Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cossie

Ben açarken 3-4 denemede açabiliyorum. Bir kısa bir uzun basmazsam açılmıyor neden bilmiyorum

Bu klavyeyi alan arkadaşlar:http://www.migroselektronik.com/kweb/prcview/46826537-62349-logitech-kablosuz-ps3-klavyesi-bluetooth ??

Üstünde Türkçe karakterler yok ama klavyeyi Türkçe ayarlayınca körleme alıştığımız tuşlar Türkçe karakterleri basıyor mu?

arkadaşlar ben windows etkinleştirme ekranı çıkıyor her açtığımda. Sizde de böyle mi?

Basar hocam ama stokda yokdu geçen bunun için üye olmuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cossie

Sepete ekledim stokta yok diyor. Mağazadan bulabilir miyim ki?

Herhangi bir 2m migrosa gidip, musteri hizmetlerinden stok sorgusu talep edebilirsiniz. Izmirde sadece optimumda vardi mesela.

• ürünümde bir sıkıntı var anlaşılan arkadaşlar. internet yönünden sorun çıkarttı benimki. başka bir modeme bağlayıp deneme fırsatım olmadı ancak evdeki diğer windows 8.1 bilgisayarların, android ve ios telefonların, tabletlerin sorun çıkartmayıp da bu cihazın çıkartması garip oldu. yarın ürünü değiştireceğim mağazadan. cihaz internete bağlı bir haldeyken power tuşuna basılıp uyutulduğunda veya kendi halinde ekran koruyucu ile bırakıldığında bir süre sonra wireless kopuyor önce wireless simgesi üzerinde kırmızı çarpı işareti çıkıyor ardından yeni wireless olduğunu bildiren * işareti çıkıyor. modemi ilk başta buluyor, bağlanmaya çalışırken sorun oluştu deyip bağlanmıyor, bağlantıyı yenilediğimde modemi hiç görmüyor. uçak modunu açıp tekrar kapatınca bu sefer görüyor, bağlanıyor ama bir ayrıntı dikkatimi çekti önce çok kısa bir süre sınırlı yazıyor ardından bağlandı yazıyor. her şey normalmiş gibi görünüyor ardından internet tarayıcısını açınca altta "güvenli bağlantı oluşturuluyor..." yazıyor ve bir süre internete hiç girmiyor, bir süre bekledikten sonra da google, ekşisözlük gibi çok fazla görselin bulunmadığı siteleri yavaş da olsa açıyor. ama facebook gibi veya haber siteleri gibi yerler neredeyse hiç açılmıyor. işin garip tarafı bilgisayar kapalıyken tekrar açınca dahi bu sorun devam ediyor sadece yeniden başlatıldığı zaman hiç sorun olmadan internete giriyor. wireless driverı Realtek RTL8723BS olarak görünüyor, güncellemeyi denedim yine bana mısın demedi soruna. teknosa ile konuştum, mağazadan değişim yapılıyormuş, yarın gidip değiştireceğim. üründen genel olarak memnunum. sorunun kaynağı benim modem mi, internet mi yoksa cihaz mı emin değilim ancak değişim yapabiliyorken değiştireyim istiyorum.

internet hızı ve sonuçları ortada:

bu arada cihazın özelliklerinde yazılan servis numarasını aradım. 02124650616 numaralı Selekt Bilgisayar. Kardeşler pide salonunu arasam daha ilgili muamele alırdım sanırım. Aradım neredeyse 1 dk çaldıktan sonra bir kadın açtı, dedim böyle böyle bir sıkıntım var ilgili birimle görüşebilir miyim? Buyrun benim dedi. Neyse derdimi anlattım, allahlala ilk kez sizden duyuyorum dedi. Ne yapabilirim dedim, getirin bi de burada bakalım dediler. Ne bir bilgi verdiler ne bir çözüm yolu sundular. Bu ürünle ilgili hiçbir şekilde garanti şartlarını sağlayabileceklerini düşünmüyorum.

• Teknosaya mail atmistim yilbasi ve hava durumundan dolayi alamadik fiyati 169 yapin yine diye yapmislar hemen siparis gectim 2 tane magazadan teslimat olarak super oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chiefmate C kullanıcısına yanıt
    hocam şu anda kendimden beklemeyeceğim derecede bir mallık yaparak güncel wireless driverını indirmeden wifi aygıtını aygıt yöneticisidnen sildim. usb ile laptopa bağlayıp atmaya çalıştım, tık yok. şu anda formata giriştim, bu gidişle 3 saati bulacak tam format bitsin ilk iş tam güncelleme yapıp öyle deneyeceğim, öeri için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

hocam şu anda kendimden beklemeyeceğim derecede bir mallık yaparak güncel wireless driverını indirmeden wifi aygıtını aygıt yöneticisidnen sildim. usb ile laptopa bağlayıp atmaya çalıştım, tık yok. şu anda formata giriştim, bu gidişle 3 saati bulacak tam format bitsin ilk iş tam güncelleme yapıp öyle deneyeceğim, öeri için teşekkürler.

realtekten wifi driverını indirdim yüklemeden güncel dedi zaten :) Boşuna uğraşmışsın.

Wireless yapılandırma ayarlarından bir ayarı performance den wifi ye çevirdim sanki hızı daha iyi oldu. Deneyenler gözlemlerse öneririz berkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 2 Ocak 2015; 20:59:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagu38

ekran çözünürlüğü 1024*600 tamam da, bu şekilde uygulamalar çözünürlük düşük diye açılmıyor. var mı acaba püf noktası

benimki bu gün geldi güncellemeleri falan yaptım 2.6 gb boş yer kaldı.

çözünürlüük 1280x800 gözüküyor ve değişmiyor yöntemi var mı ?

monitöre bağlayınca görüntü ortada kaldı full oturmuyor ayar yok ancak çözünlük değişmesi lazım

bide gittim yanlış email verdim ona kod geliyormuş
    hotmailden nasıl değiştirebilirim emali başına gelen varmı?

ek: çözünrlük yazmışlar arkadaşlar ama benim işime yaramaz galiba mönitöre tam oturmaz.

Gelişmiş menüsü var çözünürlük ayarlama sayfasında sağ tarafta ona basın,
    sonra açılan pencereden tüm modlara basıp istediginiz cozunurlugu secebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 2 Ocak 2015; 22:42:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

realtekten wifi driverını indirdim yüklemeden güncel dedi zaten :) Boşuna uğraşmışsın.

Wireless yapılandırma ayarlarından bir ayarı performance den wifi ye çevirdim sanki hızı daha iyi oldu. Deneyenler gözlemlerse öneririz berkese.

hocam bu seçenekle sorunu çözdüm sağolasın. şimdilik bi sorun yok inşallah çıkmaz da. iadeymiş, değişimmiş bir ton prosefüre girmekten kurtuldum.

• Arkadaşlar eğer küçük yazılar sorun olmayacaksa sizin için ekran yazı boyutunu orta yapın. Bir çok uygulamayı ekrandan taşmadan kullanabilirsiniz

• batarya 2 saat gidiyor

ekran koruyucu ne alıcaz? hangisi tsm oturur?

a101 deki klavyeli kılıf alınır mı? 15 tl uygunmudur? 8 ocak a101
  • Kutu açılış videosu yaptım arkadaşlar. Merak edenler buradan izleyebilirler.

• Bu aleti aldık sitede 16 gb bellek diyor 8,96 gb gözüküyor onunda 5 gb boş görünüyor neden olduğunu tam anlayamadım
  • Sen yenisin galiba :)

• arkadaşlar ablam çocuklarına alcak oyundur çizgi film bakmadır falan filan yeter mi sizce
  • cocuklar için yeter fazla bile bi tek şarj olayı sorun olur
  • konuyu meraktan okudum ihtiyacım olmadığı halde içimdeki tüketim arzusunu frenliyemiyorum ..... erorr...... erorr....
  • Bu tabletler niye bu kadar ucuzladı ya daha yazın 2 tablet aldım sıcak fırsat diye bunlar da sıcak arkadaş tutamıyorum kendimi evdekileri bozmaya çalışıyorum
  • Şu logitech bluetooth klavyelerden nerede bulabilirim? Ankara 100.Yıl Migros'ta bulamadım. Migroselektronik de satışımı iptal etti.
  • Bimden 8 inchligini aldm reederın. Kalite vasat. Wifi yan odada çekmıyor . 4 gb hafızanın 1gb ına uygulama indirtiyor. Hemen doluyor 1 gb da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 3 Ocak 2015; 19:58:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.