Şimdi Ara

Avea intouch 4 (ZTE Q802C)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
7
Favori
19.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ZTE Q802C model telefon mu?

    130 euro fiyatı.

    http://gizchina.it/2014/10/zte-q802c-si-presenta-64-bit-130-euro/

     Avea intouch 4 (ZTE Q802C)







  • Alan bir arkadaş artilarini ve eksilerini anlatsa da biz de alip almamaya karar versek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bu telefon ama kamera kısmında özelleştirme var bu Zte gibi firmalar kombinasyon yaptırabilir yada avea 8mp yi yazılım ile 13 yapmıştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben telefonu aldim. pesin alacak durumda olmadigim icin 24 ayda da120 lira pesin fiyatina fazladan odeyecegim icin mantikli geldi. oyun oynayan biri degilim whatsap face internet gezen biriyim. sarji yaklasik 1 gun gidiyor. 4 saat ekran verdi. telefon arka kasa biraz oval ama elde siritmiyor tek elle kullanilabiliyor. arka kapak plastik takip cikarirken elimde kalma hissi verdi. kamerasi muadillerine gore bence baya iyi. gmd ı ve gmd iki kullandim onlardan iyi geldi bana. el hareketi ile selfie calistiramadim. ama galeride el hareketi ile gecis yaptirdim. ben genel olarak avea intouch 1,2,3 den sonra ilk defa duzgun bi tel cikardigini dusunuyorum. fiyat /performans olmus. launcher saf android ve avea tema diye secilebiliyor. eksikleri tabi var ama bence fena bi tel degil. root ve gereksiz programlar kaldirildignda daha iyi olacaktir. antutuda 20bin kusur aldi. bildirim led işiklarinda whatsappta vs de renk secebiliosun. on tuslarda menu ve geri tuslari nokta olarak verilmis bunun nedenide sag ve sol tuslarin yerini ayarlardan degistirebiliyor olmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 27 Aralık 2014; 19:46:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • General Mobile Discovery ve Piranha Zen kullanan biri olarak,fotoğraf çekimi ikisiylede mukayese edilemeyecek kadar iyi.Ön kamerasıda çok iyi-net.
    Avea bayisinde inceledim.

    http://www.to2c.com/inew-v7.html Bu telefonu alsam aveanın kamerasından kötümüdür?
  • http://www.techno-labs.com/avea-intouch-4-inceleme/6/ burada resimler var. ama tabi senin gonderdign mkine teknik ozellikler olarak daha iyi. sonynin lensi sayet iyi ise 16mp hakkini verir. ama mp lere takilmamak lazim lens onemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea kaca satiyor bu telefonu cinde ne kadar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

    Avea kaca satiyor bu telefonu cinde ne kadar

    Aveada peşin 619 TL.Tarifeye ek olursa;
    1.Grup 31x24=744TL
    2.Grup 25x24=600TL
    3.Grup 15x24=360TL
    4.Grup 1x24=24 TL


    Çinde 2.83x130=386 TL
  • iş görecek cıhaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aksam buyuk ihtimal intouch4 u alicam diyecek son sozunuz nedir? Korkum sony x10 daki.gibi dandik bir dokunmatige sahip olmasi
  • telefonu ucgundur kullaniyorum. dokunmatiginde bi sorun yasamadim. oyunlardaki performansini bilmiyorum tabi oyun oynamadigim icin ama gmd birden kotu bir makine degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dokunmatiği iyise super, bir sorun yasamıssın 3 gun boyunca, bu akşam bende alayim gitsin yılbasından sonra yeni vergiler falan diyorlar. eksik buldugun veya seni tatmin seyleri nelerdir sarj durumları nasıl? birde telefona uygun kılıf bulabildin mi? kusura bakma soru bombardımanı oldu ama teli kullanan veya iyi bir incelemeye rastlamadım daha da:(:)
  • bu zamana kadar hic bi telimde kilif kullanmadim sevmiyorum o yuzden bakmadim. pil ile ilgili olarak

    Buyur arkadaşım.
     Avea intouch 4 (ZTE Q802C) Avea intouch 4 (ZTE Q802C) Avea intouch 4 (ZTE Q802C)

    sesi iyi cikiyor. kamera on ve arka cekim tatmin edici. tabi eksik olan yerleri var ama f/p olarak iyi olmus.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 29 Aralık 2014; 12:40:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teşekkürler arkadaşım bilgilendirmen için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manjut

    teşekkürler arkadaşım bilgilendirmen için.

    Kendi bilgisayarımda değilim aslında eve geçtiğimde belki telefonla ilgili daha fazla bilgi resim vs paylaşabilirim. şimdilik yapabileceklerim sınırlı. Şimdi Play storedan Snapdragon Batteri guru programını indirdim. 1 hafta telefon kullanımını sanırım izliyormuş sonrasında bataryayı kullanıma göre ayarlıyormuymuş bişiler yazıyordu deneyip göreceğiz bakalım.
  • İntouch4 u bu aksam aldim 2 avea bayisinde istedigim silver rengi kalmamisti 3. Bayide buldum ida sonuncusuydu. Birkac saattir kullaniyorum gayet iyi bir cihaz.Eksi yonleri siyah konstratinin kotu olmasi ve piyasada daha kilif ekran koruyucusunun olmamasi(1 2 haftaya gelir dedi bayi) bu arada aveadan cihaz alana asus tableti ayda 7 liraya veriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır kullandığım galaxy ace 5830i artık kafasına göre hareket etmeye başladığı ve hafıza yetersizliğinden hiç birşey yükleyemediğim için yeni bir makine arayışına girdim. dün sabaha kadar lg üretimi olduğu için l bello alasım vardı, ama artık çinlilerin bu işi öğrendiğine kanaat ettiğimden bu makinede karar kıldım.

    intouch4'ü dün akşam aldım. benim aldığım bayide de sadece silver rengi vardı, diğer renklerinin gelmediğini söyledi. sanırım bölge bölge kafalarına göre gönderiyorlar. üyeliği başlattığınız anda avea abuk susuk 3-4 tane üyeliği otomatik başlatıyor, bunları iptal edebiliyorsunuz. ilk açılışta avea'ya ait 6-7 tane müziktir odur budur uygulamalar yüklü geliyor. bunları da kolayca kaldırabiliyorsunuz.

    asus tablet ayda 7 lira ve bileklik ayda 5 lira olarak alabiliyormuşuz. ben tableti almadım, bileklik henüz gelmemiş ama gelince alabilirmişim. ama 5*24=120 lira bir bilekliğe verilirmi tartışılır. nihayetinde tasaaruf yapabilmek adına aldığım bir makine bu.

    kılıf ve ekran koruyucu film henüz piyasaya düşmemiş ama cihaz üzerinde gelen koruyucu filmin kulağını makasla kesim ve o haliyle kullanıyor olmama rağmen doknuşları gayet rahat hissediyor.
    ilk aşamada fazla yüklü olmamasından kaynaklı gayet seri hareket ediyor. aynı uygulamaları arkadaşın 6-7 aygır kullandığı LG G2'ye nazaran daha hızlı açıyor.

    kasa genel görünüş olarak malzeme ve işçilik konusunda tatminkar. arka kapak plastiği biraz dandik gibi ama sim ve sd kartı taktıktan sonra tak çıkart yapmadıktan sonra sorun çıkartacağını düşünmüyorum. koruyucu kılıf ile de bu sorun tamamen ortadan kalkacaktır.

    kulaklığı henüz denemedim ama entegre ses seviyesi ve kalitesi gayet iyi.

    fiyat/performans açısından aldığı parayı hakettiğini düşünüyorum.
    önceki mesajlarda arkadaşların çin'de 161$ dediği fiyat ürünün çin'de satışa sunulmadan önce




  • Arkadaşlar ben cihazın tarayıcı performansında sorun yaşıyorum özellikle chrome da en başta hızlı 1 dakika kadar sonra takılmaya başlıyor ardından da kitleniyor acaba siz de bu sorunu yaşadınız mı ?
  • hsanlukk H kullanıcısına yanıt
    Yok hocam jilet gibi akıyor valla, bnde chrome kullaniyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsanlukk H kullanıcısına yanıt
    Bende de var hocam aynı sıkıntı.Bazen video izlerkende hafif takılmalar yapıyor.Youtube uygulamasında ve sd karttaki videolarda.Ayrıca dalvikten ART'a geçiş yapmak istedim ama durdurdu hataları ile karşılaştım ART kullanamayacağız herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel11 -- 30 Aralık 2014; 23:30:37 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.