5. sınıfı bitiren herkesi sorgusuz sualsiz alıyorlar galiba.
    G3 alacaksan 3 gb ram li 32 gb modelinin alabilirsin.
    .
    Bahsettiğiniz fiyatlar çok yüksek.
    O fiyata iphone 6 alınır.
    Değer kaybı da az olur.
    http://www.vatanbilgisayar.com/apple/cep-telefonu-modelleri/?opf=p2837

• Z3 veya LG G3.
  • Ah keşke Z3 alabilsem arkadaşlar ama fiyatı cidden pahalı bizim için , 2300 Tl çıkartamayız normalde bütçe 1500 TL idi onuda zorlayarak ve kendi birikmiş paramdan feragat ederek 1750'Ye kadar çıkarttım.Z3 compact'in ekranı küçük malesef. Normal Z3'te uçuk fiyatta ..

Media&Mark'taki elemanla konuştuk oda G3 güzel telefondur iyidir ama o ekrana o işlemci az dedi.Yani adamlar Quad Hd ekran yapmışlar sistem çok iyi ama işlemcisi , rami bir süre sonra sıkıntıya girer dedi alıcaksan 32gblık 1900TL olanı al diyor.Çünkü 32 gblık olanda 3 gb ram varmış bu ayrıntıya dikkat et dedi.

Böyle olunca benim kafa karman çorman oldu bütçeyi keşke artırabilsem ama elimden bir şey gelmez zaten taksit olayı yok eskisi gibi taksit olsa ayda 30-40 tl daha fazla öderdik sorun olmazdı.Birde yılbaşından sonra kesinlikle zam gelicekmiş kesin alın diyorlar telefon bile belli değil valla yorumlarınız çok önemli ]...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pend0s -- 28 Aralık 2014; 0:09:41 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.