Şimdi Ara

Guleek i8 cebe giren mini PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Guleek i8 cebe giren mini PC





    Son dönemde yongasetlerinin gelişmesi ile birlikte fan ihtiyacı olmadan kullanım imkanı sunan mini PC modelleri piyasaya çıkmaya başladı. Öyle ki bu modellerin boyutları cebe sığacak hale gelmiş durumda. Guleek i8 bunlardan sonuncusu.




    Çinli bir firmanın üretimi olan Guleek i8, Windows 8.1 işletim sistemini gömlek cebinizde taşımanıza olanak tanıyor. Üstekli 3000mAh gücündeki bataryası ile bir müddet prizden bağımsız olarak da kullanabiliyorsunuz.




    Modele4 çekirdekli 1.8GHz saat hızında çalışan Z3735F yongaseti gücünü veriyor. Beraberinde ise 600MHz hızına çıkabilen Intel HD grafik birimi mevcut. 2GB RAM ile birlikte piyasada mevcut olan pek çok orta seviye Windows tableti ile benzer bir performansa imza atıyor. 




    16GB depolama alanı microSD ve USB üzerinden artırılabilirken, WiFi, Bluetooth 4.0, HDMI gibi özellikleri ile ev veya ofisinizdeki kasanızın yerini gündelik işleriniz için rahatlıkla alabilecek. Ürünün boyutları ise 15.1 x 8.2 x1.1cm olarak belirlenmiş. Ağırlığı ise 240gr. DealExtreme gibi kanallarda satışı yapılacak olan Guleek i8 için ön siparişler başladı ve fiyatı da 106$ civarında denk geliyor.  

     

     








  • Bence harika.

  • Ekrani entegre degil. Fotograftaki gibi bir telefon gerekli en azindan ...

    Ekrani da kutuya entegre olsa idi FULL HD o zaman iyi derdim 130$ olurdu ama degerdi.

    Bu halde pek cazibesi yok BENCE .

  • Microsoft un neden win8li telefon çıkarmadığını merak ediyordum en azından başka şirket yaptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çipsetin performansını merak edip biraz araştırdım ve şaşırdım. nerdeyse cep telefonu boyutundaki alet bildiğiniz crysis i çalıştırıyor. arcade cabinet meraklısı biri olarak potansiyel görüyorum. birde bu fiyattan bulabilirsem almayı düşünebilirim.

  • istediğimiz ekrana bağlayabilirsak bence cok iyi ama ne kadar gereklidir orası tartısılır. herkesin cebinde akıllı telefonlar, tabetler sunlar bunlar. bda bir nevi ekransız tablet

  • Windows Prolu bir phablet tüm piyasayı domine edebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliexpress te biraz dolandımda aynı fiyatlarda windows 8.1 li aynı çipset yine 2gb ramli modeller zaten bu fiyata satılıyor. üstelik 720p ekran kamera falanda cabası, biraz önce fiyat iyi demiştim ama şimdi sanki pahalı gibi geldi :D
    http://www.aliexpress.com/item/Chuwi-Vi8-Windows-8-1-Quad-Core-2GB-32GB-Intel-Bay-Trail-Entry-Z3735F-8-Inch/32244845136.html

  • ekranı kaç inch ?

  • tablet sanmıştım bi an neyse yıkıldım ben bb

  • belendim

  • Guzel guzel adamlar yapiyor ama bir concord degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğimiz ekranı bağlama gibi bi fonksiyonu varsa on numara olur, gerçi şu haliyle bile pek fena durmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sim kart girişi olsa tamamdır. Güzel özellikleri var tabletten daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://c.dx.com/collection/201412/guleeki8/en/index.html?utm_source=youtube&utm_medium=Video&utm_campaign=20141223guleeki8

    güzelmiş ama son dönemde win 8 tabletlerde güzel fiyatlara alınabiliyor
    o yüzden tablet alıp monitöre bağlamak daha iyi bi seçenek gibi duruyor.
  • 7 inç tableti hatta bundan daha fazla özelliği olan tableti çift taraflı bant ile tv nin arkasına yapıştırdım elektrik verdim hdmı dan da tv ye bağladım micro usb girişine de otg kablosu ile mause klavye taktım al sana harika pc deneyimi tabi pc kılıfın içinde tableti istediğim an rahat alabiliyorum

  • Az önce aldım bakalım ne olacak. Paypal axess ile üç taksit yaptı. Hiç kupon bulamadım ona üzüldüm biraz. Çok bilgi bulamadım bu cihaz hakkında. Daha çok işlemci üzerinde bişeyler bulabildim. Nihayetinde CPU,GPU,Ram her cihazda aynı ister tablet olsun ister bu cihaz. Bu fiyata gayet iş görür bir medya player olur gibi duruyor. Birkere 64 bit + windows 8 + dahili 3000 mah pilli (illa birgün yarar) var. Bu fiyata daha ne vaadetsinki insana.. Ben XBMC kuracağım ve çoğunlukla medya center olarak kullanacağım ve birazda webde gezineceğimden bol bol da torreent indireceğimden dolayı işimi rahatlıkla görür düşüncesindeyim. Tek kafama takılan ram. Sanırım upgrade etme şansım olmaz. Aklıma şu windowsun çıkardıhı usb diski ram gibi kullanma mevzusuda gelmiyor değil. Bakalım artık. Gümrükte takılıp birde 250 tl vergi isterlerse çok gülerim ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bakiyilmaz

    Az önce aldım bakalım ne olacak. Paypal axess ile üç taksit yaptı. Hiç kupon bulamadım ona üzüldüm biraz. Çok bilgi bulamadım bu cihaz hakkında. Daha çok işlemci üzerinde bişeyler bulabildim. Nihayetinde CPU,GPU,Ram her cihazda aynı ister tablet olsun ister bu cihaz. Bu fiyata gayet iş görür bir medya player olur gibi duruyor. Birkere 64 bit + windows 8 + dahili 3000 mah pilli (illa birgün yarar) var. Bu fiyata daha ne vaadetsinki insana.. Ben XBMC kuracağım ve çoğunlukla medya center olarak kullanacağım ve birazda webde gezineceğimden bol bol da torreent indireceğimden dolayı işimi rahatlıkla görür düşüncesindeyim. Tek kafama takılan ram. Sanırım upgrade etme şansım olmaz. Aklıma şu windowsun çıkardıhı usb diski ram gibi kullanma mevzusuda gelmiyor değil. Bakalım artık. Gümrükte takılıp birde 250 tl vergi isterlerse çok gülerim ama.

    60tl + %20 vergi odersiniz. 120$ + 60tl olur yani. (60tl normal gumruk isleri parasi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yani illaki gümrüğe takılacak ve bahsettiğiniz tutarlar ödendikten sonramı alınabilecek. Gümrükten kurtulup normal bir posta veya kargo gibi evime sıkıntısız gelme ihtimalide varmıdır?
  • ZOTAC ZBOX PI320 Pico ile inceleme bolca var. Anladigim kadariyla cihaz teknik ozellik bakimindan ayni. Onun vide, oyun, genel performance incelemelerine baktigimda, kullanim amaci icin gayet yeterli gorunuyor. Forumda yok, hatta nette yok, o nedenle cihaz geldiginde yeni bir konu acip inceleme eklemeyi dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.